reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Został mi jeszcze jeden taki do du... muszę wykorzystać.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana dobrze, ze zrobiłaś porządnego testa, bo już miałam jechać i podać Ci mój co pozostał [emoji12]... bardzo się cieszę i gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7]

1489130598-aaaaaa.png

11 dpo...

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dokładnie ja jak zaczęłam mierzyć, to nagle wszystko stało się jasne! Objawy mi się zgadzały. Jajniki bolały dwa dni podczas owu, miałam test wodnisty i ciągnący śluz w okolicach 3 dni przy owu, później ból skutków na drugi dzień po owu. Wszystko ładnie widać:)

Niepokalane poczęcia [emoji14] mnie dzisiaj jiz drugi lub 3 dzień lewy jajnik ćmi. Ale sutki jak lekko po owu bolaly to w 8 dpo przestały i piersi nie bolą wcale, a zawsze były mega wrażliwe, nie mogłam ich dotknąć.

Właśnie, miejmy jasność! Matko, to już ponad 10 listopadowek wyjdzie :D

qdkkj44j6bi2vbec.png

Kochana ja miałam dokładnie takie same objawy [emoji6][emoji6][emoji6] ... to musi być TO !
Rób testa ... trzymam kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

teraz ostatni cykl żeby urodzić w tym roku.
wychodzi mi na 16.12]

I tego Ci życzę !!! [emoji8]Kciuki caly czas zaciśnięte [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejo moje dziewczynki [emoji8][emoji8][emoji8]

Ja Was strasznie ale to strasznie przepraszam, ze tak nic nie pisze, caly czas Was czytam, ale mam taki metlik w glowe, ze nie umiem sobie znalezc miejsca.
Nie wiem jak to wszystko ugryzc, kredyty, plot i wynik biopsji. Z finansowej strony najlepiej by bylo poczekac z rok bo na prawde jest kiepsko. Ze strony biopsji lepiej nie czekac bo nawet jesli szanse sa male ze, CIN 1 przejdzie w CIN 2 to jednak one sa. A CIN 2 to juz spory problem i moze odwlec na bardzo dlugo ciaze a i po leczeniu jest wieksze ryzyko niedonoszenia ciazy.

Moze jesli nie bedzie zadnych niespodzianek po drodze i zacisniemy straaaaaaaasznie pasa to uda nam sie splacic 1 kredyct w 3-4 miesiace. Ale to wielkie "mooooże".

Nie mam pojecia co robic :(

Ja Was strasznie ale to strasznie przepraszam, ze tak nic nie pisze, caly czas Was czytam, ale mam taki metlik w glowe, ze nie umiem sobie znalezc miejsca.
Nie wiem jak to wszystko ugryzc, kredyty, plot i wynik biopsji. Z finansowej strony najlepiej by bylo poczekac z rok bo na prawde jest kiepsko. Ze strony biopsji lepiej nie czekac bo nawet jesli szanse sa male ze, CIN 1 przejdzie w CIN 2 to jednak one sa. A CIN 2 to juz spory problem i moze odwlec na bardzo dlugo ciaze a i po leczeniu jest wieksze ryzyko niedonoszenia ciazy.

Moze jesli nie bedzie zadnych niespodzianek po drodze i zacisniemy straaaaaaaasznie pasa to uda nam sie splacic 1 kredyct w 3-4 miesiace. Ale to wielkie "mooooże".

Takie decyzje są zawsze ciężkie... Ja bym na Twoim miejscu nie czekała. Szczególnie, że sama mówisz, że nie wiesz jak sprawy się będą miały.

Spróbujcie może małymi krokami: np nadpłacać kredyt o kilkanaście procent więcej co miesiąc i jednocześnie spróbujcie coś odkładać na potomka? W ten sposób i szybciej kredyt się skończy i będzie jakaś gotówka na start na wyprawkę dla maluszka?

Albo może pomyślcie o konsolidacji kredytów? Może uda się, że rata i koszty będą niższe?

Niunia Link do: Dysplazja szyjki macicy
''CIN 1- którą zdiagnozowano u Twojej siostrzenicy - przekształca się w raka w zaledwie 1% przypadków''
''W znacznej liczbie przypadków nieprawidłowe komórki samoistnie zmieniają się znów w komórki prawidłowe. W przypadku CIN 1 szansa wynosi 60%''

Będzie dobrze niunia ..zajmij się zdrowiem najpierw.

' zmiany w szyjce macicy charakteryzują się niezwykle niskim ryzykiem przekształcenia w nowotwór, i że szanse na samoistne zniknięcie bez stosowania leczenia są ogromne.''

Takie decyzje są zawsze ciężkie... Ja bym na Twoim miejscu nie czekała. Szczególnie, że sama mówisz, że nie wiesz jak sprawy się będą miały.

Spróbujcie może małymi krokami: np nadpłacać kredyt o kilkanaście procent więcej co miesiąc i jednocześnie spróbujcie coś odkładać na potomka? W ten sposób i szybciej kredyt się skończy i będzie jakaś gotówka na start na wyprawkę dla maluszka?

Albo może pomyślcie o konsolidacji kredytów? Może uda się, że rata i koszty będą niższe?

Kurcze gdyby to jeszcze chodzilo o same kredyty (nie ma mozliwosci polaczenia ich, jeden jest wziety w Holandii, drugi w Polsce i to nie w banku a z kasy szkolnej) a tutaj nie dosc, ze wyprawka to jeszcze musimy wydac kase na przygotowanie mieszkanie (takie absolutnie minimum do polozenie podlog i pochowanie kabli).
To wszystko z 1 kredytem jakos by sie oganelo ale z 2 juz tego nie widze :(
Musimy spiac dupe i jak najszybciej splacic pierwszy kredyt. W czerwcu K dostanie wakacyjne, coz zamiast wakacji pojdzie to na kredyt. Trudno.

Bylam dziś dziewczyny i jest pecherzyk serca chyba jeszcze nie było bo nic nie wspomniał;) a rozmiaru nie wiem. Zdjęcia też nie mam bo nie ma co oglądać. Ślę najważniejsze że jest w dobrym miejscu a nie np w jajowodzie boom tysięcy martwilam po tym krwawieniu. Dał dupka no i coś na infekcje bo niby zlapalam coś:/
Super że wszystko dobrze[emoji106]

reklama
Kochana dobrze, ze zrobiłaś porządnego testa, bo już miałam jechać i podać Ci mój co pozostał [emoji12]... bardzo się cieszę i gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7]

Kochana ja miałam dokładnie takie same objawy [emoji6][emoji6][emoji6] ... to musi być TO !
Rób testa ... trzymam kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

I tego Ci życzę !!! [emoji8]Kciuki caly czas zaciśnięte [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Zrobiłam tylko dlatego że rano myjac głowę usłyszałam w radio że to dziś jest 10 marca a nie jutro. Bo caly plan bym zrobiła jutro z tym dniem mężczyzn. Ale by było,dobrze że się ogarnelam

Do góry