reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Gosiek90 u nas była za duża lepkość przez co za mała ruchliwość...

@basia89 a u Ciebie który dc kochana? :)
Każdy ma gorsze dni ! :*

@Paraplu dobrse, że nadal możecie się starać, a kontrolować i tak byś się kontrolowała :*

@bertha mój jest czuły ale też nerowwy taki że szook, i niezaradny właśnie... a syna to tylko kibicowania naauczy pewnie...

bertha: morfologia 3%, fragmentacja 45% ( dobry wynik jest do 15% )na początek androlog przepisał zastrzyki TFX ktore okazało się że są wycofane a cena ich była spora.. następnie przepisał kuracje ktora cenowo jest zdecydowanie nizsza. 3 mc. Groprinosine, immunal forte i na stałe wit. C i E i dodatkowo je orzechy brazylijskie. Chcemy właśnie jeszcze zasięgnąć opini u innego androloga i zobaczyc co powie.

Bertha Nie mogę wysłać zdjęcia bo za duży format a nie wiem jak zmienić. Liczba na cm3- 3 tysiące!!!W całym ejakulacie 9tysiecy. Brak ruchu wogole88℅, ruchliwość szybka i wolna lineralna 3℅, brak ruchu postępowego 9℅.

A jeśli chodzi o in vitro jeszcze o tym nie rozmawialiśmy. On wierzy, że wyniki się poprawią i liczy na inseminacje.. jest dużym optymistą. A ja nie chciałabym być naciagana przez lekarza na iui które i tak mija się z celem przy takich wynikach?

Moj juz 6 cykl starań ... :-(
Kochana nie juz tylko dopiero. Wiem ze się dłuży ale zdrowe, młode pary zachodzą w ciągu roku . Dopiero potem jest powód do zmartwień i badań. Spokojnie. Wszystko ma swój czas. Wiadomo każdy by chciał już , ale cierpliwości trzeba się nauczyć, ona potem bardzo się przyda przy dziecku. Trzymam kciuki[emoji110]

1usavcqgt1dml95x.png

Ostatnia edycja:
Fidzia 1987 podobno ruchliwość i ilość jest łatwiej poprawić. Zmiana trybu życia, dieta i suplementacja pewnie pomoże chociaż trochę poprawić wyniki. Chociaż czesto trafiam na skrajne opinie. A jakie zalecenia dostaliscie?

reklama
@Lanvin ja marzec odpuszczam, mój M wraca dzisiaj i wyjeżdża w środę, w tym miesiącu nawet nie mam na co liczyć, jak pojawi się szansa na horyzoncie to się upomnę ;)

U mnie w sklepie zielarskim jest DONG ale firmy now food. Słyszałyście o takiej? Nie wiem czy brać czy lepiej przez neta zamówić tego z Swanson.

To bardzo dobra firma :)

Do góry