reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Evee u nas szanse na ciąże są małe :) co prawda kochamy się bez zabezpieczenia, ale dopiero po owulacji. Nie staramy się jeszcze o dziecko, więc przed i w trakcie owu zawsze jest gumka :)
U mnie te rozchwiania cyklu to raczej stres i problemy z hormonami.

Dziewczyny jak zrobic, zeby byc w dwóch miejscach na raz? :p Muszę iść na zakupy i w tym czasie pracować :p JAK? :p

Tesco ezakupy :):):)

Edit: juz doczytałam ze chodzi o ciuszki na wyszczuploną sylwetkę :)

Czekam na wizyte u gina. Owu raczej przede mną bo zmierzyłam dzisiaj temp i jest nisko 36.42.

:(

Przykro mi..
W kolejnym cyklu rowniez bede mocno trzymać kciuki..

Do mnie @ wciąż nie dotarła. Jutro 31dc.. Kupiłam juz test plytkowy na jutro i wlasnie zdałam sobie sprawe, ze to bedzie dzien matki.. *.*

Ostatnia edycja:
dobry wieczór
tak się cieszyłam, że wyszłam wcześniej godzinę z pracy i co? wracałam UWAGA TO NIE ŻART - 2 godziny!!!!!!! Cała Warszawa to jeden wielki stojący korek. Koszmar. Jeszcze musieliśmy jakieś drobne zakupy zrobić na grila, więc do biedry jechaliśmy. Całe szczęście, że mam sprytnego męża, który jeździ tajnymi ścieżkami:p
właśnie wcinamy kluski z truskawkami ze śmietaną:) zapraszam - 2 kilo kupiłam:)

89katia - jak tam shopping? udany?

fabimama - to jakaś pomyłka, na BB udzielam się tylko tutaj, poza tym jeszcze nawet staranek nie rozpoczęłam hehe to nie ja. A może o Kruczycę chodzi bo właśnie zerknęłam na styczniówki, a kojarzę że się tutaj chwilkę udzielała ?

eveee, delli - ściskam:***

bertha - jak tam u gina?

Miciur-ka - to dawaj znać czy będziesz testować!

Tesco ezakupy :):):)

Edit: juz doczytałam ze chodzi o ciuszki na wyszczuploną sylwetkę :)

Czekam na wizyte u gina. Owu raczej przede mną bo zmierzyłam dzisiaj temp i jest nisko 36.42.
Beata, jak po wizycie?

Ja dziś też byłam w Tesco. Obkupiłam całą rodzinę i siebie oczywiście też. Schudłam 10 kg to i trzeba zaprezentować sylwetkę. Starszy syn za to urósł ostatnio dużo i po spodnie dla niego wyruszyliśmy. Ma 11 lat i wzorst 162, jeszcze 6 cm i matkę przegoni :-)

Beata, jak po wizycie?
Starszy syn za to urósł ostatnio dużo i po spodnie dla niego wyruszyliśmy. Ma 11 lat i wzorst 162, jeszcze 6 cm i matkę przegoni :-)

Wow, siatkarz wam rośnie. [emoji3] Mój synuś za to najmniejszy wśród rówieśników. Inne mamy często ze zdziwieniem pytają ile ma lat skoro tak dużo i ładnie mówi, kiedy odpowuadam, że w lipcu kończy 3, zawsze reagują uśmiechem dodając- "A taki malutki". Wrrrrr, nie znoszę tego. [emoji53]

reklama
Evee, szkoda :(
Delli, trzymam za jutrzejszy test kciuki!!

U gina - pęcherzyk jeden urósł ma teraz ok 18,5mm, wiec szacuje ze pęknie jutro/pojutrze, choc ja stawiam na jutro. Drugiego nie znalazł a płynu duzo w zatoce douglasa wiec moze pękł juz.. :)
Niestety wczoraj i dzisiaj jeszcze przytulanek nie było i dzisiaj raczej nie będzie... Jutro rano moze... :(
No nic, bądźmy dobrej myśli!

Dupka bede brała od niedzieli, takze pod koniec brania bede testować :)

Do góry