reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paraplu, acard to to samo co aspiryna? Pytam z ciekawosci bo Ja ze wzgledu na zagrożenie zakrzepica biorę baby aspirin, czyli ogolnie rzecz ujmując aspirin w małej dawce, ale rano biorę.. to moze zmienić?[emoji848]

Tak, to to samo. Acard (75gr) to aspiryna drobnoczasteczkowa, w małych dawkach.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Mam pytanie do dziewczyn, które stosowały pregnyl: czy czułyscie zaraz po owu brzuch i jajniki? Od 3 dni tak mam, rozumiem, że do owu takie coś może być, ale po też? Dzisiaj latalam po galerii to aż mnie tak rwaco, ciągnęło. To normalne? Jako ciekawostkę dodam, że owu nie czułam w ogóle.
Btw K wczoraj nie podolal mojej misji uwienczenia dzieła, był tak zmęczony, że nie było sensu ciągnąć tego na siłę [emoji17]
Boję się tylko czy aby nie zaprzepascilismy tej szansy...
Nic mnie nie boli ale czuję jajniki

Mnie delikatnie zaczęła boleć prawa pierś...:| jutro lub pojutrze powinna być @, organizm fiksuje. Do tego zjadłam właśnie mój ulubiony omlet z pomidorami, mozzarella i bazylia, do tego sok pomarańczowy i tak mnie zmuliło... Nagadalyscie mi, że może coś z tego być, że mój organizm wymyśla objawy :( chcę już @...

qdkkj44j6bi2vbec.png

Witam się z rana :)

Nie oglądałam jeszcze mamaginelokog, ale czytam kiedy mam chwilę :) naprawdę fajna babka i dużo ciekawych informacji przekazuje.

A to mój wykres dziś, 12dpo. Co jakiś czas ćmi lewy jajnik, w tej chwili boli prawie jak na owu...i jak na złość coś mi się przypałętało nie wiadomo skąd i boli mnie gardło :( a nawet nie zmarzłam ostatnio... Na razie jeszcze nic nie wzięłam.

1489216983-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Piękny wykres

Witam się z rana :)

Nie oglądałam jeszcze mamaginelokog, ale czytam kiedy mam chwilę :) naprawdę fajna babka i dużo ciekawych informacji przekazuje.

A to mój wykres dziś, 12dpo. Co jakiś czas ćmi lewy jajnik, w tej chwili boli prawie jak na owu...i jak na złość coś mi się przypałętało nie wiadomo skąd i boli mnie gardło :( a nawet nie zmarzłam ostatnio... Na razie jeszcze nic nie wzięłam.

1489216983-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja od razu złapałam chrobsko ;) od bólu gardła się zaczęło ;) tak więc.... :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry