reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No jak do wieczora jej nie będzie to kupię następny test i zrobię jutto rano. Mierzyłam rano po przebudzeniu temperaturę i nie spadła 37.1 ale tym się nie sugeruje bo miesiac temu też nie spadła a @ przyszła. Test robił o czułości 25.
Kciuki!! &&&&

Delli ja tez bede testowac w srode dopiero.
Izabela90 nie trac nadzieji.
Trzymam mocno kciuki za wszystkie zeby sie udalo :-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Za test w środę!!! :) &&&&&

reklama
Swoją droga jakie to dziwne, ze nikt nie czuje innych - wyraźnych objawów.
Tylko Paraplu miała to szczescie :))
Mnie nawet cycki nie bolą - w ogole ^^

Swoją droga jakie to dziwne, ze nikt nie czuje innych - wyraźnych objawów.
Tylko Paraplu miała to szczescie :))
Mnie nawet cycki nie bolą - w ogole ^^
Mnie trochę bolą, ale mnie bolały czy byłam w ciąży z Lilą, czy przed każdą @, więc dla mnie to żaden objaw.
Ciągle coś tam mi kłuje w podbrzuszu, jajniki.... Ale mam wrażenie, że też przed każdą @ tak jest. :p Haha....

eveee ja tez tak mam. Tzn - przed @ troche mnie bolą. I teraz czasem tez mnie kłuje w podbrzuszu, ale to tak.. Raz z jednej, raz z drugiej strony.. (?)
I tez mam wrażenie, ze podobnie jest co miesiac. Jednak poki co brak mi takiego typowo małpowego bólu. Pół dnia minęło i "czysto" ;)

eveee ja tez tak mam. Tzn - przed @ troche mnie bolą. I teraz czasem tez mnie kłuje w podbrzuszu, ale to tak.. Raz z jednej, raz z drugiej strony.. (?)
I tez mam wrażenie, ze podobnie jest co miesiac. Jednak poki co brak mi takiego typowo małpowego bólu. Pół dnia minęło i "czysto" ;)
A może jednak? :D

Matko rozowa :o!

Mierzylyscie sobie kiedys tempke w ciagu dnia ?
Ja nie prowadzę wykresu i nigdy nie robiłam tego tak jak trzeba (co dzien rano zanim wstane) ale zdarzało mi sie mierzyć normalnie w ciagu dnia. W drugiej fazie cyklu zawsze miałam wyższa (choć nie stała) i spadała w dniu @. Mam zwykły termometr elektroniczny. Czytałam, ze jest nie dokładny i zeby to sprawdzić wystarczy przytrzymac go dłużej niz do chwili gdy zapuszczy- i faktycznie tempke wtedy dalej rośnie. Mierzyłam tylko pod pacha. W ostatnich dniach dochodziła mi do 36,8- 37,3, teraz chciałam zobaczyc czy spada na @, a tu dobilo do 37,7 ..
Wiem, ze to nic miarodajnego i nie wiem czemu to sobie robię. .. Moze rozwalilam termometr.. *,*

Matko rozowa :o!

Mierzylyscie sobie kiedys tempke w ciagu dnia ?
Ja nie prowadzę wykresu i nigdy nie robiłam tego tak jak trzeba (co dzien rano zanim wstane) ale zdarzało mi sie mierzyć normalnie w ciagu dnia. W drugiej fazie cyklu zawsze miałam wyższa (choć nie stała) i spadała w dniu @. Mam zwykły termometr elektroniczny. Czytałam, ze jest nie dokładny i zeby to sprawdzić wystarczy przytrzymac go dłużej niz do chwili gdy zapuszczy- i faktycznie tempke wtedy dalej rośnie. Mierzyłam tylko pod pacha. W ostatnich dniach dochodziła mi do 36,8- 37,3, teraz chciałam zobaczyc czy spada na @, a tu dobilo do 37,7 ..
Wiem, ze to nic miarodajnego i nie wiem czemu to sobie robię. .. Moze rozwalilam termometr.. *,*
Temp. W ciągu dnia jest zawsze wyższa, mierzenie pod pachą tez jest mniej dokładne, I termometr najlepiej owulacyjny z dwoma miejscami po przecinku. A test kiedy robisz ? Bo rozumiem ze juz powinna @ być a nie ma tak ? :)

Edit: właśnie doczytałam wcześniejsze posty hehe[emoji14]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja to wiem .. Ale takiej tempki to jeszcze nie widziałam. Po prostu juz chyba panikuje - wybaczcie.
@ ma byc dzis :) a test, jak juz odczytalas- chciałam zrobic wtorek-środa :)

1464005268-1d1mld.jpeg

Ja zrobiłam wlasnie Pepino i nic.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry