Antonia, ja już po cichu gratuluje [emoji6]
Siwa, to za wcześnie! Dlatego ja w tym cyklu nie kupiłam testu żeby nie kusił..
Kotek, czekam na twój test i trzymam kciuki!
Lanvin, kochana.. z tym nastrojem mam podobnie.. wczoraj moj mały tak mnie wkurzył, że aż sie popłakałam a mu zrobiłam karę bo juz się nie dało.. moj M tez nakupował kwiatki i czekoladki dla koleżanek z pracy ale mnie przykro nie było bo wiem, że w większości to stare kobity a on to robi z grzeczności ale nie emocjonował się przy tym w ogóle [emoji12] ale tort? Hmm trochę przeginka.. ja sama M zapytałam ze jak kwiaty to po co czekoladki.. szkoda kasy na obce baby [emoji23] temperatura obiecująca.. kurczę a moze jakimś cudem to ciąża?! [emoji6]
Bertha, przykro mi kochana ale ja pewnie za dwa tygodnie dołączę do Ciebie bo nie mam złudzeń jak widziałam te wyniki po gorączce..
Bulbasku moj kochany [emoji6] miło mi ze twoja córka bedzie nosić moje imię [emoji11] objawy niedługo mina także nie martw się.. ale zobacz, są też plusy - duże piersi [emoji16] ja nawet w ciazy nie miałam co w stanik włożyć [emoji30] No i jeszcze taka chudzinka z ciebie !!
Spark, a co sie stało?? Doczytałam! Z tymi facetami to nie ma lekko!
Gosiek90, witaj [emoji6]
Agatusia, kurczę, szkoda [emoji27]
Fidzia, ważne ze znaleźliście problem! Teraz możecie działać ! [emoji6]
Wiem, że temat wałkowany milion razy ale.. powiedzcie mi.. mam cykle regularne, @ rozkręca się w 1 dzień bez plamien itd. W ciagu cyklu tez nie mam plamien, owu też jest bo sprawdzana temperatura i testami..plus ból owulacyjny.. ale czytam o tym dongu, że tyle z was go bierze i mam ochotę go kupić [emoji849][emoji23] czy jest sens??
Paraplu, Windy, co tam? [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom