reklama
Dziękuję za dobre słowo Temperatura waha się między 36,9-37,2 to chyba nie ma tragedii? Leżę i się kuruje, ale wiem co z pracą jutro. Czy bede mogła wziąć jeszvze wolne.Dziękuję kochana!
Nie martw się przeziębieniem dużo odpoczywaj, pij ta miksture i na temperaturę paracetamol (nie za dużo skonsultuj z lekarzem) i będzie ok. Dużo pij! Moja koleżanka była przeziębiona na początku i było ok nosi zdrowe dzieciątko! A miała temperaturę prawie 40st. Będzie dobrze!
M2b
Fanka BB :)
Dziękuję @Bulbasek z Twoim dzieciatkiem będzie wszystko dobrze! I nie daj sobie wmówić że będzie inaczej. Serce matki wie lepiej!Widzisz Kochana, tak jak Tobie napisałam żeby nie szaleć z żadnymi badaniami. Tylko niepotrzebnie się człowiek nakreci. Cieszę się, ze trafiłaś na takiego lekarza. Mój mi powiedział tak samo. Musimy się z tym pogodzić. Ważne, ze masz przy sobie męża. Ja się cieszę ze swojej ciąży i choćby mi ktoś powiedział, ze będzie coś nie tak to nie uwierzę mu. Mam ogromną wiarę i pozytywne myśli. U Ciebie będzie tak samo :*
Bulbasek
Może idź do rodzinnego. Powiedz, ze Ci zabraknie.dziewczyny czy ma któraś dupka na zbyciu? wizytę mam za tydzień we piątek a tabletek mam do wtorku:/ zabraknie mi na trzy dni a gin wyłączony telefon bo na urlopie pewnie jest :/
judytka777
Hej dziewczyny.wróciłam
Przed wszystkim gratuluję 2 kreseczek!!
Ja dziś 18 dc i zobaczymy.nie nastawiam się bo mało było w tym cykluale to nic jak nie ten to następny.zmieniłam podejście i odrazu lepiej.
Miłego dnia buzki
Przed wszystkim gratuluję 2 kreseczek!!
Ale na super lekarza trafiłaś!!ciesz się kochana bo to skarb w tych czasachwogole jak super z Tobą rozmawiał i widać że ceni wartości rodzinne.Dziewczynki właśnie wróciłam od lekarza. Chciałam wziąć zwolnienie na ten tydzień i wypytać o badania. Chciałam do kobiety trafiłam na mężczyznę. I dobrze.
Powiedziałam mu co się stalo oczywiście że łzami w oczach. Od razu rzucił się z chusteczkami. Wypisal zwolnienie. Poprosiłam o tydzien, sam chciał dać 2tyg minimum. Sprawdził wszystkie wyniki które robiłam tuż przed poronieniem. Wszystko jest ok. I powiedział coś co mnie podniosło ns duchu, pierwsze słowa które trochę zagoily moje serce. Najpierw wypytal czy paliłam, piłam, bralam narkotyki. Powiedziałam że nie. Więc 0owiedzial że zrobiłam co moglam a niestety natura jest okrutna i eliminuje słabe zarodki. Tak samo z siebie. Powiedział żebym. I gdy nie dała sobie wmówić że to moja czy męża wina! Powiedział, że najpiękniejsze że mamy siebie kochamy się i chcemy stworzyć rodzinę a to co się wydarzyło to tylko wzmocni i miłość i pragnienie dziecka. Powiedział żebym nie badała nic nie szukała przyczyny bo takiej nie znajdę. Powiedział że jestem młoda sprawdził cała moja historie badań powiedział że jestem zdrowa i że za rok będę tulic zdrowego dzidziusia.
Powiedział też żeby odczekać 2 cykle i potem nie zwlekać za długo. Kazał sprawdzać testem czy nie ma hcg już. Zrobiłam niestety test pozytywny lecz już słaby... jakie to przykre że ten sam test który w styczniu tak mnie ucieszył teraz mnie zasmucil...
@Lanvin będę się starac go przekonać ale będzie ciężko... ja mówiłam o Warszawie bo jest pośrodku ale jakiekolwiek większe miasto by było ok dla mnie. W Gdańsku mieszkałam i go w miarę znam i est blisko mojej rodziny i daleko rodziny męża. Dla mnie idealne miejsce.
Ja dziś 18 dc i zobaczymy.nie nastawiam się bo mało było w tym cykluale to nic jak nie ten to następny.zmieniłam podejście i odrazu lepiej.
Witaj i powodzenia zyczeCzekamy na wyniki!
Miłego dnia buzki
renia200
mama Victorki :)
Haha, renia to jest nas dwie[emoji6] Ja czasem jak sama siebie przeczytam w jakims cytowaniu to padam[emoji23][emoji23][emoji23] bedą miały dziewczyny troche śmiechu tu chociaz[emoji6]
Jak długo jesteś w us?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
13 lat juz
@basia89, updejt wynikow nasienia pogorączkowych, specjalnie dla ciebie
Pamietaj, ze mysmy startowali ze slabych wynikow ruchu i zywotnosci, i od pierwszych wynikow łyka suplementy, zeby te parametry poprawic. Wyniki kazde w innym lab niestety.
kwiecien 2016 - 4 tyg po goraczce - 8 tyg po - 10 tyg po (czyli 70 dni):
Liczba (norma >39): 82mln - 9mln - 22mln - 66mln
Ruch a+b (norma >32): 6% - 25% - 18% - 26%
Żywotność (norma >58): 25% - 26% - 82% - 66%
Morfologia (norma >4%): 5% - 8% - x - 2%
HBA (norma >80%): x - x - 71% - x
Fragmentacja DNA (n 0-15%): x - x - 8% - x
Dziękuje Ci kochana !! [emoji8] czytam i czytam i nie mogę uwierzyć, że przez dwa tygodnie liczba tak wzrosła ! Ruch i żywotność tez super ! U nas za chwile minie te 70 magicznych dni a pózniej już nie będziemy mieli na co zrzucać winy tylko wykopie M na badania [emoji23]
Trzymam kciuki [emoji106][emoji110][emoji110][emoji110]
Ja jestem w 6 tyg a nic nie czuje [emoji1]
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Ja w 16 tyg i dotąd zero objawów [emoji52]
reklama
Bólu piersi też nie? Nic? Jak zaczęłam krwawić w poprzedniej ciąży zadzwoniłam do swojego ginekologa i pyta sie mnie czy mam jakieś objawy ciąży, powiedziałam że nie, a ten przez telefon "to jak jest krwawienie i brak objawów, to zapewne ciąża obumarła" Tak też się stało! Ale taka informacja przez telefon i to w takim momencie, słaboJa w 16 tyg i dotąd zero objawów [emoji52]