reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wyszukuję, wyszukuję ...ale już tak rzadziej bo czuję ''puknięcia'' :) Od paru dni nie mam mdłości i wymiotów i zażeram się na potęgę ...
rano...6 tostów z serem i szynką + szklanka mleka + jabłko
przed południem ..zupa ogórkowa 2 x
W południe zupa ogórkowa + ziemniak, dorszyk + surówka + szklanka soku
Po południu... kiełbasa smażona (zgrzeszyłam!) na żywca z musztardą
Na kolację kebab+ 3 miski lodów czekoladowo śmietankowych + chyba z litr wody :D
I się kręcę chyba za kabanosami, umrę jak nie zjem ...
Przekąsek nie liczę :D Bo wstyd :D
A Ty jak tam ?:)
Gdzie Ty to zmieściłaś...grubo [emoji3]

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Data owu - 7 dni - 3 miesiące + 1 rok. :)

Mi tak samo :) w moje urodziny :)

Najlepszy!! :) napisz jak zareagował :)

Wpisujemy o ktore ziemskie dziecko sie staramy. A jak chcesz podać aniołki to jest osobna kolumna. :)

Ojej... nie wierze :( to na pewno @, a nie jak u shaggy krwawienie mimo ciąży?

Witaj :) ja staram sie tez o pierwsze dziecko, mam 35 skończone, (36 bede miała w tym roku). Staram sie juz 3 lata, i raz zaskoczyło 1,5 roku temu, jakimś cudem, ale poroniłam.
Niebawem mam histeroskopie i w kwietniu in vitro :)
Powodzenia!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Dziękuję i wzajemnie

Witaj! [emoji4] ciężko się czeka wiadomo, ja staram się ciągle czymś zajmować. Staramy się już ponad 2 lata, nawet nie liczę który to już nieudany cykl. Jeśli badania wyjdą Ci ok to nie ma powodu żeby myśleć, że się nie uda!
Dziewczyny w grupie są kochane, bardzo się nawzajem wspierają. Wpadaj kiedy masz ochotę pogadać z kimś kto wie przez co przechodzisz![emoji4]

Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app
Dziękuję

No chyba od razu. Zapytałam lekarki co się stanie jak nie odczekamy miesiąca. Powiedziała, że w sumie nic. Jak organizm będzie gotowy to zaskoczy jak nie to nie. Więc nie czekamy. Dzisiaj betka już musi być 0 albo bardzo minimalna bo test owu baaaardzo blady
emoji106.png
. Od 2 dni mierzę temp. na dole, ale nie mam porównania więc grzecznie czekam. 2 rany już zamkięte pięknie. Największa już jest strupem więc myślimy, że czas działać. W tym cyklu działamy jak Antonia co 2 dzień
emoji5.png
. Chociaż udało się jak obudził mnie ból jajnika i obudziłam męża i podziałaliśmy
emoji4.png
ale kto wie kiedy będzie ból.... olać to uda się to się uda, nie to nie. Ten cykl będzie na luzie.
A Ty już obmyślasz plan na kolejny?
N
Data owu - 7 dni - 3 miesiące + 1 rok. :)

Mi tak samo :) w moje urodziny :)

Najlepszy!! :) napisz jak zareagował :)

Wpisujemy o ktore ziemskie dziecko sie staramy. A jak chcesz podać aniołki to jest osobna kolumna. :)

Ojej... nie wierze :( to na pewno @, a nie jak u shaggy krwawienie mimo ciąży?

Witaj :) ja staram sie tez o pierwsze dziecko, mam 35 skończone, (36 bede miała w tym roku). Staram sie juz 3 lata, i raz zaskoczyło 1,5 roku temu, jakimś cudem, ale poroniłam.
Niebawem mam histeroskopie i w kwietniu in vitro :)
Powodzenia!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Dziękuję i wzajemnie!

Wyszukuję, wyszukuję ...ale już tak rzadziej bo czuję ''puknięcia'' :) Od paru dni nie mam mdłości i wymiotów i zażeram się na potęgę ...
Na kolację kebab+ 3 miski lodów czekoladowo śmietankowych + chyba z litr wody :D

Łoj gdzie Ty to zamieściłaś chudzino [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja o swoim jedzeniu też lepiej nie wspomnę ;p 3 obiady dzisiaj... mam ten "minus", że zero mdłości... Jeszcze kilka dni temu wilczy głód odszedł a dziś... toż to szok ! Mój dziś wolne ma i błaga, żebym go oszczędziła... xD Kto wie kiedy zacznę być głodna ;p
I sikanie... porażka. W ciągu godziny byłam 6 razy i znów mi się chce, a ubikacja naprzeciwko sypialni teściów... Zabiją mnie chyba, tym bardziej, że teść o 3 do pracy wstaje...no ale co, nie posikam się do łóżka chyba ;p Muszę nocnik załatwić :D

Szalejesz kobieto[emoji5]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Do góry