reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam sie z rana :-) gratuluje dwoch kreseczek. Ale wam dziewczyny zazdroszcze tak pieknego prezentu na dzien matki. I wakacji eveee No ale ciesze sie waszym szczesciem.
Ja zdycham z bolu brzucha i kregoslupa. Odkad odstawilam tabletki anty zeby sie starac o dzidziusia ten bol mnie wykancza. Trwa zawsze 3 pierwsze dni okresu. Wczoraj na wieczornych zakupach myslalam ze zemdleje z bolu :-( wytrzymac dzisiaj i jutro i bedzie spokoj.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny, u mnie negatywny. Tym razem robiłam plytkowy test o czułości 10mIU- wiec w ciazy raczej nie jestem. Zaczynam sie martwić co sie dzieje w takim razie skoro nie mam okresu..
Gratuluje Miciurka <3 nudnej ciazy zycze, duzo zdrowka i spokoju :)

Miciurko o ja cie gratulacje kochana !!!!

Delli jeśli @ nie będzie jutro i po jutrze to powtórz test. może też miałaś późno ovu. 3mam kciuki dalej

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Asia - dziękuję :) , sama w głębokim szoku

Bertha - ja miałam późno owulację - 13-14 maj (19-20 dzień cyklu dopiero) dziś jest 12 lub 13 dzień po owulacji , kilka dni temu czułam na języku jakbym rurę metalowa lizała i to się powtórzyło 2-3 razy, ból jak na okres przez 2 fazę cyklu, i sutki mnie pala a tak to ogólne zmęczenie - wszystko na ovufriend mam pozaznaczane.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

To sporo tego :) to podaj linka do ovufriend

Miciurko o ja cie gratulacje kochana !!!!

Delli jeśli @ nie będzie jutro i po jutrze to powtórz test. może też miałaś późno ovu. 3mam kciuki dalej

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuj ale to raczej nie możliwe.. Ostatnie przytulanki były 10.05 (owu miało byc 8-10) .. Nawet gdyby była pozniej to raczej nie było szans na zapłodnienie;) a jesli ciaza miałaby byc powodem zatrzymania @, to czuły test juz by ja wykrył..
Poczekam kilka dnia, powtórzę test i pojde do lekarza - jesli sie nic nie zmieni.
Same czarne mysli mnie nagle dopadły .. moja babcia, jej mama i wszystkie 4 siostry umarly na raka kobiecych spraw..

Tak, dziękuję - to jest taki mega mega bladzioch , ale jest ,

Miciurka wspaniałe wieści!!!!!!!!!!! cudownie! zdróweczka i spokoju dla CIebie!

Dziękuj ale to raczej nie możliwe.. Ostatnie przytulanki były 10.05 (owu miało byc 8-10) .. Nawet gdyby była pozniej to raczej nie było szans na zapłodnienie;) a jesli ciaza miałaby byc powodem zatrzymania @, to czuły test juz by ja wykrył..
Poczekam kilka dnia, powtórzę test i pojde do lekarza - jesli sie nic nie zmieni.
Same czarne mysli mnie nagle dopadły .. moja babcia, jej mama i wszystkie 4 siostry umarly na raka kobiecych spraw..

Delli wiem, ze to trudne, ale czarne myśli w niczym Ci nie pomogą. spokojnie ja przez wiele lat miałam cykle 28-29 dniowe, a ostatnio ni z gruchy ni z pietruchy mam miałam 2 pod rząd cykle 32 dniowe....

Kolekcjonerka- dziękuję ,

Ann- dziękuję kochana - zaskok ;) .

Delli- tak naprawdę u mnie jest taki cień cienia ze ledwo widać , także jak powtorzysz za 2 -3 dni to może będzie coś widać. Jak z 2-4 dni plemniki mogą czekać także mogłaś i później owu mieć i mogło zaskoczyć - trzymam kciuki .

reklama
Do góry