reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, wynik <2,0... :(

Jeju przykro mi ! :( , to co się z cyklem stało ze jeszcze nie ma @

:(

Do mnie @ wciąż nie dotarła. Jutro 31dc.. Kupiłam juz test plytkowy na jutro i wlasnie zdałam sobie sprawe, ze to bedzie dzien matki.. *.*

Dołączam i tez chyba testuje jutro :)

dobry wieczór
tak się cieszyłam, że wyszłam wcześniej godzinę z pracy i co? wracałam UWAGA TO NIE ŻART - 2 godziny!!!!!!! Cała Warszawa to jeden wielki stojący korek. Koszmar. Jeszcze musieliśmy jakieś drobne zakupy zrobić na grila, więc do biedry jechaliśmy. Całe szczęście, że mam sprytnego męża, który jeździ tajnymi ścieżkami:p
właśnie wcinamy kluski z truskawkami ze śmietaną:) zapraszam - 2 kilo kupiłam:)

Miciur-ka - to dawaj znać czy będziesz testować!

Truskawek nigdy bym nie odmówiła haha, szkoda ze Warszawa tak daleko , dużo ludzi duże miasto to i korki odpowiednie :/ .

U mnie zależnie od temp. Będę testować albo jutro albo w pt.

reklama
Wow, siatkarz wam rośnie. [emoji3] Mój synuś za to najmniejszy wśród rówieśników. Inne mamy często ze zdziwieniem pytają ile ma lat skoro tak dużo i ładnie mówi, kiedy odpowuadam, że w lipcu kończy 3, zawsze reagują uśmiechem dodając- "A taki malutki". Wrrrrr, nie znoszę tego. [emoji53]
Tia, żeby on jeszcze lubił sport :-/ Niestety ruch to nie jest jego konik, ale jest silny chłop :-)On urodził się już dlugi - miał 62 cm/ 4300g.
Mój bratanek też najniższy w klasie i gra w piłkę nożną. Uwaza, że dzięki wzrostowi może przemknac przeciwnikowi między nogami i jest dumny ze swojego niższego wzrostu. Poza tym, gdzie nie pójdzie, tam dowodzi i żądzi tymi wyższymi :-)

Jeju przykro mi ! :( , to co się z cyklem stało ze jeszcze nie ma @

Dołączam i tez chyba testuje jutro :)

Truskawek nigdy bym nie odmówiła haha, szkoda ze Warszawa tak daleko , dużo ludzi duże miasto to i korki odpowiednie :/ .

U mnie zależnie od temp. Będę testować albo jutro albo w pt.
Wiesz co... Nie wiem co się pochrzaniło. Albo i nic się nie pochrzaniło, bo cykle mam 28-33 dni, a dzisiaj 31dc. Najgorsze jest to, że akurat na wakacje będę miała okres! F*ck! :(

Eveee nie ten cykl to następny... zwłaszcza, że jedziecie na wakacje :)

Delli Miciur-ka no to kciuki trzymam za jutrzejsze bądź piątkowe testowania &&&

Ja dziś cały dzień z Alicją przebiegałam. Jeszcze drobne zakupy, sprzątanie... i padam a ten mój mały cyborg od 8 miał tylko pół h drzemki i jeszcze szaleje.

reklama
Do góry