reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Antonia ja brałam Mamadha do najtańszych nie należy ale polecam. Brałam go jeszcze w czasie karmienia piersią a przed ciążą trzy miesiące sam kwasik bralam. Na opakowaniu masz dawkowanie ale go raczej nie sposób przedswkować bo jak ktoś ma w wywiadzie wady ceny nerwowej to kilkukrotnosc dawki musi brać.

Hejo moje dziewczynki [emoji8][emoji8][emoji8]

Ja Was strasznie ale to strasznie przepraszam, ze tak nic nie pisze, caly czas Was czytam, ale mam taki metlik w glowe, ze nie umiem sobie znalezc miejsca.
Nie wiem jak to wszystko ugryzc, kredyty, plot i wynik biopsji. Z finansowej strony najlepiej by bylo poczekac z rok bo na prawde jest kiepsko. Ze strony biopsji lepiej nie czekac bo nawet jesli szanse sa male ze, CIN 1 przejdzie w CIN 2 to jednak one sa. A CIN 2 to juz spory problem i moze odwlec na bardzo dlugo ciaze a i po leczeniu jest wieksze ryzyko niedonoszenia ciazy.

Moze jesli nie bedzie zadnych niespodzianek po drodze i zacisniemy straaaaaaaasznie pasa to uda nam sie splacic 1 kredyct w 3-4 miesiace. Ale to wielkie "mooooże".

Nie mam pojecia co robic :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, ja na Twoim miejscu bym jednak próbowała. Później możesz sobie pluć w brodę, że jest za późno, albo z kasą będzie gorzej. Ja wychodzę z założenia, że póki nas stać, to warto próbować, później może się pogorszyć sytuacja, ale jakoś się da radę.

Lanvin dopisz mnie do tabelki prosze:*
Dorota l.28 @ 23.03 staram się o 2 dziecko. 1 poroniłam wiec w sumie 3 (zalezy jak wkoncu zapisujecie)

Mąż zdazyl z dele na owulacje:)Dzis zakonczylismy starania cyklowe:p hihi

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Się robi, później dopisze [emoji8]

@Antonia2016. Gratuluję!! Ale nas będzie tych listopadowych :D

Lanvin to my mamy takie same rocznicy i i nasi mezowie tez. ;)
Ha, no widzisz ;) to może do tego jeszcze będziemy mieć dzieci w tym samym wieku? :D

Hej dziewczynki ...
@Antonia2016 gratuluje !!!!
@Lanvin trzymam.&&&&& oby los sprawił ci wspaniałą niespodziewaną niespodziankę .... :-)
U mnie @ przyszla dziś rano więc jak przypuszczalam test po 30minutach po prostu skłamał wynik i pokazal bladziocha dlatego nie lubie wykonywać testów z wyprzedzeniem ,pozatym czytalam ze te kardioline wlasnie tak mają dlatego tez nie mialam złudzeń mimo tego ze ten cień byl takim prawdziwym cieniem ....
No ale zostaje kochane i walcze dalej :-) kiedyś musi się nam udać .... wszystko ma swoje.miejsce i swoj czas :);):)
Proszę o zmianę w tabelce 4cs następna @
6.04 :-) :-) :-) pozdrowionka i milego popoludnia.dziewczynki :)
Buu, liczyłam na Ciebie :(

qdkkj44j6bi2vbec.png

Kochana, ja na Twoim miejscu bym jednak próbowała. Później możesz sobie pluć w brodę, że jest za późno, albo z kasą będzie gorzej. Ja wychodzę z założenia, że póki nas stać, to warto próbować, później może się pogorszyć sytuacja, ale jakoś się da radę.

Się robi, później dopisze [emoji8]

Ha, no widzisz ;) to może do tego jeszcze będziemy mieć dzieci w tym samym wieku? :D

Buu, liczyłam na Ciebie :(

qdkkj44j6bi2vbec.png
Licze na to! I czekam az nie przyjdzie do Ciebie @ :-) :)

Witajcie :) Jestem nowa na tym forum. Mimo wieku - 40 lat, dopiero w styczniu rozpoczęłam starania o pierwszego dzidziusia. Obecnie to mój 2 cykl starań. Pierwszy był z owulacją, drugi bez. Mam nadzieję, że mój wiek nie przekreśla całkowicie moich szans na naturalne poczęcie. Obecnie jestem na etapie robienia różnych badań. W poniedziałek czeka mnie badanie drożności jajowodów.
Dziewczyny - jak długo już próbujecie? Jak dajecie sobie radę z oczekiwaniem po owulacji na dzień kiedy możecie zrobić test?

Witajcie :) Jestem nowa na tym forum. Mimo wieku - 40 lat, dopiero w styczniu rozpoczęłam starania o pierwszego dzidziusia. Obecnie to mój 2 cykl starań. Pierwszy był z owulacją, drugi bez. Mam nadzieję, że mój wiek nie przekreśla całkowicie moich szans na naturalne poczęcie. Obecnie jestem na etapie robienia różnych badań. W poniedziałek czeka mnie badanie drożności jajowodów.
Dziewczyny - jak długo już próbujecie? Jak dajecie sobie radę z oczekiwaniem po owulacji na dzień kiedy możecie zrobić test?
Witaj
Ja.ostatnio nie daje rady z niczym, co prawda jestem troszke.mlodsza od ciebie a i tak nie zachodze
Powodzenia w staraniach i na droznosci
Bede trzymala.[emoji110][emoji110]

Edit : ja kończę 8 cykl staran, ale sa tutaj jeszcze weteranki co pare lat walcza..

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj z nami raźniej,po owulacji czekamy,trudny czas oby nam się tu wszystkim udało

reklama
Do góry