reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Antonia ja brałam Mamadha do najtańszych nie należy ale polecam. Brałam go jeszcze w czasie karmienia piersią a przed ciążą trzy miesiące sam kwasik bralam. Na opakowaniu masz dawkowanie ale go raczej nie sposób przedswkować bo jak ktoś ma w wywiadzie wady ceny nerwowej to kilkukrotnosc dawki musi brać.

Hejo moje dziewczynki [emoji8][emoji8][emoji8]

Ja Was strasznie ale to strasznie przepraszam, ze tak nic nie pisze, caly czas Was czytam, ale mam taki metlik w glowe, ze nie umiem sobie znalezc miejsca.
Nie wiem jak to wszystko ugryzc, kredyty, plot i wynik biopsji. Z finansowej strony najlepiej by bylo poczekac z rok bo na prawde jest kiepsko. Ze strony biopsji lepiej nie czekac bo nawet jesli szanse sa male ze, CIN 1 przejdzie w CIN 2 to jednak one sa. A CIN 2 to juz spory problem i moze odwlec na bardzo dlugo ciaze a i po leczeniu jest wieksze ryzyko niedonoszenia ciazy.

Moze jesli nie bedzie zadnych niespodzianek po drodze i zacisniemy straaaaaaaasznie pasa to uda nam sie splacic 1 kredyct w 3-4 miesiace. Ale to wielkie "mooooże".

Nie mam pojecia co robic :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, ja na Twoim miejscu bym jednak próbowała. Później możesz sobie pluć w brodę, że jest za późno, albo z kasą będzie gorzej. Ja wychodzę z założenia, że póki nas stać, to warto próbować, później może się pogorszyć sytuacja, ale jakoś się da radę.

Lanvin dopisz mnie do tabelki prosze:*
Dorota l.28 @ 23.03 staram się o 2 dziecko. 1 poroniłam wiec w sumie 3 (zalezy jak wkoncu zapisujecie)

Mąż zdazyl z dele na owulacje:)Dzis zakonczylismy starania cyklowe:p hihi

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Się robi, później dopisze [emoji8]

@Antonia2016. Gratuluję!! Ale nas będzie tych listopadowych :D

Lanvin to my mamy takie same rocznicy i i nasi mezowie tez. ;)
Ha, no widzisz ;) to może do tego jeszcze będziemy mieć dzieci w tym samym wieku? :D

Hej dziewczynki ...
@Antonia2016 gratuluje !!!!
@Lanvin trzymam.&&&&& oby los sprawił ci wspaniałą niespodziewaną niespodziankę .... :-)
U mnie @ przyszla dziś rano więc jak przypuszczalam test po 30minutach po prostu skłamał wynik i pokazal bladziocha dlatego nie lubie wykonywać testów z wyprzedzeniem ,pozatym czytalam ze te kardioline wlasnie tak mają dlatego tez nie mialam złudzeń mimo tego ze ten cień byl takim prawdziwym cieniem ....
No ale zostaje kochane i walcze dalej :-) kiedyś musi się nam udać .... wszystko ma swoje.miejsce i swoj czas :);):)
Proszę o zmianę w tabelce 4cs następna @
6.04 :-) :-) :-) pozdrowionka i milego popoludnia.dziewczynki :)
Buu, liczyłam na Ciebie :(

qdkkj44j6bi2vbec.png

Kochana, ja na Twoim miejscu bym jednak próbowała. Później możesz sobie pluć w brodę, że jest za późno, albo z kasą będzie gorzej. Ja wychodzę z założenia, że póki nas stać, to warto próbować, później może się pogorszyć sytuacja, ale jakoś się da radę.

Się robi, później dopisze [emoji8]

Ha, no widzisz ;) to może do tego jeszcze będziemy mieć dzieci w tym samym wieku? :D

Buu, liczyłam na Ciebie :(

qdkkj44j6bi2vbec.png
Licze na to! I czekam az nie przyjdzie do Ciebie @ :-) :)

Witajcie :) Jestem nowa na tym forum. Mimo wieku - 40 lat, dopiero w styczniu rozpoczęłam starania o pierwszego dzidziusia. Obecnie to mój 2 cykl starań. Pierwszy był z owulacją, drugi bez. Mam nadzieję, że mój wiek nie przekreśla całkowicie moich szans na naturalne poczęcie. Obecnie jestem na etapie robienia różnych badań. W poniedziałek czeka mnie badanie drożności jajowodów.
Dziewczyny - jak długo już próbujecie? Jak dajecie sobie radę z oczekiwaniem po owulacji na dzień kiedy możecie zrobić test?

Witajcie :) Jestem nowa na tym forum. Mimo wieku - 40 lat, dopiero w styczniu rozpoczęłam starania o pierwszego dzidziusia. Obecnie to mój 2 cykl starań. Pierwszy był z owulacją, drugi bez. Mam nadzieję, że mój wiek nie przekreśla całkowicie moich szans na naturalne poczęcie. Obecnie jestem na etapie robienia różnych badań. W poniedziałek czeka mnie badanie drożności jajowodów.
Dziewczyny - jak długo już próbujecie? Jak dajecie sobie radę z oczekiwaniem po owulacji na dzień kiedy możecie zrobić test?
Witaj
Ja.ostatnio nie daje rady z niczym, co prawda jestem troszke.mlodsza od ciebie a i tak nie zachodze
Powodzenia w staraniach i na droznosci
Bede trzymala.[emoji110][emoji110]

Edit : ja kończę 8 cykl staran, ale sa tutaj jeszcze weteranki co pare lat walcza..

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj z nami raźniej,po owulacji czekamy,trudny czas oby nam się tu wszystkim udało

reklama
Do góry