reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A kurcze a może by właśnie pomógł???

Powiem Ci, że w tym cyklu odpuściłam wszystko.. nie mierze temperatury, nie robie testów owu, ciążowego tez nie kupiłam i żelu nie używaliśmy.. musiałam wyluzować trochę.. [emoji6] jak nic z tego nie wyjdzie to w następnym cyklu użyjemy [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia ja brałam Mamadha do najtańszych nie należy ale polecam. Brałam go jeszcze w czasie karmienia piersią a przed ciążą trzy miesiące sam kwasik bralam. Na opakowaniu masz dawkowanie ale go raczej nie sposób przedswkować bo jak ktoś ma w wywiadzie wady ceny nerwowej to kilkukrotnosc dawki musi brać.
Kwas foliowy biorę od lipca tylko nie wiem czy nie zwiększyć

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobiłam tylko dlatego że rano myjac głowę usłyszałam w radio że to dziś jest 10 marca a nie jutro. Bo caly plan bym zrobiła jutro z tym dniem mężczyzn. Ale by było,dobrze że się ogarnelam

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Uff to dobrze ... byś nas jeszcze pomeczyla [emoji39]

Powiem Ci, że w tym cyklu odpuściłam wszystko.. nie mierze temperatury, nie robie testów owu, ciążowego tez nie kupiłam i żelu nie używaliśmy.. musiałam wyluzować trochę.. [emoji6] jak nic z tego nie wyjdzie to w następnym cyklu użyjemy [emoji6]

A no chyba że tak[emoji4] to [emoji110] [emoji110] [emoji110] żeby żel nie był potrzebny

reklama
Do góry