Paraplu, acard to to samo co aspiryna? Pytam z ciekawosci bo Ja ze wzgledu na zagrożenie zakrzepica biorę baby aspirin, czyli ogolnie rzecz ujmując aspirin w małej dawce, ale rano biorę.. to moze zmienić?[emoji848]
Poza tym jestem zwłok po pracy, nadrobilam, zapomniałam co komu odpisać, wybaczcie[emoji17]
Aaa, pamietam Emsi- super betka[emoji33][emoji173][emoji173][emoji173]
Z M dalej c*hujnia, zeszła noc nawet spaliśmy osobno. Mam 15+1, dziecię wielkości avocado, a nie czuje jeszcze tak jak inne dziewczyny, nawet młodsze ciaza[emoji17] czasem coś mi sie zdaje ale nie jestem tak na 100% pewna. A mdłości przeszły, cycki przestały bolec wiec generalnie teraz załapałam schize :/ we wtorek wizyta.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Poza tym jestem zwłok po pracy, nadrobilam, zapomniałam co komu odpisać, wybaczcie[emoji17]
Aaa, pamietam Emsi- super betka[emoji33][emoji173][emoji173][emoji173]
Z M dalej c*hujnia, zeszła noc nawet spaliśmy osobno. Mam 15+1, dziecię wielkości avocado, a nie czuje jeszcze tak jak inne dziewczyny, nawet młodsze ciaza[emoji17] czasem coś mi sie zdaje ale nie jestem tak na 100% pewna. A mdłości przeszły, cycki przestały bolec wiec generalnie teraz załapałam schize :/ we wtorek wizyta.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom