reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Iza- Właśnie chciałam tez zapytać czy powtarzalas :) .

Wstawiam foto, zrobiłam od razu dwa , bo nie mogłam 1 uwierzyć hehe, na górnym bardziej widać bo ten był bardziej świeży jak robiłam foto ,

1464245706361.jpg

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1464245706361.jpg
    1464245706361.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 252
Iza- Właśnie chciałam tez zapytać czy powtarzalas :) .

Wstawiam foto, zrobiłam od razu dwa , bo nie mogłam 1 uwierzyć hehe, na górnym bardziej widać bo ten był bardziej świeży jak robiłam foto ,

Zobacz załącznik 758550

Jest bladziuszek!! :) który to dpo lub dc? Kordy miałaś termin @? Jakies objawy zaobserwowałaś?

reklama
Asia - dziękuję :) , sama w głębokim szoku

Bertha - ja miałam późno owulację - 13-14 maj (19-20 dzień cyklu dopiero) dziś jest 12 lub 13 dzień po owulacji , kilka dni temu czułam na języku jakbym rurę metalowa lizała i to się powtórzyło 2-3 razy, ból jak na okres przez 2 fazę cyklu, i sutki mnie pala a tak to ogólne zmęczenie - wszystko na ovufriend mam pozaznaczane.

Do góry