reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

test z soboty
Do tej pory nie mogę uwierzyć...
1463983959-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Ogromne gratulacje!! Dbaj o siebie. [emoji4] [emoji4]
Cześć dziewczyny można dołączyć :) ?!

To mój pierwszy cykl taki konkretny staraniowy :) . Testuje w dzień matki , chociaż korci zatestowac wtorek środa haha.

Evee- Hej ! Testuj testuj - nie ominiesz tego ;) . To po co czekać.[emoji14]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć. [emoji4] [emoji4] Powodzenia. Oby to był twój cykl. [emoji4]

reklama
I ja dolaczam do staraczek na 2017 :-) testowanki za 7-8 dni.Gratki dla tych, co juz zobaczyly dwie upragnione kreseczki i kciuki za te, ktore dopiero beda testowac :-)

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom

1464005268-1d1mld.jpeg

Ja zrobiłam wlasnie Pepino i nic.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Eveee poki nie ma @ wszystko jest mozliwe wiec nie trac nadzieji. Mojej kolezance dopiero 9 dni po spodziewanej @ wyszedl pozytywny test :-)
I ja dolaczam do staraczek na 2017 :-) testowanki za 7-8 dni.Gratki dla tych, co juz zobaczyly dwie upragnione kreseczki i kciuki za te, ktore dopiero beda testowac :-)

Witaj i zycze tych upragnionych dwoch kreseczek. Trzymam mocno kciuki &&&&&

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Eveee poki nie ma @ wszystko jest mozliwe wiec nie trac nadzieji. Mojej kolezance dopiero 9 dni po spodziewanej @ wyszedl pozytywny test :-)

Witaj i zycze tych upragnionych dwoch kreseczek. Trzymam mocno kciuki &&&&&

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje [emoji8]

Dziękuję dziewczyy :*

Gratulacje!! i od soboty nie pochwaliłaś sie nam?? :):)
ale grubaśne krechy! :) który to był dpo?
test jest z 30dnia cyklu
Ten cały cykl był bardzo dziwny. Przytulanek mało, całkowicie ominięte płodne, w 18dn krwawienie kilkudniowe z skrzepami (pisałam o tym tutaj), do tego w środę byłam na usg i wykrył polipa i baardzo grube endometrium. Ciąży nie widział, ba nawet słowem się nie odezwał że może być i kazał przyjść po @. Tyle że nie przyszła i tak jakoś w pt kupiłam testa i zrobilam wieczorem będąc pewna że i tak nie wyjdzie. I ledwo się "zmoczył" i od razu wyskoczyły diwe krechy. Powtórzyłam w sobotę dalej nie dowierzając i jeszcze mocniejsze... Tylko czy to naprawdę ciąża... Cały czas czuję się jak na okres i sutki mrowią....

Dziewczyny 3mam zakciuki za wasz II kreseczki :)

Miciurko ta temp obiecująca ;)

Spark zrób jeszcze jutro rano tego testa. Mi w 2 ciąży na pepino w 32dn wyszedł dopiero cień cienia.

Dziękuję dziewczyy :*

test jest z 30dnia cyklu
Ten cały cykl był bardzo dziwny. Przytulanek mało, całkowicie ominięte płodne, w 18dn krwawienie kilkudniowe z skrzepami (pisałam o tym tutaj), do tego w środę byłam na usg i wykrył polipa i baardzo grube endometrium. Ciąży nie widział, ba nawet słowem się nie odezwał że może być i kazał przyjść po @. Tyle że nie przyszła i tak jakoś w pt kupiłam testa i zrobilam wieczorem będąc pewna że i tak nie wyjdzie. I ledwo się "zmoczył" i od razu wyskoczyły diwe krechy. Powtórzyłam w sobotę dalej nie dowierzając i jeszcze mocniejsze... Tylko czy to naprawdę ciąża... Cały czas czuję się jak na okres i sutki mrowią....

Dziewczyny 3mam zakciuki za wasz II kreseczki :)

Miciurko ta temp obiecująca ;)

Spark zrób jeszcze jutro rano tego testa. Mi w 2 ciąży na pepino w 32dn wyszedł dopiero cień cienia.
Ja robiłam Pepino... O mnie pisałaś? :)

reklama
Do góry