reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, wynik <2,0... :(

Jeju przykro mi ! :( , to co się z cyklem stało ze jeszcze nie ma @

:(

Do mnie @ wciąż nie dotarła. Jutro 31dc.. Kupiłam juz test plytkowy na jutro i wlasnie zdałam sobie sprawe, ze to bedzie dzien matki.. *.*

Dołączam i tez chyba testuje jutro :)

dobry wieczór
tak się cieszyłam, że wyszłam wcześniej godzinę z pracy i co? wracałam UWAGA TO NIE ŻART - 2 godziny!!!!!!! Cała Warszawa to jeden wielki stojący korek. Koszmar. Jeszcze musieliśmy jakieś drobne zakupy zrobić na grila, więc do biedry jechaliśmy. Całe szczęście, że mam sprytnego męża, który jeździ tajnymi ścieżkami:p
właśnie wcinamy kluski z truskawkami ze śmietaną:) zapraszam - 2 kilo kupiłam:)

Miciur-ka - to dawaj znać czy będziesz testować!

Truskawek nigdy bym nie odmówiła haha, szkoda ze Warszawa tak daleko , dużo ludzi duże miasto to i korki odpowiednie :/ .

U mnie zależnie od temp. Będę testować albo jutro albo w pt.

reklama
Wow, siatkarz wam rośnie. [emoji3] Mój synuś za to najmniejszy wśród rówieśników. Inne mamy często ze zdziwieniem pytają ile ma lat skoro tak dużo i ładnie mówi, kiedy odpowuadam, że w lipcu kończy 3, zawsze reagują uśmiechem dodając- "A taki malutki". Wrrrrr, nie znoszę tego. [emoji53]
Tia, żeby on jeszcze lubił sport :-/ Niestety ruch to nie jest jego konik, ale jest silny chłop :-)On urodził się już dlugi - miał 62 cm/ 4300g.
Mój bratanek też najniższy w klasie i gra w piłkę nożną. Uwaza, że dzięki wzrostowi może przemknac przeciwnikowi między nogami i jest dumny ze swojego niższego wzrostu. Poza tym, gdzie nie pójdzie, tam dowodzi i żądzi tymi wyższymi :-)

Jeju przykro mi ! :( , to co się z cyklem stało ze jeszcze nie ma @

Dołączam i tez chyba testuje jutro :)

Truskawek nigdy bym nie odmówiła haha, szkoda ze Warszawa tak daleko , dużo ludzi duże miasto to i korki odpowiednie :/ .

U mnie zależnie od temp. Będę testować albo jutro albo w pt.
Wiesz co... Nie wiem co się pochrzaniło. Albo i nic się nie pochrzaniło, bo cykle mam 28-33 dni, a dzisiaj 31dc. Najgorsze jest to, że akurat na wakacje będę miała okres! F*ck! :(

Eveee nie ten cykl to następny... zwłaszcza, że jedziecie na wakacje :)

Delli Miciur-ka no to kciuki trzymam za jutrzejsze bądź piątkowe testowania &&&

Ja dziś cały dzień z Alicją przebiegałam. Jeszcze drobne zakupy, sprzątanie... i padam a ten mój mały cyborg od 8 miał tylko pół h drzemki i jeszcze szaleje.

reklama
Do góry