Gostek ja biorę clo i nie widzę nic złegoqueen_b ; właśnie ja bym chciała w 3 mc kuracji P spróbować z CLO. Ale jednak boję się znowu zobaczyc || kresek a później wielkie rozczarowanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gostek ja biorę clo i nie widzę nic złegoqueen_b ; właśnie ja bym chciała w 3 mc kuracji P spróbować z CLO. Ale jednak boję się znowu zobaczyc || kresek a później wielkie rozczarowanie
Zjem je za Ciebie ;* na zdrowie ;*Ale masz dobrze... marzę o lay's
Boże mam go tak dość, że szok!!! Jest coraz gorzej, mam ochotę się spakować i wynieść...
Póki co wychodzę z domu, choć tak bardzo mi się nie chcę! Najchętniej zakopałabym się pod kołdrą i spała! Ale nie obok niego... będę poza domem aż nie pójdzie do pracy... koszmar jakiś...
Aniu śledzie? To podejrzane @Przyszła?Dziękuję [emoji14]
A ja i moja dieta coraz gorzej się mamy... przy duphaston mam napady jak baba w ciąży. Dziś wpieprzy...am śledzie w sosie musztardowym, a ja o zgrozo, nienawidzę śledzi. Teraz mi niedobrze
Kochana nie denerwuj się... Myśl o dziecku. Jeśli M dupek to chociaż myśl o fasolce :*Boże mam go tak dość, że szok!!! Jest coraz gorzej, mam ochotę się spakować i wynieść...
Póki co wychodzę z domu, choć tak bardzo mi się nie chcę! Najchętniej zakopałabym się pod kołdrą i spała! Ale nie obok niego... będę poza domem aż nie pójdzie do pracy... koszmar jakiś...
@ nie przyszła, biorę duphaston żeby ją wywoływać ale w sobotę dla pewności mam zrobić betę... staram się nie łudzić...
Kochana zjedz i za mnie te chipsy bo nie jem takich przekąsek tym bardziej w ciąży, ale smaczki za mną chodzą zaraz @ się skończy i będziesz działać. Mocno Ci kibicuje. :*
Ale masz dobrze... marzę o lay's