reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Niunia Link do: Dysplazja szyjki macicy
''CIN 1- którą zdiagnozowano u Twojej siostrzenicy - przekształca się w raka w zaledwie 1% przypadków''
''W znacznej liczbie przypadków nieprawidłowe komórki samoistnie zmieniają się znów w komórki prawidłowe. W przypadku CIN 1 szansa wynosi 60%''

Będzie dobrze niunia ..zajmij się zdrowiem najpierw.

' zmiany w szyjce macicy charakteryzują się niezwykle niskim ryzykiem przekształcenia w nowotwór, i że szanse na samoistne zniknięcie bez stosowania leczenia są ogromne.''

Wiem Kotus o tym, czytalam. Ale pomiedzy rakiem a CIN 1 jest jeszcze chociazby CIN 2 wymagajacy leczenia np. za pomoca czesciowej amputacji szyjki. Szanse sa male ale jednak sa. Trzeba brac po uwage, ze akurat moge miec pecha w tej kwestii.

Ehh dobra juz Wam nie zmedze. Czas pokaze jak sie wszystko ulozy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lanvin dopisz mnie do tabelki prosze:*
Dorota l.28 @ 23.03 staram się o 2 dziecko. 1 poroniłam wiec w sumie 3 (zalezy jak wkoncu zapisujecie)

Mąż zdazyl z dele na owulacje:)Dzis zakonczylismy starania cyklowe:p hihi

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
A widzisz, pisalam ze moze zdąży [emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo moje dziewczynki [emoji8][emoji8][emoji8]

Ja Was strasznie ale to strasznie przepraszam, ze tak nic nie pisze, caly czas Was czytam, ale mam taki metlik w glowe, ze nie umiem sobie znalezc miejsca.
Nie wiem jak to wszystko ugryzc, kredyty, plot i wynik biopsji. Z finansowej strony najlepiej by bylo poczekac z rok bo na prawde jest kiepsko. Ze strony biopsji lepiej nie czekac bo nawet jesli szanse sa male ze, CIN 1 przejdzie w CIN 2 to jednak one sa. A CIN 2 to juz spory problem i moze odwlec na bardzo dlugo ciaze a i po leczeniu jest wieksze ryzyko niedonoszenia ciazy.

Moze jesli nie bedzie zadnych niespodzianek po drodze i zacisniemy straaaaaaaasznie pasa to uda nam sie splacic 1 kredyct w 3-4 miesiace. Ale to wielkie "mooooże".

Nie mam pojecia co robic :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję, że wszystko sobie z K jakoś poukladacie i będzie dobrze. Wszystko się ułoży, zobaczysz! Głową do góry, nie poddawaj się!

@Antonia2016 wielkie gratulacje!

@Antonia2016. Gratuluję!! Ale nas będzie tych listopadowych :D
Haha dobre :D mój starszy, ja 90, a on 86 :) chociaż często mam wrażenie, że jest odwrotnie jak go słucham... [emoji50]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Lanvin to my mamy takie same roczniki i i nasi mezowie tez. ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki ...
@Antonia2016 gratuluje !!!!
@Lanvin trzymam.&&&&& oby los sprawił ci wspaniałą niespodziewaną niespodziankę .... :-)
U mnie @ przyszla dziś rano więc jak przypuszczalam test po 30minutach po prostu skłamał wynik i pokazal bladziocha dlatego nie lubie wykonywać testów z wyprzedzeniem ,pozatym czytalam ze te kardioline wlasnie tak mają dlatego tez nie mialam złudzeń mimo tego ze ten cień byl takim prawdziwym cieniem ....
No ale zostaje kochane i walcze dalej :-) kiedyś musi się nam udać .... wszystko ma swoje.miejsce i swoj czas :);):)
Proszę o zmianę w tabelce 4cs następna @
6.04 :-) :-) :-) pozdrowionka i milego popoludnia.dziewczynki :)

Do góry