reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny można dołączyć :) ?!

To mój pierwszy cykl taki konkretny staraniowy :) . Testuje w dzień matki , chociaż korci zatestowac wtorek środa haha.

Evee- Hej ! Testuj testuj - nie ominiesz tego ;) . To po co czekać.[emoji14]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciur-ka witaj wsrod staraczek:-)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję , to może się po krotce się przedstawię , mam na imię Edyta ,28 lat - w sumie zaraz 29 , mam już synka niespełna 3 letniego, który potrzebuje rodzeństwa ;). Mieszkamy w irl gdzie opieka nie jest za cudna ale trudno, jedno urodziłam to i z 2 dam rade :) . Termin @ mam ok 25-27 maj , prowadze wykres na ovufriend to wiem kiedy była owulacja ale ciężko powiedzieć o długości cyklu bo wcześniej miałam 28-30 dni z tego niby wychodzi ze ma być 33 dniowy. No nic zobaczymy . Wiec witam wszystkich i trzymam kciuki za was.

Miciur-ka witamy :)) trzymamy kciuki oczywiscie. Byc moze razem będziemy testować w środę ;> powinnam dzis dostać @ jak sie nie doczekam to jutro jeszcze dam jej czas i.. Zobaczymy :)

Hej dziewczyny. Dzisiaj jest dzień mojej @ ale jeszcze nie przyszła. Robiłam test (ale nie z porannego moczu) i niestety wynik negatywny także myślę że nic z tego.

Izabela20 szkoda, ze nie z porannego. Jeszcze nie przyszła wiecnadzueha wciąż żywa. Jutro zrób z samego rana (jesli nie wyprzedzi @)
Nadal mocno &&&&&

Izabela20 szkoda, ze nie z porannego. Jeszcze nie przyszła wiecnadzueha wciąż żywa. Jutro zrób z samego rana (jesli nie wyprzedzi @)
Nadal mocno &&&&&
No jak do wieczora jej nie będzie to kupię następny test i zrobię jutto rano. Mierzyłam rano po przebudzeniu temperaturę i nie spadła 37.1 ale tym się nie sugeruje bo miesiac temu też nie spadła a @ przyszła. Test robił o czułości 25.

reklama
Cześć dziewczyny można dołączyć :) ?!

To mój pierwszy cykl taki konkretny staraniowy :) . Testuje w dzień matki , chociaż korci zatestowac wtorek środa haha.

Evee- Hej ! Testuj testuj - nie ominiesz tego ;) . To po co czekać.[emoji14]

Boję się zatestować, bo jakoś jestem przekonana, że i tak nic z tego.. :p

Do góry