reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wyniki zapewne będą po południu... Myślę, że najwcześniej ok 18...
Kciuki będę miała niedokrwione do tego czasu!!!!!!!!!!

Kolekcjonerka hop hop podgladnelam na innym temacie zew i u Ciebie 2 kreski!!!!!! Pochwal się nam! Gratuluję kochana!

Kurczę dziewczyny jak burza idziemy z tymi testami!!!! Nawet nie wiecie jak mnie to cieszy!!!! Mam nadzieję że i ja w końcu będę na liście: Udało się !

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kciuki będę miała niedokrwione do tego czasu!!!!!!!!!!

Kolekcjonerka hop hop podgladnelam na innym temacie zew i u Ciebie 2 kreski!!!!!! Pochwal się nam! Gratuluję kochana!

Kurczę dziewczyny jak burza idziemy z tymi testami!!!! Nawet nie wiecie jak mnie to cieszy!!!! Mam nadzieję że i ja w końcu będę na liście: Udało się !

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj, trzymaj!!! :) :*

Jasne.. Kiedyś wszystkie tam będziemy. :)

Myślałam, ze szybciej sa wyniki bety. Nadgorliwość gorsza od faszyzmu..
No to czekam z Toba eveee &&&&

reklama
Czesc dziewczyny. Ale stworzylyscie napiecie niepewnosci na forum ;-) gratuluje zaciazonym i trzymam kciuki za testujace i czekajace na wynik&&& no i oczywiscie zycze owocnych staranek pozostalym.
Mnie niestety nawiedzila wresna@:-( a mialo byc tak pieknie:-(
Fabimama jak mozesz dopisz do tabelki 3 cykl staran i termin nastepnej @ na 26.06.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry