W sumie racjaWieecie co innego jak objawy nagle ustana a co innego jak w ogóle ich niee ma a czasem i ustanie objawów w pewnym tyg. Jest normalne
@leeleeth chyba pisze, że nia ma ciazowych wcale jak ja a poki co wszystko ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie racjaWieecie co innego jak objawy nagle ustana a co innego jak w ogóle ich niee ma a czasem i ustanie objawów w pewnym tyg. Jest normalne
@leeleeth chyba pisze, że nia ma ciazowych wcale jak ja a poki co wszystko ok
Kochana mi minęły objawy a nie ze nie miałam od początku objawów. Nie stresuje się ja po prostu na skróty myślę. Przepraszam...Nie stresuj mnie
dziękuję dziewczyny.Kochana mi minęły objawy a nie ze nie miałam od początku objawów. Nie stresuje się ja po prostu na skróty myślę. Przepraszam...
Jest tak jak Spark pisze
Gratulacje!!!!spokojnej ciąży życzęBeta 108!!!Jestem w ciazy[emoji175][emoji178][emoji104][emoji174][emoji178][emoji175][emoji170][emoji177][emoji174]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Millo cudownie baaardzo się cieszę!Beta 108!!!Jestem w ciazy[emoji175][emoji178][emoji104][emoji174][emoji178][emoji175][emoji170][emoji177][emoji174]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Musisz mieć pełny wykres. Jeden dzień mierzenia nic nam nie powie.Dziewczyny jaka powinna byc temperatura przy owulacji ... ja dopiero zaczęłam mierzyć i dzis miałam 36.9 powinnam miec dzis owulacje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Musisz mieć pełny wykres. Jeden dzień mierzenia nic nam nie powie.
Może idź do rodzinnego. Powiedz, ze Ci zabraknie.