reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Eveee- trzymam kciuki za wysoki wynik bety! Cień cienia widać, więc już podskakuję delikatnie z radości. [emoji4]

reklama
Hej!

Evee czekamy na wynik! :D Kciuki zaciskam najmocniej jak umiem! &&&&&&&&&&&&& Historia z pierwszą ciążą bardzo wzruszająca :)

Delli no weź!! Testuj :D

Hej dziewczyny - u uuu -

Tak na ostro od samego rana z tematem hihi

Evee- dopatrzyłam się :D - powodzonka - kciuki zaciskam !!ile.masz dni po owu wiesz coś ?

Delli- ale trzymasz w niepewności ! :) powodzonka z testem

Ja jeszcze nie testuje - jutro się skuszę jeśli @ nie będzie bo dziś mam 12 dni po , a temp poszła do góry wiec ciekawie :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Nie da sie wrzucic zdjecia z tel bezpośrednio na forum ?

Z reszta.. Jutro zrobię drugie podejście z płytowym bo z tego raczej nic nie wyszło ^^

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny - u uuu -

Tak na ostro od samego rana z tematem hihi

Evee- dopatrzyłam się :D - powodzonka - kciuki zaciskam !!ile.masz dni po owu wiesz coś ?

Delli- ale trzymasz w niepewności ! :) powodzonka z testem

Ja jeszcze nie testuje - jutro się skuszę jeśli @ nie będzie bo dziś mam 12 dni po , a temp poszła do góry wiec ciekawie :)

Wiesz co... Tak naprawdę to nie wiem ile dni po owu, bo nie mierzyłam wtedy tempki i nie byłam na monitoringu. Dzisiaj 31dc. Śluz jak białko był w 17dc, pobolewanie podbrzusza z lewej strony 17dc i mocne pikanie w lewym jajniku 19dc. Z Lilą miałam tak, że przytulanko było w 15, 21 i 22 dc, a pierwszy test wyszedł mi 33dc.

No to testuj, na co czekasz?! :D

Nie mam apki bo mam za stare oprogramowanie w tel. :(
Ok.. Jutro spróbuje (jak @ nie przyjdzie) i dam znać ;)

Wiesz co... Tak naprawdę to nie wiem ile dni po owu, bo nie mierzyłam wtedy tempki i nie byłam na monitoringu. Dzisiaj 31dc. Śluz jak białko był w 17dc, pobolewanie podbrzusza z lewej strony 17dc i mocne pikanie w lewym jajniku 19dc. Z Lilą miałam tak, że przytulanko było w 15, 21 i 22 dc, a pierwszy test wyszedł mi 33dc.

No to testuj, na co czekasz?! :D
Wiesz co ja jeszcze nie robie bo miałam. Późno owulację , to wolę poczekać jak się tempka rozwinie , ale korci niesamowicie ,

Czesc dziewczyny. Troche mnie nie było- ogolnie jakos tak dopadl mnie dol wielki. Nie chce mi sie nic...
W glowie obawa czemu znow sie nie udaje. Boje sie ze bedzie to trwalo tak dlugo jak przy pierwszej ciąży. Mam brak weny do wszytskiego...

Wybaczcie ze tylko tak o sobie.. witam nowe kolezanki i gratuluje wszytkim zaciąźonym. Obyscie mialy nudną ciążę i szczesliwe rozwiazanie...

Fabimama zmien mi termin @ na 06.06

Buziaki

reklama
1464164314-zqzx5i.jpeg

Dobrze mysle, ze widze "kreske" nie tam, gdzie trzeba ?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry