reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Gosiek90 u nas była za duża lepkość przez co za mała ruchliwość...

@basia89 a u Ciebie który dc kochana? :)
Każdy ma gorsze dni ! :*

@Paraplu dobrse, że nadal możecie się starać, a kontrolować i tak byś się kontrolowała :*

@bertha mój jest czuły ale też nerowwy taki że szook, i niezaradny właśnie... a syna to tylko kibicowania naauczy pewnie...

bertha: morfologia 3%, fragmentacja 45% ( dobry wynik jest do 15% )na początek androlog przepisał zastrzyki TFX ktore okazało się że są wycofane a cena ich była spora.. następnie przepisał kuracje ktora cenowo jest zdecydowanie nizsza. 3 mc. Groprinosine, immunal forte i na stałe wit. C i E i dodatkowo je orzechy brazylijskie. Chcemy właśnie jeszcze zasięgnąć opini u innego androloga i zobaczyc co powie.

Bertha Nie mogę wysłać zdjęcia bo za duży format a nie wiem jak zmienić. Liczba na cm3- 3 tysiące!!!W całym ejakulacie 9tysiecy. Brak ruchu wogole88℅, ruchliwość szybka i wolna lineralna 3℅, brak ruchu postępowego 9℅.

A jeśli chodzi o in vitro jeszcze o tym nie rozmawialiśmy. On wierzy, że wyniki się poprawią i liczy na inseminacje.. jest dużym optymistą. A ja nie chciałabym być naciagana przez lekarza na iui które i tak mija się z celem przy takich wynikach?

Moj juz 6 cykl starań ... :-(
Kochana nie juz tylko dopiero. Wiem ze się dłuży ale zdrowe, młode pary zachodzą w ciągu roku . Dopiero potem jest powód do zmartwień i badań. Spokojnie. Wszystko ma swój czas. Wiadomo każdy by chciał już , ale cierpliwości trzeba się nauczyć, ona potem bardzo się przyda przy dziecku. Trzymam kciuki[emoji110]

1usavcqgt1dml95x.png

Ostatnia edycja:
Fidzia 1987 podobno ruchliwość i ilość jest łatwiej poprawić. Zmiana trybu życia, dieta i suplementacja pewnie pomoże chociaż trochę poprawić wyniki. Chociaż czesto trafiam na skrajne opinie. A jakie zalecenia dostaliscie?

reklama
@Lanvin ja marzec odpuszczam, mój M wraca dzisiaj i wyjeżdża w środę, w tym miesiącu nawet nie mam na co liczyć, jak pojawi się szansa na horyzoncie to się upomnę ;)

U mnie w sklepie zielarskim jest DONG ale firmy now food. Słyszałyście o takiej? Nie wiem czy brać czy lepiej przez neta zamówić tego z Swanson.

To bardzo dobra firma :)

Do góry