reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Delli u mnie zazwyczaj podczas owulacji jest ostry ból jednego z jajników, dużo śluzu płodnego, wysokie libido, ładna cera. A teraz wszystko na odwrót :p :p ale ostatnio okres dostałam po 22 dniach cyklu, więc muszę liczyć się z tym, że ten cykl będzie dziwny. No i jest :)

Mamuniol pamiętam Twoją historię i mogę sobie tylko wyobrazić co czujesz. Z tym wyluzowaniem to jak wiadomo ciężko jest. Ja zawsze wierzyłam w teorię, że to dziecko samo wybiera kiedy chce pojawić się na świecie. Wasze widocznie chce poczekać na cieplejsze dni :)

reklama
Muszę trochę sprostować bo zakładam, że ni pamiętacie mojej historii z wczesniejszych postow

O pierwsze dziecko staralismy sie 4,5 roku. Ciąża byla dla nas tak wielkim zaskoczeniem- właściwie bylosmy juz umowieni na wizytę, aby rozpocząć procedure invitro. W kolejną ciążę po zaszlam w 3 cs 9 msc po porodzie. Byl to szok bo zakladalismy ze nasze starania potrwaja dluzej, ale teź wielka ulga i radosc ze się udalo. Teraz chcialabym po raz kolejny zostać szczęśliwą posiadaczką brzuszkowego lokatora. Starania rozpoczęliśmy w styczniu i mimo intensywnych starań nic nam nie wychodzi. Zaczynam mieć obawy, że znów blokuję się psychicznie i ze nie dam rady aby te starania trwaly tak dlugo jak za pierwszym razem.

Wiem, ze najlepiej wrzucić na luz- ale to tylko teoria.. bo któta potrafi wcielić to w życie??? To oszukiwanie samej siebie mi nie wychodzi najlepiej...
Rzeczywiście dużo przeszliście. Może jednak na wakacjach się wyluzujesz i przyjdzie samo... :) &&&&

Delli u mnie zazwyczaj podczas owulacji jest ostry ból jednego z jajników, dużo śluzu płodnego, wysokie libido, ładna cera. A teraz wszystko na odwrót :p :p ale ostatnio okres dostałam po 22 dniach cyklu, więc muszę liczyć się z tym, że ten cykl będzie dziwny. No i jest :)

Mamuniol pamiętam Twoją historię i mogę sobie tylko wyobrazić co czujesz. Z tym wyluzowaniem to jak wiadomo ciężko jest. Ja zawsze wierzyłam w teorię, że to dziecko samo wybiera kiedy chce pojawić się na świecie. Wasze widocznie chce poczekać na cieplejsze dni :)
Dziwne cykle zazwyczaj się fajnie kończą... po 9 miesiącach! :D

Evee u nas szanse na ciąże są małe :) co prawda kochamy się bez zabezpieczenia, ale dopiero po owulacji. Nie staramy się jeszcze o dziecko, więc przed i w trakcie owu zawsze jest gumka :)
U mnie te rozchwiania cyklu to raczej stres i problemy z hormonami.

Dziewczyny jak zrobic, zeby byc w dwóch miejscach na raz? :p Muszę iść na zakupy i w tym czasie pracować :p JAK? :p

Evee u nas szanse na ciąże są małe :) co prawda kochamy się bez zabezpieczenia, ale dopiero po owulacji. Nie staramy się jeszcze o dziecko, więc przed i w trakcie owu zawsze jest gumka :)
U mnie te rozchwiania cyklu to raczej stres i problemy z hormonami.

Dziewczyny jak zrobic, zeby byc w dwóch miejscach na raz? :p Muszę iść na zakupy i w tym czasie pracować :p JAK? :p
A moze zrob zakupy na necie i pracuj w miedzyczasie... ja wiekszosc rzeczy teraz tak zalatwiam.. na normalny wypad do sklepu nie mam juz czasu. Po pracy lece do domu do chlopakow i szkoda mi czasu na chodzenie po sklepach.

Mamuniol tak bym zrobiła, gdyby nie chodziło o zakupy ubraniowe. Musze kupić kieckę na dziś (wiem, obudziłam się w porę :p ), a ostatnio schudłam i teraz muszę przymierzyć, żeby zobaczyć w którym rozmiarze mi lepiej.
Wyskoczę na godzinkę, a jak wrócę to znowu zabieram się za pracę. Jupi :D :p :p

Evee jak wróćę to może już będą wyniki bety :D

Mamuniol tak bym zrobiła, gdyby nie chodziło o zakupy ubraniowe. Musze kupić kieckę na dziś (wiem, obudziłam się w porę :p ), a ostatnio schudłam i teraz muszę przymierzyć, żeby zobaczyć w którym rozmiarze mi lepiej.

My jutro na impreze- pogoda sie zepsula i moj zestaw wyjsciowy poszedl...
Teraz muszę główkować co ubrać. Takie to wlasnie plany mozna sobie robic

eveee, masz wyniki ?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Wyniki zapewne będą po południu... Myślę, że najwcześniej ok 18...

reklama
Do góry