reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

najgorsze, że w szpitalu po zabiegu to choć wszystko idzie do spalenia, a tu wszystko z gównem w kiblu...
to nie powinno się tak odbywać

reklama
Tacy rozwinięci a czuję się tam jakbym była u rzeznika. Fałszywe 'I'm sorry', gronie śmiechy personelu na oddziale gdzie kobiety czekają na zazwyczaj zle wiesci lub ronia. Masakra. Ja zostałam zostawiona sama sobie żebym poronila w domu. Dzwoniłam do nich pytałam co mam zrobić z dzieckiem czt mam przyjść żeby sprawdzili cxy wszystko ok czy już wszystko się oczyscilo. Ona niee jak nie krwawie mocno to nie. A dziecko albo mogę pochować sama albo mogę im przynieść do 'utylizacji' czuje się jak krowa w rzeźni.
O matko!!! NIE wyobrażam sobie tego co czulas :( Rodzilam w uk, na szczęście prawidłowo w szpitalu

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Martaldz mu robiliśmy podstawowe ( u nas jest w tym morfologia) dalej na badania kierował już nas androlog
( fragmentacja DNA przeciw ciała plemnikowe, inhibina b, podstawowe robil też progesteron, testosteron, ft4, tsh :) )

Dzięki, jak @ przyjdzie to napisze do ginki i się dowiem co ona tam chce, póki co nie będę sobie tym głowy zawracać [emoji6]

reklama
Hej dziewczyny..
Czytam was od wczoraj ale strasznie przeżywam wasze straty i jakoś nie mam weny do pisania.. Jeszcze jak teraz opisujecie szczegóły to nie potrafię sobie nawet wyobrazić co czujecie..
M2b, Caltha.. trzymajcie się kochane [emoji8][emoji27] M2b, to straszne, że nie mogłaś nawet jechać do szpitala tylko zostałaś z tym wszystkim sama..
Spark, cudowne nowiny chociaż od ciebie! Rośnijcie zdrowo [emoji8] a powiedz mi kochana.. gdzie robiliście badanie nasienia i ile płaciliście?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry