Trzymam kciuki za wysoką betę!!!Wyniki zapewne będą po południu... Myślę, że najwcześniej ok 18...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za wysoką betę!!!Wyniki zapewne będą po południu... Myślę, że najwcześniej ok 18...
Evee u nas szanse na ciąże są małe co prawda kochamy się bez zabezpieczenia, ale dopiero po owulacji. Nie staramy się jeszcze o dziecko, więc przed i w trakcie owu zawsze jest gumka
U mnie te rozchwiania cyklu to raczej stres i problemy z hormonami.
Dziewczyny jak zrobic, zeby byc w dwóch miejscach na raz? Muszę iść na zakupy i w tym czasie pracować JAK?
Trzymam kciuki! :* &&&&
Przykro mi..
W kolejnym cyklu rowniez bede mocno trzymać kciuki..
Do mnie @ wciąż nie dotarła. Jutro 31dc.. Kupiłam juz test plytkowy na jutro i wlasnie zdałam sobie sprawe, ze to bedzie dzien matki.. *.*
Trzymam mocno kciuki &&&
Przykro mi..
W kolejnym cyklu rowniez bede mocno trzymać kciuki..
Do mnie @ wciąż nie dotarła. Jutro 31dc.. Kupiłam juz test plytkowy na jutro i wlasnie zdałam sobie sprawe, ze to bedzie dzien matki.. *.*
Beata, jak po wizycie?Tesco ezakupy
Edit: juz doczytałam ze chodzi o ciuszki na wyszczuploną sylwetkę
Czekam na wizyte u gina. Owu raczej przede mną bo zmierzyłam dzisiaj temp i jest nisko 36.42.
Beata, jak po wizycie?
Starszy syn za to urósł ostatnio dużo i po spodnie dla niego wyruszyliśmy. Ma 11 lat i wzorst 162, jeszcze 6 cm i matkę przegoni :-)