Ja jak byłam w ciąży w 2009 roku to od 5 tyg ciąży wymiotowałam jak kot ... masakra wręcz tragedia :-)
U mnie wszystkie poprzednie ciąże to rzygane były stad taki szok, że tak można ciąże przechodzić. Bez objawów . [emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jak byłam w ciąży w 2009 roku to od 5 tyg ciąży wymiotowałam jak kot ... masakra wręcz tragedia :-)
To pocieszam Cie kochana, że 36.9 to już wyższa temperatura. A gdzie mierzysz? W pochwie?Wiem ale chciałam sie pocieszyć ... bede to robic regularnie od teraz lol
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wszystkie poprzednie ciąże to rzygane były stad taki szok, że tak można ciąże przechodzić. Bez objawów . [emoji5]
Kochana moja teściowa i jej córka nie miały w ogóle mdlosci i dlatego też starały mi się wmówić że to przez mdlosci wszystko...U mnie wszystkie poprzednie ciąże to rzygane były stad taki szok, że tak można ciąże przechodzić. Bez objawów . [emoji5]
super, że trafiłaś na takiego lekarza ma rację. Będzie dobrzeDziewczynki właśnie wróciłam od lekarza. Chciałam wziąć zwolnienie na ten tydzień i wypytać o badania. Chciałam do kobiety trafiłam na mężczyznę. I dobrze.
Powiedziałam mu co się stalo oczywiście że łzami w oczach. Od razu rzucił się z chusteczkami. Wypisal zwolnienie. Poprosiłam o tydzien, sam chciał dać 2tyg minimum. Sprawdził wszystkie wyniki które robiłam tuż przed poronieniem. Wszystko jest ok. I powiedział coś co mnie podniosło ns duchu, pierwsze słowa które trochę zagoily moje serce. Najpierw wypytal czy paliłam, piłam, bralam narkotyki. Powiedziałam że nie. Więc 0owiedzial że zrobiłam co moglam a niestety natura jest okrutna i eliminuje słabe zarodki. Tak samo z siebie. Powiedział żebym. I gdy nie dała sobie wmówić że to moja czy męża wina! Powiedział, że najpiękniejsze że mamy siebie kochamy się i chcemy stworzyć rodzinę a to co się wydarzyło to tylko wzmocni i miłość i pragnienie dziecka. Powiedział żebym nie badała nic nie szukała przyczyny bo takiej nie znajdę. Powiedział że jestem młoda sprawdził cała moja historie badań powiedział że jestem zdrowa i że za rok będę tulic zdrowego dzidziusia.
Powiedział też żeby odczekać 2 cykle i potem nie zwlekać za długo. Kazał sprawdzać testem czy nie ma hcg już. Zrobiłam niestety test pozytywny lecz już słaby... jakie to przykre że ten sam test który w styczniu tak mnie ucieszył teraz mnie zasmucil...
@Lanvin będę się starac go przekonać ale będzie ciężko... ja mówiłam o Warszawie bo jest pośrodku ale jakiekolwiek większe miasto by było ok dla mnie. W Gdańsku mieszkałam i go w miarę znam i est blisko mojej rodziny i daleko rodziny męża. Dla mnie idealne miejsce.
super, niech ładnie przyrasta razem z fasolkąBeta 108!!!Jestem w ciazy[emoji175][emoji178][emoji104][emoji174][emoji178][emoji175][emoji170][emoji177][emoji174]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
super wynik
Tak jak u mnie a gdzie studiowałaś?