reklama
Różowy śluz nie koniecznie na okres.Chyba jednak już po becie... Różowy śluz się pojawił.
Niespodzianka była.... na szczęście nie kupiliśmy żadnej sukienki ani różowych ciuszkow wszystko było bezowe żółte zielone i niebieskie. Wózek jasno szary. Tylko pokój różowy.....Evee pięknie napisałaś o uczuciach w czasie ciąży. Mam nadzieję że to plamienie to nie wredna @.
Fabimama to mieliście niespodziankę hehe ale moja koleżanka też podczas porodu doznała szoku że chłopczyk wyszedł i też wszystko różowe czekało
Delli czekam na testa
Izabella piękna kreseczka. gratuluję
Paraplu dzisiaj w Rossmanie widziałam ten test który ci tak wcześnie wyszedł
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
O jaaaa mi też się wydaje ze tam jakiś cień jest...trzymam kciuki za bete!!!!
Dzień dobry, Kochane.
Zrobiłam znowu testa, bo tempka nadal 36,84 i brak @. Jest bladzioch po 5 min, na zdjęciu może tak nie widać. Jadę na betę na 7.00... Trzymajcie kciuki!
Mamyniol glowa do góry!!! Nie poddawaj się! Za pierwszym razem długo trwało ale się udało - prawda? Kiedy ruszacie na wakacje??? Będzie dobrze!!!!!!Czesc dziewczyny. Troche mnie nie było- ogolnie jakos tak dopadl mnie dol wielki. Nie chce mi sie nic...
W glowie obawa czemu znow sie nie udaje. Boje sie ze bedzie to trwalo tak dlugo jak przy pierwszej ciąży. Mam brak weny do wszytskiego...
Wybaczcie ze tylko tak o sobie.. witam nowe kolezanki i gratuluje wszytkim zaciąźonym. Obyscie mialy nudną ciążę i szczesliwe rozwiazanie...
Fabimama zmien mi termin @ na 06.06
Buziaki
Kochane witam się z rana!
Pytanie do mam wypoczywajacych w wakacje nad morzem. Znacie jakieś kempingi w okolicy trójmiasta??? W miare przystepne ceny....
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Delli
Fanka BB :)
Delli wydaje mi się, że jest tam kreska
Mamuniol ściskam mocno! Czasami każda z nas ma potrzebę wyciszenia
Mi sie na poczatku wydawalo, ale przestalo.. Krotko moczylam i tak mi sie rece trzesly *,*
Masakra jak juz wariuje
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Delli
Mamusiol, zrelaksuj sie.. Odpocznij i mysl pozytywnie - to klucz do sukcesu trzymamy za Was kciuki )
Elenna
Ale tu ruch, ledwo nadrobiłam.
Delli hmmm... może kiepski test... ?
Eveee &&& za betę
Mamuniol ciesz się latem, a ciąż sama przyjdzie. Skoro raz się udało to i drugi raz się uda. Trzymam kciuki.
U mnie owu między 26 a 29. Póki co po śluzie widzę, że coś idzie w te stronę ;p
Eveee &&& za betę
Mamuniol ciesz się latem, a ciąż sama przyjdzie. Skoro raz się udało to i drugi raz się uda. Trzymam kciuki.
U mnie owu między 26 a 29. Póki co po śluzie widzę, że coś idzie w te stronę ;p
Delli
Pierwszy raz taki robilam. Jutro zrobie plytkowy ale kreska testowa jest wyraźna, więc teoretycznie powinno wyjść no nic.. Czekam dalej na .. Cokolwiek - @, lub poranny mocz ^^
Owocnych staran Elenko )
A ja chyba miałam cykl bezowulacyjny. Śluzu brak, bólu jajnika też. Do tego pryszcze wszędzie!! Brrrrrrr! Tylko brzuch mnie boli jak na okres, a przecież dopiero co był. Bez sensu. Powalony ten cykl.
Delli idź do apteki po "normalny" płytkowy, albo strumieniowy test tam na pewno kreska wyjdzie już ok
Delli idź do apteki po "normalny" płytkowy, albo strumieniowy test tam na pewno kreska wyjdzie już ok
Delli
A ja chyba miałam cykl bezowulacyjny. Śluzu brak, bólu jajnika też. Do tego pryszcze wszędzie!! Brrrrrrr! Tylko brzuch mnie boli jak na okres, a przecież dopiero co był. Bez sensu. Powalony ten cykl.
A robisz testy owulacyjne? Jak boli brzuch jak na okres to moze jednak to owulacja? Ja odczuwam calkiem podobne bole zazwyczaj.
Pojde pojde.. Tylko musze poczekac na poranny mocz
Mamuniol
Muszę trochę sprostować bo zakładam, że ni pamiętacie mojej historii z wczesniejszych postow
O pierwsze dziecko staralismy sie 4,5 roku. Ciąża byla dla nas tak wielkim zaskoczeniem- właściwie bylosmy juz umowieni na wizytę, aby rozpocząć procedure invitro. W kolejną ciążę po zaszlam w 3 cs 9 msc po porodzie. Byl to szok bo zakladalismy ze nasze starania potrwaja dluzej, ale teź wielka ulga i radosc ze się udalo. Teraz chcialabym po raz kolejny zostać szczęśliwą posiadaczką brzuszkowego lokatora. Starania rozpoczęliśmy w styczniu i mimo intensywnych starań nic nam nie wychodzi. Zaczynam mieć obawy, że znów blokuję się psychicznie i ze nie dam rady aby te starania trwaly tak dlugo jak za pierwszym razem.
Wiem, ze najlepiej wrzucić na luz- ale to tylko teoria.. bo któta potrafi wcielić to w życie??? To oszukiwanie samej siebie mi nie wychodzi najlepiej...
O pierwsze dziecko staralismy sie 4,5 roku. Ciąża byla dla nas tak wielkim zaskoczeniem- właściwie bylosmy juz umowieni na wizytę, aby rozpocząć procedure invitro. W kolejną ciążę po zaszlam w 3 cs 9 msc po porodzie. Byl to szok bo zakladalismy ze nasze starania potrwaja dluzej, ale teź wielka ulga i radosc ze się udalo. Teraz chcialabym po raz kolejny zostać szczęśliwą posiadaczką brzuszkowego lokatora. Starania rozpoczęliśmy w styczniu i mimo intensywnych starań nic nam nie wychodzi. Zaczynam mieć obawy, że znów blokuję się psychicznie i ze nie dam rady aby te starania trwaly tak dlugo jak za pierwszym razem.
Wiem, ze najlepiej wrzucić na luz- ale to tylko teoria.. bo któta potrafi wcielić to w życie??? To oszukiwanie samej siebie mi nie wychodzi najlepiej...
reklama
Mamuniol
Wyjezdzamy 10 czerwca. Od 9 mam urlop. Teraz dlugi weekend- pozniej tydzień pyknie i już będziemy się pakowac. Oby szybciej do urlopu bo mam juz dosc.Mamyniol glowa do góry!!! Nie poddawaj się! Za pierwszym razem długo trwało ale się udało - prawda? Kiedy ruszacie na wakacje??? Będzie dobrze!!!!!!
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom