reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No jak do wieczora jej nie będzie to kupię następny test i zrobię jutto rano. Mierzyłam rano po przebudzeniu temperaturę i nie spadła 37.1 ale tym się nie sugeruje bo miesiac temu też nie spadła a @ przyszła. Test robił o czułości 25.
Kciuki!! &&&&

Delli ja tez bede testowac w srode dopiero.
Izabela90 nie trac nadzieji.
Trzymam mocno kciuki za wszystkie zeby sie udalo :-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Za test w środę!!! :) &&&&&

reklama
Swoją droga jakie to dziwne, ze nikt nie czuje innych - wyraźnych objawów.
Tylko Paraplu miała to szczescie :))
Mnie nawet cycki nie bolą - w ogole ^^

Swoją droga jakie to dziwne, ze nikt nie czuje innych - wyraźnych objawów.
Tylko Paraplu miała to szczescie :))
Mnie nawet cycki nie bolą - w ogole ^^
Mnie trochę bolą, ale mnie bolały czy byłam w ciąży z Lilą, czy przed każdą @, więc dla mnie to żaden objaw.
Ciągle coś tam mi kłuje w podbrzuszu, jajniki.... Ale mam wrażenie, że też przed każdą @ tak jest. :p Haha....

eveee ja tez tak mam. Tzn - przed @ troche mnie bolą. I teraz czasem tez mnie kłuje w podbrzuszu, ale to tak.. Raz z jednej, raz z drugiej strony.. (?)
I tez mam wrażenie, ze podobnie jest co miesiac. Jednak poki co brak mi takiego typowo małpowego bólu. Pół dnia minęło i "czysto" ;)

eveee ja tez tak mam. Tzn - przed @ troche mnie bolą. I teraz czasem tez mnie kłuje w podbrzuszu, ale to tak.. Raz z jednej, raz z drugiej strony.. (?)
I tez mam wrażenie, ze podobnie jest co miesiac. Jednak poki co brak mi takiego typowo małpowego bólu. Pół dnia minęło i "czysto" ;)
A może jednak? :D

Matko rozowa :o!

Mierzylyscie sobie kiedys tempke w ciagu dnia ?
Ja nie prowadzę wykresu i nigdy nie robiłam tego tak jak trzeba (co dzien rano zanim wstane) ale zdarzało mi sie mierzyć normalnie w ciagu dnia. W drugiej fazie cyklu zawsze miałam wyższa (choć nie stała) i spadała w dniu @. Mam zwykły termometr elektroniczny. Czytałam, ze jest nie dokładny i zeby to sprawdzić wystarczy przytrzymac go dłużej niz do chwili gdy zapuszczy- i faktycznie tempke wtedy dalej rośnie. Mierzyłam tylko pod pacha. W ostatnich dniach dochodziła mi do 36,8- 37,3, teraz chciałam zobaczyc czy spada na @, a tu dobilo do 37,7 ..
Wiem, ze to nic miarodajnego i nie wiem czemu to sobie robię. .. Moze rozwalilam termometr.. *,*

Matko rozowa :o!

Mierzylyscie sobie kiedys tempke w ciagu dnia ?
Ja nie prowadzę wykresu i nigdy nie robiłam tego tak jak trzeba (co dzien rano zanim wstane) ale zdarzało mi sie mierzyć normalnie w ciagu dnia. W drugiej fazie cyklu zawsze miałam wyższa (choć nie stała) i spadała w dniu @. Mam zwykły termometr elektroniczny. Czytałam, ze jest nie dokładny i zeby to sprawdzić wystarczy przytrzymac go dłużej niz do chwili gdy zapuszczy- i faktycznie tempke wtedy dalej rośnie. Mierzyłam tylko pod pacha. W ostatnich dniach dochodziła mi do 36,8- 37,3, teraz chciałam zobaczyc czy spada na @, a tu dobilo do 37,7 ..
Wiem, ze to nic miarodajnego i nie wiem czemu to sobie robię. .. Moze rozwalilam termometr.. *,*
Temp. W ciągu dnia jest zawsze wyższa, mierzenie pod pachą tez jest mniej dokładne, I termometr najlepiej owulacyjny z dwoma miejscami po przecinku. A test kiedy robisz ? Bo rozumiem ze juz powinna @ być a nie ma tak ? :)

Edit: właśnie doczytałam wcześniejsze posty hehe[emoji14]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja to wiem .. Ale takiej tempki to jeszcze nie widziałam. Po prostu juz chyba panikuje - wybaczcie.
@ ma byc dzis :) a test, jak juz odczytalas- chciałam zrobic wtorek-środa :)

1464005268-1d1mld.jpeg

Ja zrobiłam wlasnie Pepino i nic.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry