reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mam pytanie do dziewczyn, które stosowały pregnyl: czy czułyscie zaraz po owu brzuch i jajniki? Od 3 dni tak mam, rozumiem, że do owu takie coś może być, ale po też? Dzisiaj latalam po galerii to aż mnie tak rwaco, ciągnęło. To normalne? Jako ciekawostkę dodam, że owu nie czułam w ogóle.
Btw K wczoraj nie podolal mojej misji uwienczenia dzieła, był tak zmęczony, że nie było sensu ciągnąć tego na siłę [emoji17]
Boję się tylko czy aby nie zaprzepascilismy tej szansy...
z pregnylem nie pomogę bo nie brałam. A co do misji to plemniki kilka dni żyją w naszych drogach rodnych, więc spokojnie ! :)

@NeSSi jak tam dziunia ? Tętno wyszukujesz jeszcze ? Jak samopoczucie ? :D
Wyszukuję, wyszukuję ...ale już tak rzadziej bo czuję ''puknięcia'' :) Od paru dni nie mam mdłości i wymiotów i zażeram się na potęgę ...
rano...6 tostów z serem i szynką + szklanka mleka + jabłko
przed południem ..zupa ogórkowa 2 x
W południe zupa ogórkowa + ziemniak, dorszyk + surówka + szklanka soku
Po południu... kiełbasa smażona (zgrzeszyłam!) na żywca z musztardą
Na kolację kebab+ 3 miski lodów czekoladowo śmietankowych + chyba z litr wody :D
I się kręcę chyba za kabanosami, umrę jak nie zjem ...
Przekąsek nie liczę :D Bo wstyd :D
A Ty jak tam ?:)

Wyszukuję, wyszukuję ...ale już tak rzadziej bo czuję ''puknięcia'' :) Od paru dni nie mam mdłości i wymiotów i zażeram się na potęgę ...
rano...6 tostów z serem i szynką + szklanka mleka + jabłko
przed południem ..zupa ogórkowa 2 x
W południe zupa ogórkowa + ziemniak, dorszyk + surówka + szklanka soku
Po południu... kiełbasa smażona (zgrzeszyłam!) na żywca z musztardą
Na kolację kebab+ 3 miski lodów czekoladowo śmietankowych + chyba z litr wody :D
I się kręcę chyba za kabanosami, umrę jak nie zjem ...
Przekąsek nie liczę :D Bo wstyd :D
A Ty jak tam ?:)
Pojechalas hahaha

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry