reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kiedy robicie testy owu? :)
W jakich dniach cyklu i o jakiej porze?

Mam dzisiaj 11 dzień cyklu i zastanawiam się od kiedy zacząć :p

Do dziewczyn, których partnerzy mają słabe wyniki.. możecie napisać z czym mają problem i jak wyglądają zalecenia lekarza? Bo my chcemy iść chyba do jeszcze jednego androloga skonsultować wyniki bo ten mi nie do końca pasuje.

Ja powrocilam do testów owu i dziś mam 11dzień cyklu i zaczęłam wczoraj, bo pojawił się śluz plodny. Ale jedna krecha tylko więc pewnie jeszcze trochę.wczesniej owulki miałam kolo 18-22 dnia cyklu

Kiedy robicie testy owu? :)
W jakich dniach cyklu i o jakiej porze?

Mam dzisiaj 11 dzień cyklu i zastanawiam się od kiedy zacząć :p
Ja zrobiłam jak poczułam ból jajników, ale ja mam nieregularne cykle, więc wydałabym fortunę na testy jakbym robiła np od 12 dc :) ja bym robiła ok 3-4 dni przed spodziewana owu

qdkkj44j6bi2vbec.png

Antonia, ja już po cichu gratuluje [emoji6]
Siwa, to za wcześnie! Dlatego ja w tym cyklu nie kupiłam testu żeby nie kusił..
Kotek, czekam na twój test i trzymam kciuki!
Lanvin, kochana.. z tym nastrojem mam podobnie.. wczoraj moj mały tak mnie wkurzył, że aż sie popłakałam a mu zrobiłam karę bo juz się nie dało.. moj M tez nakupował kwiatki i czekoladki dla koleżanek z pracy ale mnie przykro nie było bo wiem, że w większości to stare kobity a on to robi z grzeczności ale nie emocjonował się przy tym w ogóle [emoji12] ale tort? Hmm trochę przeginka.. ja sama M zapytałam ze jak kwiaty to po co czekoladki.. szkoda kasy na obce baby [emoji23] temperatura obiecująca.. kurczę a moze jakimś cudem to ciąża?! [emoji6]
Bertha, przykro mi kochana ale ja pewnie za dwa tygodnie dołączę do Ciebie bo nie mam złudzeń jak widziałam te wyniki po gorączce..
Bulbasku moj kochany [emoji6] miło mi ze twoja córka bedzie nosić moje imię [emoji11] objawy niedługo mina także nie martw się.. ale zobacz, są też plusy - duże piersi [emoji16] ja nawet w ciazy nie miałam co w stanik włożyć [emoji30] No i jeszcze taka chudzinka z ciebie !!
Spark, a co sie stało?? Doczytałam! Z tymi facetami to nie ma lekko!
Gosiek90, witaj [emoji6]
Agatusia, kurczę, szkoda [emoji27]
Fidzia, ważne ze znaleźliście problem! Teraz możecie działać ! [emoji6]
Wiem, że temat wałkowany milion razy ale.. powiedzcie mi.. mam cykle regularne, @ rozkręca się w 1 dzień bez plamien itd. W ciagu cyklu tez nie mam plamien, owu też jest bo sprawdzana temperatura i testami..plus ból owulacyjny.. ale czytam o tym dongu, że tyle z was go bierze i mam ochotę go kupić [emoji849][emoji23] czy jest sens??
Paraplu, Windy, co tam? [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do dziewczyn, których partnerzy mają słabe wyniki.. możecie napisać z czym mają problem i jak wyglądają zalecenia lekarza? Bo my chcemy iść chyba do jeszcze jednego androloga skonsultować wyniki bo ten mi nie do końca pasuje.

U nas jest za mało plemników w nasieniu a do tego słaba morfologia (1%). Mój M bierze androferti - w maju będzie miał powtórzone wyniki przed in vitro zobaczymy czy coś pomogło.

reklama
@Fidzia a jakie twój M ma te wyniki ze niby takie złe ? Bo nie wiem czy nie podawałas czy przegapiłam.

U mnie po 9 dniach spóźnienia zaczęłam plamić na brązowo. Wiec pewnie jutro się zacznie. Wczoraj odstawiłam luteinę No i od rana już zmiany.

@Paraplu wykupilas kolejny abonament na bebio? Ja zaraz będę kupować [emoji51] trzeba zrzuć 10kg do końca czerwca ! Myślisz ze się uda na tej diecie ??;-)

A poza tym to pozdrawiam Was serdecznie z cieplej i słonecznej Brytanii !! Kocham wiosnę [emoji7][emoji7] sezon rowerowy już zaczęłam a Lilka zaczęła sezon na kompanię się w zbiornikach wodnych [emoji23][emoji23]

fec70280489ed98048ba8187f9af0778.jpg

Do góry