reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@StorAnia ja miałam AMH robione 2lata temu. Teraz muszę powtórzyć. Mój wynik wtedy - 3,89 wiek wtedy 26 lat. Zobaczymy jak mi się zmieniło. A ile płacisz u siebie na AMH ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Antonia na co ten mirovan,pisz nam tu działanie
Tutaj prosto z pudełka
1489181444-aaaaaa.jpeg
1489181450-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biorę od miesiąca Inofolic to chyba podobny skład [emoji3] a co do leków.. to nie wiem czy kwas foliowy sie zwiększa.. ja miałam wizytę w 7 tygodniu u takiej niefajnie lekarki i ona mówiła ze narazie tylko kwas foliowy, potem się przeniosłam do innej w 10tc i poleciła wlasnie femibion [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, skład podobny. W takim razie chyba zaczekam do wizyty z tymi suplementami

Mam pytanie do dziewczyn, które stosowały pregnyl: czy czułyscie zaraz po owu brzuch i jajniki? Od 3 dni tak mam, rozumiem, że do owu takie coś może być, ale po też? Dzisiaj latalam po galerii to aż mnie tak rwaco, ciągnęło. To normalne? Jako ciekawostkę dodam, że owu nie czułam w ogóle.
Btw K wczoraj nie podolal mojej misji uwienczenia dzieła, był tak zmęczony, że nie było sensu ciągnąć tego na siłę [emoji17]
Boję się tylko czy aby nie zaprzepascilismy tej szansy...

reklama
No chyba od razu. Zapytałam lekarki co się stanie jak nie odczekamy miesiąca. Powiedziała, że w sumie nic. Jak organizm będzie gotowy to zaskoczy jak nie to nie. Więc nie czekamy. Dzisiaj betka już musi być 0 albo bardzo minimalna bo test owu baaaardzo blady[emoji106] . Od 2 dni mierzę temp. na dole, ale nie mam porównania więc grzecznie czekam. 2 rany już zamkięte pięknie. Największa już jest strupem więc myślimy, że czas działać. W tym cyklu działamy jak Antonia co 2 dzień[emoji5] . Chociaż udało się jak obudził mnie ból jajnika i obudziłam męża i podziałaliśmy[emoji4] ale kto wie kiedy będzie ból.... olać to uda się to się uda, nie to nie. Ten cykl będzie na luzie.
A Ty już obmyślasz plan na kolejny?
Nam to tak fajnie wyszło że 12 dc cyklu czyli 2 dni przed owu i w samą owu :-) w 14 dc

Do góry