To pewno o dziewczynce marzycie ?Mam takie samo przeczucie co do tego cyklu, przytulaski byly co 2 dni, ale jakies przeczucie mam, ze nic z tego, plecy bola, piersi bola, brzuch boli... standard przed @ jedynie co to mam wrazenie, ze mi sie piersi powiekszyly, reszta jak co miesiac...
===Dwóch chłopców mama, o trzeci Skarb się staramy ===
U nas 3 chłopców... 1 wspólny i 2 moich przyszywanych synów (synowie mojego męża od 8 lat ich wychowuje ) i mamy nadzieję że jak się się końcu uda to będzie dziewczynka....... bynajmnie tak wrozka mi przewidziala
Kochana może warto do szpitala uderzyć... ? Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze !!!!Nie byłam u lakarze bo dzisiaj ani przez weekend nie ma szans. Będę dzwonić w poniedziałek. Jak narazie dobrze się czuje nic mnie nie boli, tylko leci. Poprostu za szybko się cieszyłam kreseczka była ledwo widoczna. Zobaczę co będzie się działo przez weekend.
U mnie nie wie praktycznie nikt. Mamie się p rzyznalam dzień przed komunią synka... po kolejnej aferze ze jestem nieco nadopiekuncza matka i ze mam sobie jeszcze jedno zrobić to się trochę uspokoje... więc jej powiedziałam. Wie jeszcze najlepsza przyjaciółka i nikt więcej... jak ktoś nas pyta kiedy kolejne odpowiadamy ze jak nie "wpadniemy" to raczej nigdy... Tak ustaliliśmy. nie mogłabym znieść ze co miesiąc ktoś doszukuje się u mnie objawów ciąży czy rosnącego brzuszka... więc uznaliśmy to za najlepsze wyjście.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom