Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę się cieszyć w sobotę :-) i wszystkim nam się uda!Kotek trzymam cały czas za ciebie,Antonia ty możesz się już cieszyć,ja tu zostanę jako prehistoryczny mamut
Kochana nie juz tylko dopiero. Wiem ze się dłuży ale zdrowe, młode pary zachodzą w ciągu roku . Dopiero potem jest powód do zmartwień i badań. Spokojnie. Wszystko ma swój czas. Wiadomo każdy by chciał już , ale cierpliwości trzeba się nauczyć, ona potem bardzo się przyda przy dziecku. Trzymam kciuki[emoji110]Moj juz 6 cykl starań ... :-(
To ciekawe dlaczego cytologia wyszła dobrze. Z tego co wiem to wszystko się może samo cofnąć. Moja bratowa miała CIN 3 później spadło jej do CIN 2 a pół roku po porodzie miała skracana szyjkę. Rozumiem ze starać się możecie?
U mnie w sklepie zielarskim jest DONG ale firmy now food. Słyszałyście o takiej? Nie wiem czy brać czy lepiej przez neta zamówić tego z Swanson.