reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Evee u nas szanse na ciąże są małe :) co prawda kochamy się bez zabezpieczenia, ale dopiero po owulacji. Nie staramy się jeszcze o dziecko, więc przed i w trakcie owu zawsze jest gumka :)
U mnie te rozchwiania cyklu to raczej stres i problemy z hormonami.

Dziewczyny jak zrobic, zeby byc w dwóch miejscach na raz? :p Muszę iść na zakupy i w tym czasie pracować :p JAK? :p

Tesco ezakupy :):):)

Edit: juz doczytałam ze chodzi o ciuszki na wyszczuploną sylwetkę :)

Czekam na wizyte u gina. Owu raczej przede mną bo zmierzyłam dzisiaj temp i jest nisko 36.42.

:(

Przykro mi..
W kolejnym cyklu rowniez bede mocno trzymać kciuki..

Do mnie @ wciąż nie dotarła. Jutro 31dc.. Kupiłam juz test plytkowy na jutro i wlasnie zdałam sobie sprawe, ze to bedzie dzien matki.. *.*

Ostatnia edycja:
dobry wieczór
tak się cieszyłam, że wyszłam wcześniej godzinę z pracy i co? wracałam UWAGA TO NIE ŻART - 2 godziny!!!!!!! Cała Warszawa to jeden wielki stojący korek. Koszmar. Jeszcze musieliśmy jakieś drobne zakupy zrobić na grila, więc do biedry jechaliśmy. Całe szczęście, że mam sprytnego męża, który jeździ tajnymi ścieżkami:p
właśnie wcinamy kluski z truskawkami ze śmietaną:) zapraszam - 2 kilo kupiłam:)

89katia - jak tam shopping? udany?

fabimama - to jakaś pomyłka, na BB udzielam się tylko tutaj, poza tym jeszcze nawet staranek nie rozpoczęłam hehe to nie ja. A może o Kruczycę chodzi bo właśnie zerknęłam na styczniówki, a kojarzę że się tutaj chwilkę udzielała ?

eveee, delli - ściskam:***

bertha - jak tam u gina?

Miciur-ka - to dawaj znać czy będziesz testować!

Tesco ezakupy :):):)

Edit: juz doczytałam ze chodzi o ciuszki na wyszczuploną sylwetkę :)

Czekam na wizyte u gina. Owu raczej przede mną bo zmierzyłam dzisiaj temp i jest nisko 36.42.
Beata, jak po wizycie?

Ja dziś też byłam w Tesco. Obkupiłam całą rodzinę i siebie oczywiście też. Schudłam 10 kg to i trzeba zaprezentować sylwetkę. Starszy syn za to urósł ostatnio dużo i po spodnie dla niego wyruszyliśmy. Ma 11 lat i wzorst 162, jeszcze 6 cm i matkę przegoni :-)

Beata, jak po wizycie?
Starszy syn za to urósł ostatnio dużo i po spodnie dla niego wyruszyliśmy. Ma 11 lat i wzorst 162, jeszcze 6 cm i matkę przegoni :-)

Wow, siatkarz wam rośnie. [emoji3] Mój synuś za to najmniejszy wśród rówieśników. Inne mamy często ze zdziwieniem pytają ile ma lat skoro tak dużo i ładnie mówi, kiedy odpowuadam, że w lipcu kończy 3, zawsze reagują uśmiechem dodając- "A taki malutki". Wrrrrr, nie znoszę tego. [emoji53]

reklama
Evee, szkoda :(
Delli, trzymam za jutrzejszy test kciuki!!

U gina - pęcherzyk jeden urósł ma teraz ok 18,5mm, wiec szacuje ze pęknie jutro/pojutrze, choc ja stawiam na jutro. Drugiego nie znalazł a płynu duzo w zatoce douglasa wiec moze pękł juz.. :)
Niestety wczoraj i dzisiaj jeszcze przytulanek nie było i dzisiaj raczej nie będzie... Jutro rano moze... :(
No nic, bądźmy dobrej myśli!

Dupka bede brała od niedzieli, takze pod koniec brania bede testować :)

Do góry