reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przenioslam kobietki które się nie odzywają do poczekalni żeby tabelka była czytelna.

Pięknie nam fasolki wpadają :) co miesiąc to więcej !!!! Oby na lutym była cała reszta!!!!!

Renia!!! Co u Ciebie ???

Lux Kiedy wizyta u lekarza?

Iza kochana pojechałaś do lekarza??? Trzymam kciuki!!!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej proszę o wpisanie terminu @ na 2.06
Gratuluję tym dziewczynom którym ukazały się dwie kreseczki.
Za resztę trzymam kciuki [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Już poprawilam... niestety tak się dzieje na telefonie jak robie....

Już wpisuje :) piękne kreski. Kiedy do GP się wybierasz? Będziesz chodziła do polskiego gina?

Jeszcze nie wiem kiedy do gp narazie oswajam się z mysla- sądzę że za tydzień lub dwa dopiero do gp, a co do gina to mi obojętnie dobry ma być - a Znasz kogoś dobrego Polecenia ? Ja do Abdula Ahmeda chodziłam przed ciążą .

Iza - ja tam ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze nie wiem kiedy do gp narazie oswajam się z mysla- sądzę że za tydzień lub dwa dopiero do gp, a co do gina to mi obojętnie dobry ma być - a Znasz kogoś dobrego Polecenia ? Ja do Abdula Ahmeda chodziłam przed ciążą .

Iza - ja tam ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Maciurka na podforum fb jest grupa polskie mamy w Dublinie. Tam polecają ahmeda / antepowicz i dybkowskiego choć do tego ostatniego uważają że jest specyficzny... i nie wszystkim to pasuje. Im szybciej pójdziesz do GP tym szybciej dostaniesz wizytę w szpitalu... ja z pierwszą ciążą się ociagalam i 1 wizytę w szpitalu miałam w 17 tyg !!! To Twoje pierwsze dziecię?

U mnie do bani dziś. .. mam przeczucie że z tego cyklu nici... mimo że Przytulanki co 2 dni...

Już kiedyś pytałam ale czy wasze rodziny i najblizsi przyjacele wiedzą o wasych staraniach???

Mam takie samo przeczucie co do tego cyklu, przytulaski byly co 2 dni, ale jakies przeczucie mam, ze nic z tego, plecy bola, piersi bola, brzuch boli... standard przed @ jedynie co to mam wrazenie, ze mi sie piersi powiekszyly, reszta jak co miesiac...

===Dwóch chłopców mama, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

Nie byłam u lakarze bo dzisiaj ani przez weekend nie ma szans. Będę dzwonić w poniedziałek. Jak narazie dobrze się czuje nic mnie nie boli, tylko leci. Poprostu za szybko się cieszyłam kreseczka była ledwo widoczna. Zobaczę co będzie się działo przez weekend.

reklama
U mnie do bani dziś. .. mam przeczucie że z tego cyklu nici... mimo że Przytulanki co 2 dni...

Już kiedyś pytałam ale czy wasze rodziny i najblizsi przyjacele wiedzą o wasych staraniach???

Z mojej rodziny to wiedza tylko dwie siostry przyszła bratowa i moja sasiadeczka. Nikomu więcej nic nie mówiłam.

Do góry