reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paraplu, acard to to samo co aspiryna? Pytam z ciekawosci bo Ja ze wzgledu na zagrożenie zakrzepica biorę baby aspirin, czyli ogolnie rzecz ujmując aspirin w małej dawce, ale rano biorę.. to moze zmienić?[emoji848]

Poza tym jestem zwłok po pracy, nadrobilam, zapomniałam co komu odpisać, wybaczcie[emoji17]
Aaa, pamietam Emsi- super betka[emoji33][emoji173][emoji173][emoji173]

Z M dalej c*hujnia, zeszła noc nawet spaliśmy osobno. Mam 15+1, dziecię wielkości avocado, a nie czuje jeszcze tak jak inne dziewczyny, nawet młodsze ciaza[emoji17] czasem coś mi sie zdaje ale nie jestem tak na 100% pewna. A mdłości przeszły, cycki przestały bolec wiec generalnie teraz załapałam schize :/ we wtorek wizyta.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja biore acard i bylam w szoku jak to ogladalam, bo biore rano :O w ulotce tez nic nie ma na ten temat.... :/ no nic, poczekam do 21 marca, z wizyta dopytam sie gina o co chodzi

Paraplu, acard to to samo co aspiryna? Pytam z ciekawosci bo Ja ze wzgledu na zagrożenie zakrzepica biorę baby aspirin, czyli ogolnie rzecz ujmując aspirin w małej dawce, ale rano biorę.. to moze zmienić?[emoji848]

Poza tym jestem zwłok po pracy, nadrobilam, zapomniałam co komu odpisać, wybaczcie[emoji17]
Aaa, pamietam Emsi- super betka[emoji33][emoji173][emoji173][emoji173]

Z M dalej c*hujnia, zeszła noc nawet spaliśmy osobno. Mam 15+1, dziecię wielkości avocado, a nie czuje jeszcze tak jak inne dziewczyny, nawet młodsze ciaza[emoji17] czasem coś mi sie zdaje ale nie jestem tak na 100% pewna. A mdłości przeszły, cycki przestały bolec wiec generalnie teraz załapałam schize :/ we wtorek wizyta.

Dobrze zrozumiałam że martwisz się ze ruchów nie czujesz? To kwestia bardzo indywidualną i nawet kilka tyg różnicy jest między kobietami. Mdłości i boleści mijają ale na tym etapie to już nic złego kochana, to najlepszy etap ciąży. Nie martw się na zapas

Dziewczynki, info dla tych bioracych ACARD.

Pytanie w pierwszym komentarzu.
9585e5ac7dec36e6528fd667688ac4b6.jpg

Odpowiedz w pierwszym komentarzu
a06131e4a9d1cfc24b2aa4e1abbd539e.jpg

Dobrze wiedzieć :-) ja biorę rano rano z folikiem

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z rana :)

Nie oglądałam jeszcze mamaginelokog, ale czytam kiedy mam chwilę :) naprawdę fajna babka i dużo ciekawych informacji przekazuje.

A to mój wykres dziś, 12dpo. Co jakiś czas ćmi lewy jajnik, w tej chwili boli prawie jak na owu...i jak na złość coś mi się przypałętało nie wiadomo skąd i boli mnie gardło :( a nawet nie zmarzłam ostatnio... Na razie jeszcze nic nie wzięłam.

1489216983-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry