reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Eveee- trzymam kciuki za wysoki wynik bety! Cień cienia widać, więc już podskakuję delikatnie z radości. [emoji4]

reklama
Hej!

Evee czekamy na wynik! :D Kciuki zaciskam najmocniej jak umiem! &&&&&&&&&&&&& Historia z pierwszą ciążą bardzo wzruszająca :)

Delli no weź!! Testuj :D

Hej dziewczyny - u uuu -

Tak na ostro od samego rana z tematem hihi

Evee- dopatrzyłam się :D - powodzonka - kciuki zaciskam !!ile.masz dni po owu wiesz coś ?

Delli- ale trzymasz w niepewności ! :) powodzonka z testem

Ja jeszcze nie testuje - jutro się skuszę jeśli @ nie będzie bo dziś mam 12 dni po , a temp poszła do góry wiec ciekawie :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Nie da sie wrzucic zdjecia z tel bezpośrednio na forum ?

Z reszta.. Jutro zrobię drugie podejście z płytowym bo z tego raczej nic nie wyszło ^^

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny - u uuu -

Tak na ostro od samego rana z tematem hihi

Evee- dopatrzyłam się :D - powodzonka - kciuki zaciskam !!ile.masz dni po owu wiesz coś ?

Delli- ale trzymasz w niepewności ! :) powodzonka z testem

Ja jeszcze nie testuje - jutro się skuszę jeśli @ nie będzie bo dziś mam 12 dni po , a temp poszła do góry wiec ciekawie :)

Wiesz co... Tak naprawdę to nie wiem ile dni po owu, bo nie mierzyłam wtedy tempki i nie byłam na monitoringu. Dzisiaj 31dc. Śluz jak białko był w 17dc, pobolewanie podbrzusza z lewej strony 17dc i mocne pikanie w lewym jajniku 19dc. Z Lilą miałam tak, że przytulanko było w 15, 21 i 22 dc, a pierwszy test wyszedł mi 33dc.

No to testuj, na co czekasz?! :D

Nie mam apki bo mam za stare oprogramowanie w tel. :(
Ok.. Jutro spróbuje (jak @ nie przyjdzie) i dam znać ;)

Wiesz co... Tak naprawdę to nie wiem ile dni po owu, bo nie mierzyłam wtedy tempki i nie byłam na monitoringu. Dzisiaj 31dc. Śluz jak białko był w 17dc, pobolewanie podbrzusza z lewej strony 17dc i mocne pikanie w lewym jajniku 19dc. Z Lilą miałam tak, że przytulanko było w 15, 21 i 22 dc, a pierwszy test wyszedł mi 33dc.

No to testuj, na co czekasz?! :D
Wiesz co ja jeszcze nie robie bo miałam. Późno owulację , to wolę poczekać jak się tempka rozwinie , ale korci niesamowicie ,

Czesc dziewczyny. Troche mnie nie było- ogolnie jakos tak dopadl mnie dol wielki. Nie chce mi sie nic...
W glowie obawa czemu znow sie nie udaje. Boje sie ze bedzie to trwalo tak dlugo jak przy pierwszej ciąży. Mam brak weny do wszytskiego...

Wybaczcie ze tylko tak o sobie.. witam nowe kolezanki i gratuluje wszytkim zaciąźonym. Obyscie mialy nudną ciążę i szczesliwe rozwiazanie...

Fabimama zmien mi termin @ na 06.06

Buziaki

reklama
1464164314-zqzx5i.jpeg

Dobrze mysle, ze widze "kreske" nie tam, gdzie trzeba ?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry