reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

test z soboty
Do tej pory nie mogę uwierzyć...
1463983959-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Ogromne gratulacje!! Dbaj o siebie. [emoji4] [emoji4]
Cześć dziewczyny można dołączyć :) ?!

To mój pierwszy cykl taki konkretny staraniowy :) . Testuje w dzień matki , chociaż korci zatestowac wtorek środa haha.

Evee- Hej ! Testuj testuj - nie ominiesz tego ;) . To po co czekać.[emoji14]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć. [emoji4] [emoji4] Powodzenia. Oby to był twój cykl. [emoji4]

reklama
I ja dolaczam do staraczek na 2017 :-) testowanki za 7-8 dni.Gratki dla tych, co juz zobaczyly dwie upragnione kreseczki i kciuki za te, ktore dopiero beda testowac :-)

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom

1464005268-1d1mld.jpeg

Ja zrobiłam wlasnie Pepino i nic.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Eveee poki nie ma @ wszystko jest mozliwe wiec nie trac nadzieji. Mojej kolezance dopiero 9 dni po spodziewanej @ wyszedl pozytywny test :-)
I ja dolaczam do staraczek na 2017 :-) testowanki za 7-8 dni.Gratki dla tych, co juz zobaczyly dwie upragnione kreseczki i kciuki za te, ktore dopiero beda testowac :-)

Witaj i zycze tych upragnionych dwoch kreseczek. Trzymam mocno kciuki &&&&&

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Eveee poki nie ma @ wszystko jest mozliwe wiec nie trac nadzieji. Mojej kolezance dopiero 9 dni po spodziewanej @ wyszedl pozytywny test :-)

Witaj i zycze tych upragnionych dwoch kreseczek. Trzymam mocno kciuki &&&&&

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje [emoji8]

Dziękuję dziewczyy :*

Gratulacje!! i od soboty nie pochwaliłaś sie nam?? :):)
ale grubaśne krechy! :) który to był dpo?
test jest z 30dnia cyklu
Ten cały cykl był bardzo dziwny. Przytulanek mało, całkowicie ominięte płodne, w 18dn krwawienie kilkudniowe z skrzepami (pisałam o tym tutaj), do tego w środę byłam na usg i wykrył polipa i baardzo grube endometrium. Ciąży nie widział, ba nawet słowem się nie odezwał że może być i kazał przyjść po @. Tyle że nie przyszła i tak jakoś w pt kupiłam testa i zrobilam wieczorem będąc pewna że i tak nie wyjdzie. I ledwo się "zmoczył" i od razu wyskoczyły diwe krechy. Powtórzyłam w sobotę dalej nie dowierzając i jeszcze mocniejsze... Tylko czy to naprawdę ciąża... Cały czas czuję się jak na okres i sutki mrowią....

Dziewczyny 3mam zakciuki za wasz II kreseczki :)

Miciurko ta temp obiecująca ;)

Spark zrób jeszcze jutro rano tego testa. Mi w 2 ciąży na pepino w 32dn wyszedł dopiero cień cienia.

Dziękuję dziewczyy :*

test jest z 30dnia cyklu
Ten cały cykl był bardzo dziwny. Przytulanek mało, całkowicie ominięte płodne, w 18dn krwawienie kilkudniowe z skrzepami (pisałam o tym tutaj), do tego w środę byłam na usg i wykrył polipa i baardzo grube endometrium. Ciąży nie widział, ba nawet słowem się nie odezwał że może być i kazał przyjść po @. Tyle że nie przyszła i tak jakoś w pt kupiłam testa i zrobilam wieczorem będąc pewna że i tak nie wyjdzie. I ledwo się "zmoczył" i od razu wyskoczyły diwe krechy. Powtórzyłam w sobotę dalej nie dowierzając i jeszcze mocniejsze... Tylko czy to naprawdę ciąża... Cały czas czuję się jak na okres i sutki mrowią....

Dziewczyny 3mam zakciuki za wasz II kreseczki :)

Miciurko ta temp obiecująca ;)

Spark zrób jeszcze jutro rano tego testa. Mi w 2 ciąży na pepino w 32dn wyszedł dopiero cień cienia.
Ja robiłam Pepino... O mnie pisałaś? :)

reklama
Do góry