reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
dobry wieczór
tak się cieszyłam, że wyszłam wcześniej godzinę z pracy i co? wracałam UWAGA TO NIE ŻART - 2 godziny!!!!!!! Cała Warszawa to jeden wielki stojący korek. Koszmar. Jeszcze musieliśmy jakieś drobne zakupy zrobić na grila, więc do biedry jechaliśmy. Całe szczęście, że mam sprytnego męża, który jeździ tajnymi ścieżkami:p
właśnie wcinamy kluski z truskawkami ze śmietaną:) zapraszam - 2 kilo kupiłam:)

89katia - jak tam shopping? udany?

fabimama - to jakaś pomyłka, na BB udzielam się tylko tutaj, poza tym jeszcze nawet staranek nie rozpoczęłam hehe to nie ja. A może o Kruczycę chodzi bo właśnie zerknęłam na styczniówki, a kojarzę że się tutaj chwilkę udzielała ?

eveee, delli - ściskam:***

bertha - jak tam u gina?

Miciur-ka - to dawaj znać czy będziesz testować!
Taaak!!!! Przepraszam za tak fatalną pomyłkę!!!! Nowa była o kruczycy! 2 godziny masakra!!!
My jutro lecimy o 10:45, tak więc lecę spać i do spisania za dwa tygodnie! :) :*
Udanego urlopuuuuu!!! I owocnych staranek!
Tak, dziękuję - to jest taki mega mega bladzioch , ale jest ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ooooo !!!! Kolejne 2 kreseczki !!! Gratuluję kochana !!!!!
Witam sie z rana :-) gratuluje dwoch kreseczek. Ale wam dziewczyny zazdroszcze tak pieknego prezentu na dzien matki. I wakacji eveee No ale ciesze sie waszym szczesciem.
Ja zdycham z bolu brzucha i kregoslupa. Odkad odstawilam tabletki anty zeby sie starac o dzidziusia ten bol mnie wykancza. Trwa zawsze 3 pierwsze dni okresu. Wczoraj na wieczornych zakupach myslalam ze zemdleje z bolu :-( wytrzymac dzisiaj i jutro i bedzie spokoj.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Katkakatarina K mam dokładnie to samo... wiem co czujesz... u mnie ból kręgosłupa jest efektem znieczulenia zewnatrzoponowego... u Ciebie wiadomo skad taki ból?
Cześć dziewczyny, u mnie negatywny. Tym razem robiłam plytkowy test o czułości 10mIU- wiec w ciazy raczej nie jestem. Zaczynam sie martwić co sie dzieje w takim razie skoro nie mam okresu..
Gratuluje Miciurka <3 nudnej ciazy zycze, duzo zdrowka i spokoju :)
Przykro mi :( wielki przytulas dla Ciebie...
Dziękuj ale to raczej nie możliwe.. Ostatnie przytulanki były 10.05 (owu miało byc 8-10) .. Nawet gdyby była pozniej to raczej nie było szans na zapłodnienie;) a jesli ciaza miałaby byc powodem zatrzymania @, to czuły test juz by ja wykrył..
Poczekam kilka dnia, powtórzę test i pojde do lekarza - jesli sie nic nie zmieni.
Same czarne mysli mnie nagle dopadły .. moja babcia, jej mama i wszystkie 4 siostry umarly na raka kobiecych spraw..
Kochana słyszałam ze można zrobić takie badania które pokażą czy masz dany gen w sobie który powoduje takie choroby. Skoro tyle kobiet i Ciebie w rodzinie miało może warto się przebadać w tym kierunku?? A Twoja mama? U mnie tato ma raka prostaty i już nam lekarz zaznaczył że mężczyźni w naszej rodzinie mogą mieć ten sam gen.... i jest prawdopodobieństwo zachorowania. Więc wiem co czujesz...

Fabimama mialam zzo ale nie sadze zeby od tego bo przed cesarka tez mialam taki bol przy okresie. Ale jak bralam tabletki anty wszystko bylo cacy. Chyba najwyzsza pora udac sie do gin w tej sprawie.
U nas leniwy czwartek. Tylko w najmlodsza jakis diabel wstapil i caly czas sie drze. Ale juz w piatek w nocy wraca moj przyszly maz i chociaz przez weekend troche odetchne. Marzy mi sie dluga goraca kapiel w towarzystwie tylko i wylacznie swiec i lampki wina. Oczywiscie w niezakloconej ciszy. Ehh pomarzyc moge na razie ;-)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi :( wielki przytulas dla Ciebie...

Kochana słyszałam ze można zrobić takie badania które pokażą czy masz dany gen w sobie który powoduje takie choroby. Skoro tyle kobiet i Ciebie w rodzinie miało może warto się przebadać w tym kierunku?? A Twoja mama? U mnie tato ma raka prostaty i już nam lekarz zaznaczył że mężczyźni w naszej rodzinie mogą mieć ten sam gen.... i jest prawdopodobieństwo zachorowania. Więc wiem co czujesz...

Dziekuje za przytulaska :) mam jeszcze czas wiec zdaze :)) slyszalam o tych badaniach bo kuzynka mojej mamy robila i niestety dostala ten gen w spadku. Moja mama sie nie chciala badac. Ale moze uda mi sia ja w koncu namowic / moze pojdziemy razem.
Na razie poczekam co sie bedzie dzialo i po prostu wybiore sie do gina :)

Miciur-ka gratuluję! !!
Delli może ze stresu się @ spóźnia. ?

Ja jak codziennie latam od rana. Ali odstwiłam smoka przed wczoraj. 2 moce super i wczoraj było ok, a dziś sobie przypomniała i daje w kość.
Testy owu mi wczoraj dziwnie wyszły bo się tak rozłały kreski ze nie wiele było widać. Ale dopiero dziś mam wyraźne kłócie w prawym jajniku, więc jeszcze z dzień/ dwa... a no i nerwy mam jak na owu, nawet M się oberwało. :p

Elenna :) to czekanie na owu jest duzo zabawniejsze od wyczekiwania @ ^^ przynajmniej takie mam odczucie i jakoś lżej, przyjemniej o tym mysle :)

Nie wiem czy to stres, szczerze mówiąc bywało gorzej :) ale kto to wie.. :) juz sie nie martwie bedzie co ma byc, po prostu poczekam :)

Dziekuje wszystkim za wsparcie :)

Nie wiem czy to stres, szczerze mówiąc bywało gorzej :) ale kto to wie.. :) juz sie nie martwie bedzie co ma byc, po prostu poczekam :)

:)

Dokladnie tak samo podchodze do tematu [emoji6] staramy sie 2 cykl o 3 dzidziusia, testujemy na koniec m-ca. Stres jest i takie przeczucie, ze tym razem tez nie zaskoczylismy, ale co ma byc to bedzie.
Miciurka, gratulacje [emoji2]
Fabimama prosze o dopisanie do listy, dane masz na priv [emoji6]

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry