reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wyszukuję, wyszukuję ...ale już tak rzadziej bo czuję ''puknięcia'' :) Od paru dni nie mam mdłości i wymiotów i zażeram się na potęgę ...
rano...6 tostów z serem i szynką + szklanka mleka + jabłko
przed południem ..zupa ogórkowa 2 x
W południe zupa ogórkowa + ziemniak, dorszyk + surówka + szklanka soku
Po południu... kiełbasa smażona (zgrzeszyłam!) na żywca z musztardą
Na kolację kebab+ 3 miski lodów czekoladowo śmietankowych + chyba z litr wody :D
I się kręcę chyba za kabanosami, umrę jak nie zjem ...
Przekąsek nie liczę :D Bo wstyd :D
A Ty jak tam ?:)
Gdzie Ty to zmieściłaś...grubo [emoji3]

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Data owu - 7 dni - 3 miesiące + 1 rok. :)

Mi tak samo :) w moje urodziny :)

Najlepszy!! :) napisz jak zareagował :)

Wpisujemy o ktore ziemskie dziecko sie staramy. A jak chcesz podać aniołki to jest osobna kolumna. :)

Ojej... nie wierze :( to na pewno @, a nie jak u shaggy krwawienie mimo ciąży?

Witaj :) ja staram sie tez o pierwsze dziecko, mam 35 skończone, (36 bede miała w tym roku). Staram sie juz 3 lata, i raz zaskoczyło 1,5 roku temu, jakimś cudem, ale poroniłam.
Niebawem mam histeroskopie i w kwietniu in vitro :)
Powodzenia!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Dziękuję i wzajemnie

Witaj! [emoji4] ciężko się czeka wiadomo, ja staram się ciągle czymś zajmować. Staramy się już ponad 2 lata, nawet nie liczę który to już nieudany cykl. Jeśli badania wyjdą Ci ok to nie ma powodu żeby myśleć, że się nie uda!
Dziewczyny w grupie są kochane, bardzo się nawzajem wspierają. Wpadaj kiedy masz ochotę pogadać z kimś kto wie przez co przechodzisz![emoji4]

Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app
Dziękuję

No chyba od razu. Zapytałam lekarki co się stanie jak nie odczekamy miesiąca. Powiedziała, że w sumie nic. Jak organizm będzie gotowy to zaskoczy jak nie to nie. Więc nie czekamy. Dzisiaj betka już musi być 0 albo bardzo minimalna bo test owu baaaardzo blady
emoji106.png
. Od 2 dni mierzę temp. na dole, ale nie mam porównania więc grzecznie czekam. 2 rany już zamkięte pięknie. Największa już jest strupem więc myślimy, że czas działać. W tym cyklu działamy jak Antonia co 2 dzień
emoji5.png
. Chociaż udało się jak obudził mnie ból jajnika i obudziłam męża i podziałaliśmy
emoji4.png
ale kto wie kiedy będzie ból.... olać to uda się to się uda, nie to nie. Ten cykl będzie na luzie.
A Ty już obmyślasz plan na kolejny?
N
Data owu - 7 dni - 3 miesiące + 1 rok. :)

Mi tak samo :) w moje urodziny :)

Najlepszy!! :) napisz jak zareagował :)

Wpisujemy o ktore ziemskie dziecko sie staramy. A jak chcesz podać aniołki to jest osobna kolumna. :)

Ojej... nie wierze :( to na pewno @, a nie jak u shaggy krwawienie mimo ciąży?

Witaj :) ja staram sie tez o pierwsze dziecko, mam 35 skończone, (36 bede miała w tym roku). Staram sie juz 3 lata, i raz zaskoczyło 1,5 roku temu, jakimś cudem, ale poroniłam.
Niebawem mam histeroskopie i w kwietniu in vitro :)
Powodzenia!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Dziękuję i wzajemnie!

Wyszukuję, wyszukuję ...ale już tak rzadziej bo czuję ''puknięcia'' :) Od paru dni nie mam mdłości i wymiotów i zażeram się na potęgę ...
Na kolację kebab+ 3 miski lodów czekoladowo śmietankowych + chyba z litr wody :D

Łoj gdzie Ty to zamieściłaś chudzino [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja o swoim jedzeniu też lepiej nie wspomnę ;p 3 obiady dzisiaj... mam ten "minus", że zero mdłości... Jeszcze kilka dni temu wilczy głód odszedł a dziś... toż to szok ! Mój dziś wolne ma i błaga, żebym go oszczędziła... xD Kto wie kiedy zacznę być głodna ;p
I sikanie... porażka. W ciągu godziny byłam 6 razy i znów mi się chce, a ubikacja naprzeciwko sypialni teściów... Zabiją mnie chyba, tym bardziej, że teść o 3 do pracy wstaje...no ale co, nie posikam się do łóżka chyba ;p Muszę nocnik załatwić :D

Szalejesz kobieto[emoji5]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Do góry