reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Delli wydaje mi się, że jest tam kreska :)

Mamuniol ściskam mocno! Czasami każda z nas ma potrzebę wyciszenia

reklama
Chyba jednak już po becie... Różowy śluz się pojawił.
Różowy śluz nie koniecznie na okres.
Evee pięknie napisałaś o uczuciach w czasie ciąży. Mam nadzieję że to plamienie to nie wredna @.

Fabimama to mieliście niespodziankę hehe ale moja koleżanka też podczas porodu doznała szoku że chłopczyk wyszedł i też wszystko różowe czekało :)

Delli czekam na testa :)

Izabella piękna kreseczka. gratuluję ;)

Paraplu dzisiaj w Rossmanie widziałam ten test który ci tak wcześnie wyszedł :)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Niespodzianka była.... na szczęście nie kupiliśmy żadnej sukienki ani różowych ciuszkow wszystko było bezowe żółte zielone i niebieskie. Wózek jasno szary. Tylko pokój różowy.....
1464149752-1d1mld.jpeg

Dzień dobry, Kochane.
Zrobiłam znowu testa, bo tempka nadal 36,84 i brak @. Jest bladzioch po 5 min, na zdjęciu może tak nie widać. Jadę na betę na 7.00... Trzymajcie kciuki!
O jaaaa mi też się wydaje ze tam jakiś cień jest...trzymam kciuki za bete!!!!
Czesc dziewczyny. Troche mnie nie było- ogolnie jakos tak dopadl mnie dol wielki. Nie chce mi sie nic...
W glowie obawa czemu znow sie nie udaje. Boje sie ze bedzie to trwalo tak dlugo jak przy pierwszej ciąży. Mam brak weny do wszytskiego...

Wybaczcie ze tylko tak o sobie.. witam nowe kolezanki i gratuluje wszytkim zaciąźonym. Obyscie mialy nudną ciążę i szczesliwe rozwiazanie...

Fabimama zmien mi termin @ na 06.06

Buziaki
Mamyniol glowa do góry!!! Nie poddawaj się! Za pierwszym razem długo trwało ale się udało - prawda? Kiedy ruszacie na wakacje??? Będzie dobrze!!!!!!

Kochane witam się z rana!

Pytanie do mam wypoczywajacych w wakacje nad morzem. Znacie jakieś kempingi w okolicy trójmiasta??? W miare przystepne ceny....

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale tu ruch, ledwo nadrobiłam.:p

Delli hmmm... może kiepski test... ?
Eveee &&& za betę
Mamuniol ciesz się latem, a ciąż sama przyjdzie. Skoro raz się udało to i drugi raz się uda. Trzymam kciuki.

U mnie owu między 26 a 29. Póki co po śluzie widzę, że coś idzie w te stronę ;p

A ja chyba miałam cykl bezowulacyjny. Śluzu brak, bólu jajnika też. Do tego pryszcze wszędzie!! Brrrrrrr! Tylko brzuch mnie boli jak na okres, a przecież dopiero co był. Bez sensu. Powalony ten cykl.

Delli idź do apteki po "normalny" płytkowy, albo strumieniowy test :) tam na pewno kreska wyjdzie już ok :)

A ja chyba miałam cykl bezowulacyjny. Śluzu brak, bólu jajnika też. Do tego pryszcze wszędzie!! Brrrrrrr! Tylko brzuch mnie boli jak na okres, a przecież dopiero co był. Bez sensu. Powalony ten cykl.

Delli idź do apteki po "normalny" płytkowy, albo strumieniowy test :) tam na pewno kreska wyjdzie już ok :)

A robisz testy owulacyjne? Jak boli brzuch jak na okres to moze jednak to owulacja? Ja odczuwam calkiem podobne bole zazwyczaj.

Pojde pojde.. Tylko musze poczekac na poranny mocz :);)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę trochę sprostować bo zakładam, że ni pamiętacie mojej historii z wczesniejszych postow

O pierwsze dziecko staralismy sie 4,5 roku. Ciąża byla dla nas tak wielkim zaskoczeniem- właściwie bylosmy juz umowieni na wizytę, aby rozpocząć procedure invitro. W kolejną ciążę po zaszlam w 3 cs 9 msc po porodzie. Byl to szok bo zakladalismy ze nasze starania potrwaja dluzej, ale teź wielka ulga i radosc ze się udalo. Teraz chcialabym po raz kolejny zostać szczęśliwą posiadaczką brzuszkowego lokatora. Starania rozpoczęliśmy w styczniu i mimo intensywnych starań nic nam nie wychodzi. Zaczynam mieć obawy, że znów blokuję się psychicznie i ze nie dam rady aby te starania trwaly tak dlugo jak za pierwszym razem.

Wiem, ze najlepiej wrzucić na luz- ale to tylko teoria.. bo któta potrafi wcielić to w życie??? To oszukiwanie samej siebie mi nie wychodzi najlepiej...

reklama
Mamyniol glowa do góry!!! Nie poddawaj się! Za pierwszym razem długo trwało ale się udało - prawda? Kiedy ruszacie na wakacje??? Będzie dobrze!!!!!!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Wyjezdzamy 10 czerwca. Od 9 mam urlop. Teraz dlugi weekend- pozniej tydzień pyknie i już będziemy się pakowac. Oby szybciej do urlopu bo mam juz dosc.:)

Do góry