reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Boże mam go tak dość, że szok!!! Jest coraz gorzej, mam ochotę się spakować i wynieść... :(
Póki co wychodzę z domu, choć tak bardzo mi się nie chcę! Najchętniej zakopałabym się pod kołdrą i spała! Ale nie obok niego... będę poza domem aż nie pójdzie do pracy... koszmar jakiś...

Boże mam go tak dość, że szok!!! Jest coraz gorzej, mam ochotę się spakować i wynieść... :(
Póki co wychodzę z domu, choć tak bardzo mi się nie chcę! Najchętniej zakopałabym się pod kołdrą i spała! Ale nie obok niego... będę poza domem aż nie pójdzie do pracy... koszmar jakiś...

Trzymaj się mała [emoji9][emoji123]

Docia1975 tak, tylko że jeśli znowu jakiś zolnierzyk by miał na tyle siły coś zadziałać to mogłoby się to szybko skończyć ( a już sie konczylo ) przy takich wynikach nasienia. Teraz przynajmniej wiemy dlaczego się tak działo.

Kochana nie denerwuj się... Myśl o dziecku. Jeśli M dupek to chociaż myśl o fasolce :*

reklama
Ale masz dobrze... marzę o lay's :D

A ja serowe wlasnie wszamalam :p masakra dupsko tylko mi rośnie :-)
2 tabletka poszła w ruch i popilam mlekiem i przy odbijaniu nie czuć w ogóle tych tabletek :-D
Kurde jestem naładowana pozytywnie ;-) tylko trochę pod prysznicem sobie ciut pochlipalam :-) ale juz przeszło

Nadrabiam Was dalej :-)

Do góry