reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej kochane. DZień dobry ;)
Hej dziewczyny. Mam do was pytanie. Czy ten mój test ze słabą druga kreska mógł wyjść fałszywy? ???
Kochana czasami test daje fałszywy wynik dlatego zaleca się zrobienie bety lub powtórnego testu po 2-3 dniach. Ale D to bardzo zadkie przypadki. Co się dzieje???????
Dokladnie tak samo podchodze do tematu [emoji6] staramy sie 2 cykl o 3 dzidziusia, testujemy na koniec m-ca. Stres jest i takie przeczucie, ze tym razem tez nie zaskoczylismy, ale co ma byc to bedzie.
Miciurka, gratulacje [emoji2]
Fabimama prosze o dopisanie do listy, dane masz na priv [emoji6]

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzies dopiszę ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry

Iza - powtarzaj test szybko żeby zobaczyć czy jest kreska, najlepiej do lekarza , powiedzieć ze wyszedł pozytyw a krwawisz , powinni spr.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie powtórzyłam.
1464336028237259200890.jpg

Załączniki

• 1464336028237259200890.jpg
    1464336028237259200890.jpg
    852,6 KB · Wyświetleń: 225
Część dziewczyny, przykro mi z powodu niepowodzeń a reszcie gratuluję :)

Lux jak tam, z tego co pamiętam miałaś mieć wizytę wś środę ?:)

reklama
Do góry