Millo
Fanka BB :)
Caltha [emoji17]jestes bardzo dzielna.Nie zalamuj się!!Ślę Ci duzo uścisków:**
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też[emoji4] ale testy mówią, że narazie nic z tego. A Ty w końcu kupiłaś? Czy ten cykl tylko na temperturze jedziesz?Zalewa mnie śluz aaaaaaaa
Jesteś bardzo silna i tak trzymaj. Kiedyś los się odwróci i będziemy przeszczęśliwe[emoji8] wszystkie.tak, ale już rano wiedziałam, że coś będzie nie tak, bo magicznie minął ból piersi. Poszłam na bhcg i do pracy. Na 3 lekcji poczułam wiadomy ból brzucha i krzyża i się zaczęło. Dobrze, że rano coś mnie tknęło, żeby podpaskę założyć, bo by do końca roku całe gimnazjum gadało.
Tym razem idzie na spokojnie, tylko z bólem. Boli serce, boli dusza, boli brzuch, boli krzyż- k... wszystko boli. Niepotrzebnie się tym razem nastawiłam, że będzie ok.
No nic trzeba wstać, otrzeć łzy i zacząć kolejny cykl. Może twraz się uda.
Nie wiem tylko do ilu razy sztuka. Kiedy jest ten moment, kiedy człowiek bez żalu rezygnuje.? Jeszcze nie teraz- wiem tylko tyle.
Paraplu i Storuś zostały na czerwono Paraplu pisała, że się nie rozkręca, a jak Twoja @ @StorAnia ?
Bardzo mi przykro pamiętam jak się cieszyłas. Trzymaj sięwracam do Was właśnie wszystko się kończy
My robiliśmy w Poznaniu na polnej. 100 złHej dziewczyny..
Czytam was od wczoraj ale strasznie przeżywam wasze straty i jakoś nie mam weny do pisania.. Jeszcze jak teraz opisujecie szczegóły to nie potrafię sobie nawet wyobrazić co czujecie..
M2b, Caltha.. trzymajcie się kochane [emoji8][emoji27] M2b, to straszne, że nie mogłaś nawet jechać do szpitala tylko zostałaś z tym wszystkim sama..
Spark, cudowne nowiny chociaż od ciebie! Rośnijcie zdrowo [emoji8] a powiedz mi kochana.. gdzie robiliście badanie nasienia i ile płaciliście?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W cyklu 7dni po owu tak od 21dc do 23dziewczyny opłaca się teraz robić progesteron czy lepiej normalnie w cyklu?
przyszła mija bhcg 269