reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A mnie zaczyna boleć gardło, więc pewnie to jest przyczyną tej wyższej temperatury...

qdkkj44j6bi2vbec.png
Czekamy na testa

reklama
Paraplu odczekaj do spłaty kredytu i działaj. Nie ma co przeciągać. Ciąża też trochę trwa więc zawsze coś tam odłożycie. Głowa do góry. Ja jak sie decydowałam na ciąxe to kończylam studia zbliżałam sie do 30tki i pracowałam na zleceniu bez możliwosci powrotu ale zaryzykowalam i nie żałuje. Kasa z nieba spada bo tu kosiniakowe tam 500plus, mąż cały etat dostał, kupiliśmy auto, ja studia skończyłam i już powoli czas za pracą sie oglądać hehh a i o drugim bejbiku już marze i jednego jestem pewna że decyzji o dziecku nie żałuje bo wszystko się jakoś układa naturalnie. Teraz tylko czekam az mieszkanie sie uda kupić żeby dla tych bejbikow mieć miejsce bo i jakoś im człowiek starszy tym więcej chce od życia.

@Antonia2016 gratulacje!!! Piękna krecha[emoji7]

@KOTEK, @MartaBarbaraWeronika nie poddajemy się walczymy dalej razem[emoji2]
@Lanvin trzymam kciuki niech tempka pnie się w góre a @ zgubi drogę do Ciebie a potem do nas wszystkich[emoji2]
@iwi_ii witaj. Powodzenia na badaniu. Ja w 7 cyklu ciąża pozamaciczna. 2tyg. Temu miałam laparoskopię. Zaczynam walkę od nowa[emoji2]

Gratulacje dla dziewczyn, które już coś widziały na usg. Super że pęcherzyki są tam gdzie powinny być.
@Paraplu wiem, że łatwo mi mówić, ale nigdy nie wiadomo co czeka na nas w przyszłości. Ja bym nie czekała. Jak człowiek ma dla kogo to "i z pustego naleje". Trzymam kciuki żeby wszystko zaczęło się ładnie układać.
Ja zaczęłam weekend. Słoneczko świeci więc humor dopisuje. Jutro jedziemy nad morze pospacerować i powdychać trochę jodu[emoji2] Udanego weekendu dziewczyny[emoji2]

Dokładnie tak jak podała Carmen [emoji6] ja go kupiłam ale w tym cyklu nie użyłam ani razu [emoji12]szkoda go marnować jak M ma słabe nasienie przez gorączkę [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry