Czekamy na testaA mnie zaczyna boleć gardło, więc pewnie to jest przyczyną tej wyższej temperatury...
reklama
Dziewczyny kochane jak nazywa się ten żel
O jaki żel pytasz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1985nelia2
Fanka BB :)
Paraplu odczekaj do spłaty kredytu i działaj. Nie ma co przeciągać. Ciąża też trochę trwa więc zawsze coś tam odłożycie. Głowa do góry. Ja jak sie decydowałam na ciąxe to kończylam studia zbliżałam sie do 30tki i pracowałam na zleceniu bez możliwosci powrotu ale zaryzykowalam i nie żałuje. Kasa z nieba spada bo tu kosiniakowe tam 500plus, mąż cały etat dostał, kupiliśmy auto, ja studia skończyłam i już powoli czas za pracą sie oglądać hehh a i o drugim bejbiku już marze i jednego jestem pewna że decyzji o dziecku nie żałuje bo wszystko się jakoś układa naturalnie. Teraz tylko czekam az mieszkanie sie uda kupić żeby dla tych bejbikow mieć miejsce bo i jakoś im człowiek starszy tym więcej chce od życia.
Carmen24
Conceive plusDziewczyny kochane jak nazywa się ten żel
O to pytasz ?
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Żel wspomagający zapłodnienie,która pamięta nazwę
Carmen24
Conceive plusŻel wspomagający zapłodnienie,która pamięta nazwę
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A
auslanderka
Gość
@Antonia2016 gratulacje!!! Piękna krecha[emoji7]
@KOTEK, @MartaBarbaraWeronika nie poddajemy się walczymy dalej razem[emoji2]
@Lanvin trzymam kciuki niech tempka pnie się w góre a @ zgubi drogę do Ciebie a potem do nas wszystkich[emoji2]
@iwi_ii witaj. Powodzenia na badaniu. Ja w 7 cyklu ciąża pozamaciczna. 2tyg. Temu miałam laparoskopię. Zaczynam walkę od nowa[emoji2]
Gratulacje dla dziewczyn, które już coś widziały na usg. Super że pęcherzyki są tam gdzie powinny być.
@Paraplu wiem, że łatwo mi mówić, ale nigdy nie wiadomo co czeka na nas w przyszłości. Ja bym nie czekała. Jak człowiek ma dla kogo to "i z pustego naleje". Trzymam kciuki żeby wszystko zaczęło się ładnie układać.
Ja zaczęłam weekend. Słoneczko świeci więc humor dopisuje. Jutro jedziemy nad morze pospacerować i powdychać trochę jodu[emoji2] Udanego weekendu dziewczyny[emoji2]
@KOTEK, @MartaBarbaraWeronika nie poddajemy się walczymy dalej razem[emoji2]
@Lanvin trzymam kciuki niech tempka pnie się w góre a @ zgubi drogę do Ciebie a potem do nas wszystkich[emoji2]
@iwi_ii witaj. Powodzenia na badaniu. Ja w 7 cyklu ciąża pozamaciczna. 2tyg. Temu miałam laparoskopię. Zaczynam walkę od nowa[emoji2]
Gratulacje dla dziewczyn, które już coś widziały na usg. Super że pęcherzyki są tam gdzie powinny być.
@Paraplu wiem, że łatwo mi mówić, ale nigdy nie wiadomo co czeka na nas w przyszłości. Ja bym nie czekała. Jak człowiek ma dla kogo to "i z pustego naleje". Trzymam kciuki żeby wszystko zaczęło się ładnie układać.
Ja zaczęłam weekend. Słoneczko świeci więc humor dopisuje. Jutro jedziemy nad morze pospacerować i powdychać trochę jodu[emoji2] Udanego weekendu dziewczyny[emoji2]
Dziękuję
Dokładnie tak jak podała Carmen [emoji6] ja go kupiłam ale w tym cyklu nie użyłam ani razu [emoji12]szkoda go marnować jak M ma słabe nasienie przez gorączkę [emoji23]
reklama
Carmen24