reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie do bani dziś. .. mam przeczucie że z tego cyklu nici... mimo że Przytulanki co 2 dni...

Już kiedyś pytałam ale czy wasze rodziny i najblizsi przyjacele wiedzą o wasych staraniach???

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie wiedzą 2 kuzynki, siostra, i mama niedawno się dowiedziała, że się lecze, ale nie ma pojęcia ze już tyle to trwa...

reklama
Jejku przytulanki co 2 dni... pomijając cele prokreacyjne to rarytas;) u nas jak się 5 razy w cyklu zdarzy to dobrze. M wiecznie w pracy, jak wróci zasypia nim przyłoży głowę do poduszki. Teraz mu wysłałam MMS ze owu wkrótce to robi sobie wolny weekend; p
U nas dużo osób wie, że mamy zamiar w krótce się starać, ale nikt się póki co nie dopytuje.
Co do przeczuć, że się nie udało to ja tak miałam z córką. Kopara mi opadła jak II zobaczyłam, bo byłam pewna, że nic z tego.
I u nas czasem tak jest... mąż nie raz pracuje 6 dni w tyg od rana do wieczora ... więc nic na siłę nie robimy... Choć on jakoś intuicyjnie wie kiedy mam dni płodne ;) przyjemność przedewszystkim. :) nie robimy nic na siłę bo są TE dni...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

My niestety tez pod dyktando działamy, bo licząc na szczęście ze akurat sie zajdzie, mając przytulanki ok.4 razy na cykl to po prostu byłoby liczenie na cud. dlatego musze to planować i informować M kiedy sa te dni i ze będzie harował przez 3 dni ;)

U nas dzisiaj wlasnie dzisiaj trzeci dzien ;) moze odpuszczę mu juz bo ma dość :):)

Fabimama proszę wrzuć mi nowy termin @ na 23.06.

Iza myślami jestem z tobą!

Miciurka wielkie gratulacje! [emoji4]

U nas niby wszyscy wiedzą, że chcemy trójeczkę, ale chyba nie dociera do nich, że nam się nie udaje. Szczegóły zna tylko moja siostra. Pozostali pewnie myślą, że się ociągamy i nie możemy zdecydować. Trudno im uwierzyć, że dwójkę mamy, a z trzecim się nie udaje. A jednak tak jest...

Bertha nie odpuszczaj! Wrzuć bieliznę, podkręć klimat i ochota do roboty przyjdzie [emoji4] trzymam kciuki! [emoji4]

Fabimama proszę wrzuć mi nowy termin @ na 23.06.

Iza myślami jestem z tobą!

Miciurka wielkie gratulacje! [emoji4]

U nas niby wszyscy wiedzą, że chcemy trójeczkę, ale chyba nie dociera do nich, że nam się nie udaje. Szczegóły zna tylko moja siostra. Pozostali pewnie myślą, że się ociągamy i nie możemy zdecydować. Trudno im uwierzyć, że dwójkę mamy, a z trzecim się nie udaje. A jednak tak jest...
u nas dokladnie to samo... dwojka za pierwszym cyklem bez problemu jakiegokolwiek, a z 3 nie wychodzi.... [emoji17] moze przez moja operacje dwa lata temu ? [emoji15]

===Dwóch chłopców mama, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

Czesc dzoewczynki. Wpadam na chwilkę tylko.
Ja od wczoraj mam klocie jajnika - nie zakladam ze to cos znaczy- ale jakos nieco mnie to optymostycznie nastawilo.
O naszych staraniach wiedza tylko moje dwie przyjaciolki. Nie chce nikosmu mowic bo nie mam ochoty na comiesieczne pytania : i jak? Dostalaś?... lepiej mi tutaj z wami o tym pisać niż co miesiac zdawac sprawozdanie calej rodzinie.

reklama
Czesc dzoewczynki. Wpadam na chwilkę tylko.
Ja od wczoraj mam klocie jajnika - nie zakladam ze to cos znaczy- ale jakos nieco mnie to optymostycznie nastawilo.
O naszych staraniach wiedza tylko moje dwie przyjaciolki. Nie chce nikosmu mowic bo nie mam ochoty na comiesieczne pytania : i jak? Dostalaś?... lepiej mi tutaj z wami o tym pisać niż co miesiac zdawac sprawozdanie calej rodzinie.

Moja rodzinka nie zadaje mi pytań tylko częstuje np drinkiem i sprawdzają reakcje ;)

Do góry