reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przenioslam kobietki które się nie odzywają do poczekalni żeby tabelka była czytelna.

Pięknie nam fasolki wpadają :) co miesiąc to więcej !!!! Oby na lutym była cała reszta!!!!!

Renia!!! Co u Ciebie ???

Lux Kiedy wizyta u lekarza?

Iza kochana pojechałaś do lekarza??? Trzymam kciuki!!!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej proszę o wpisanie terminu @ na 2.06
Gratuluję tym dziewczynom którym ukazały się dwie kreseczki.
Za resztę trzymam kciuki [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Już poprawilam... niestety tak się dzieje na telefonie jak robie....

Już wpisuje :) piękne kreski. Kiedy do GP się wybierasz? Będziesz chodziła do polskiego gina?

Jeszcze nie wiem kiedy do gp narazie oswajam się z mysla- sądzę że za tydzień lub dwa dopiero do gp, a co do gina to mi obojętnie dobry ma być - a Znasz kogoś dobrego Polecenia ? Ja do Abdula Ahmeda chodziłam przed ciążą .

Iza - ja tam ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze nie wiem kiedy do gp narazie oswajam się z mysla- sądzę że za tydzień lub dwa dopiero do gp, a co do gina to mi obojętnie dobry ma być - a Znasz kogoś dobrego Polecenia ? Ja do Abdula Ahmeda chodziłam przed ciążą .

Iza - ja tam ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Maciurka na podforum fb jest grupa polskie mamy w Dublinie. Tam polecają ahmeda / antepowicz i dybkowskiego choć do tego ostatniego uważają że jest specyficzny... i nie wszystkim to pasuje. Im szybciej pójdziesz do GP tym szybciej dostaniesz wizytę w szpitalu... ja z pierwszą ciążą się ociagalam i 1 wizytę w szpitalu miałam w 17 tyg !!! To Twoje pierwsze dziecię?

U mnie do bani dziś. .. mam przeczucie że z tego cyklu nici... mimo że Przytulanki co 2 dni...

Już kiedyś pytałam ale czy wasze rodziny i najblizsi przyjacele wiedzą o wasych staraniach???

Mam takie samo przeczucie co do tego cyklu, przytulaski byly co 2 dni, ale jakies przeczucie mam, ze nic z tego, plecy bola, piersi bola, brzuch boli... standard przed @ jedynie co to mam wrazenie, ze mi sie piersi powiekszyly, reszta jak co miesiac...

===Dwóch chłopców mama, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

Nie byłam u lakarze bo dzisiaj ani przez weekend nie ma szans. Będę dzwonić w poniedziałek. Jak narazie dobrze się czuje nic mnie nie boli, tylko leci. Poprostu za szybko się cieszyłam kreseczka była ledwo widoczna. Zobaczę co będzie się działo przez weekend.

reklama
U mnie do bani dziś. .. mam przeczucie że z tego cyklu nici... mimo że Przytulanki co 2 dni...

Już kiedyś pytałam ale czy wasze rodziny i najblizsi przyjacele wiedzą o wasych staraniach???

Z mojej rodziny to wiedza tylko dwie siostry przyszła bratowa i moja sasiadeczka. Nikomu więcej nic nie mówiłam.

Do góry