reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mam takie samo przeczucie co do tego cyklu, przytulaski byly co 2 dni, ale jakies przeczucie mam, ze nic z tego, plecy bola, piersi bola, brzuch boli... standard przed @ jedynie co to mam wrazenie, ze mi sie piersi powiekszyly, reszta jak co miesiac...

===Dwóch chłopców mama, o trzeci Skarb się staramy :-D ===
To pewno o dziewczynce marzycie ?

U nas 3 chłopców... 1 wspólny i 2 moich przyszywanych synów (synowie mojego męża od 8 lat ich wychowuje ) i mamy nadzieję że jak się się końcu uda to będzie dziewczynka....... bynajmnie tak wrozka mi przewidziala ;)
Nie byłam u lakarze bo dzisiaj ani przez weekend nie ma szans. Będę dzwonić w poniedziałek. Jak narazie dobrze się czuje nic mnie nie boli, tylko leci. Poprostu za szybko się cieszyłam kreseczka była ledwo widoczna. Zobaczę co będzie się działo przez weekend.
Kochana może warto do szpitala uderzyć... ? Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze !!!!

U mnie nie wie praktycznie nikt. Mamie się p rzyznalam dzień przed komunią synka... po kolejnej aferze ze jestem nieco nadopiekuncza matka i ze mam sobie jeszcze jedno zrobić to się trochę uspokoje... :) więc jej powiedziałam. Wie jeszcze najlepsza przyjaciółka i nikt więcej... jak ktoś nas pyta kiedy kolejne odpowiadamy ze jak nie "wpadniemy" to raczej nigdy... Tak ustaliliśmy. nie mogłabym znieść ze co miesiąc ktoś doszukuje się u mnie objawów ciąży czy rosnącego brzuszka... więc uznaliśmy to za najlepsze wyjście.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam takie same przeczucia co do tego cyklu. Ze wielkie nic.

U mnie nie wie nikt.

A co u mnie? Bardzo dużo pracy, sporo problemów. Chyba potrzebuje jakiegoś urlopu bp jestem cały czas zdenerwowana, mam ochotę wszystkich zastrzelić. Jakoś tak stanęłam w miejscu i nie wiem co dalej.
Z reguły jestem optymistka ale jakoś mam ciężkie dni ostatnio..

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Maciurka na podforum fb jest grupa polskie mamy w Dublinie. Tam polecają ahmeda / antepowicz i dybkowskiego choć do tego ostatniego uważają że jest specyficzny... i nie wszystkim to pasuje. Im szybciej pójdziesz do GP tym szybciej dostaniesz wizytę w szpitalu... ja z pierwszą ciążą się ociagalam i 1 wizytę w szpitalu miałam w 17 tyg !!! To Twoje pierwsze dziecię?

To bedzie.moje Drugie dziecko , w 1 ciąży byłam po list szybko i dałam itp i pierwsza wizyte miałam wizyte 12 tyg i to dlatego ze się upomnialam! Bo nie.mieli mnie nawet zapisanej itp - rzekomo list się zgubił. ..

Dybkowski to cham I prostak daj spokoj , byłam u niego , to już wolę Ahmeda przynajmniej miły. ..

Narazie nigdzie na wizytę nie idę zrobię drugi test za 2-3 dni i wtedy będę myśleć bo mam sytuacje które najpierw muszę rozwiązać

Iza - nie poszlabys do obojętnie jakiego ginka blisko podpytać czy cie przyjmie na emergency wizyte bo krwawisz a jesteś w ciąży . Może by któryś " się zlitowal" , albo do prywatnego za kasę

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

To bedzie.moje Drugie dziecko , w 1 ciąży byłam po list szybko i dałam itp i pierwsza wizyte miałam wizyte 12 tyg i to dlatego ze się upomnialam! Bo nie.mieli mnie nawet zapisanej itp - rzekomo list się zgubił. ..

Dybkowski to cham I prostak daj spokoj , byłam u niego , to już wolę Ahmeda przynajmniej miły. ..

Narazie nigdzie na wizytę nie idę zrobię drugi test za 2-3 dni i wtedy będę myśleć bo mam sytuacje które najpierw muszę rozwiązać

Iza - nie poszlabys do obojętnie jakiego ginka blisko podpytać czy cie przyjmie na emergency wizyte bo krwawisz a jesteś w ciąży . Może by któryś " się zlitowal" , albo do prywatnego za kasę

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
A w którym szpitalu rodzilas?

Ja osobiście do dybkowskiego nie chodziłam.

To pewno o dziewczynce marzycie ?

U nas 3 chłopców... 1 wspólny i 2 moich przyszywanych synów (synowie mojego męża od 8 lat ich wychowuje

Tak marzymy o corci ;-) ale jak bedzie 3 synek to tez oki, byle dzidzius byl ;-)
u nas wiedza tylko najblizsze psiapsioly

===Dwóch chłopców mama, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

Jejku przytulanki co 2 dni... pomijając cele prokreacyjne to rarytas;) u nas jak się 5 razy w cyklu zdarzy to dobrze. M wiecznie w pracy, jak wróci zasypia nim przyłoży głowę do poduszki. Teraz mu wysłałam MMS ze owu wkrótce to robi sobie wolny weekend; p
U nas dużo osób wie, że mamy zamiar w krótce się starać, ale nikt się póki co nie dopytuje.
Co do przeczuć, że się nie udało to ja tak miałam z córką. Kopara mi opadła jak II zobaczyłam, bo byłam pewna, że nic z tego.

Wszystkie kobietki nowe i stare prosze o poprawne dane do tabelki!!!!!

Nick-wiek-imię-Cykl-data@

Delli- 25- Martyna- 1 -22/05
Skaba- 35 - Iza - 17- 24/05
Katkatarinka-26-Kasia-2-25/05
Eveee- 28-Ewelina-1- 26/05
Asia669- 31 -Asia - 2 - 31/05
Samotnaja-28-Ania-2-02/06
Anna25-35 - Ania-2- 03/06
Fabimama-28-Beata-3-04/06
Mamuniol-31-Marta-5-06/06
Bertha -34 -Beata -7-08/06
Elenna-27- Nina-1-10/06
NeSSi -34 -Zosia - 2- 15/06
Kacha10 -34-Kasia-5- 18/06
Inga90- 26- Inga -14-17/06
Spark- 26- Lena - 26-19/06

Udało się !! Są II kreseczki !

Nick. Termin porodu
Oleczka920 Listopad 2016
Luxuorius 26 Grudzien 2016
Renia83 styczeń 2017
Paraplu styczeń 2017
Izabela90-26-Iza-2-24/05
Ann89 styczeń 2017
Kruczyca styczeń 2017
Maciur-ka 1-3 Luty 2017

Poczekalnia:
89katia
Kolekcjonerka
Kotek87-29- -16-23/04
Magoo-40- -14- 26/04
Dyana- 22- Diana- 1-28/04
Panakotka-27-?-24-10/05
Melania02-32-Aga- 28-12/05

TAbelka do wglądu ;)
Fabimama dopisz u mnie 3 cykl i termin @ na 26.06.

Widze kolejnej staraczce dwie kreseczki sie ukazaly. Gratuluje!
W koncu weekend. Juz mam dosc tego tygodnia. Dzieciaki mi daja niezle popalic zwlaszcza najmlodsza. Ale dostalam piekna laurke od synka i tulipana z gipsu od corci. Male przekochane wcielone szatanki ;-) a jutro rodzinny wypad na miasto.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry