reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Delli wszystko będzie dobrze:)
Oczywiście narodziny dziecka zmieniają życie o 180 stopni. Ale tylko na lepsze. ;)

Parpalu ja w ciąży przespałam cały I trymestr. Aż się rodzina M pytała czy ze mną wszystko ok , jak o 11 potrafiłam im otworzyć w piżamie, a kanapę pokrywały stosy nieposkładanego prania, co mi się wcześniej nie zdarzało. Dla pocieszenia powiem, że w II trymestrze byłam jak nowo narodzona;)

Ależ Wy macie cierpliwość, żeby nie testować... ja mam 7 w domu przygotowanych i opisanych które użyć w kolejności
Lecę z psem i spać, bo mnie dziś dziecko przećwiczyło. Ale ma wybaczone, bo pospałyśmy do 9.

hej laseczki co za dzień
po pracy biegiem do domu, i prosto na imprezkę urodzinową koleżanki Oli z przedszkola - wrzaski krzyki śmiechy muzyka szał ciał od 18-20:p
teraz wykąpana w turbanie na głowie czytam kurde co nowego i oczom nie wierzę - co za dynamika tego forum aaaaaaaaa!!!!! superrr!!!!! tylko odpisywać nie nadążam

ściskam Was zaklinam wredne wstrętne @@@ - a kysz a kysz nie przychodzić!!!!
zaciskam kciukasy za testujące!!!!
zmykam suszyć i modelować włosy, boba mi się zachciało to teraz mam robotę hehe

Delli wszystko będzie dobrze:)
Oczywiście narodziny dziecka zmieniają życie o 180 stopni. Ale tylko na lepsze. ;)

Parpalu ja w ciąży przespałam cały I trymestr. Aż się rodzina M pytała czy ze mną wszystko ok , jak o 11 potrafiłam im otworzyć w piżamie, a kanapę pokrywały stosy nieposkładanego prania, co mi się wcześniej nie zdarzało. Dla pocieszenia powiem, że w II trymestrze byłam jak nowo narodzona;)

Ależ Wy macie cierpliwość, żeby nie testować... ja mam 7 w domu przygotowanych i opisanych które użyć w kolejności
Lecę z psem i spać, bo mnie dziś dziecko przećwiczyło. Ale ma wybaczone, bo pospałyśmy do 9.
Kuurde, ja też mam już testy przygotowane, ale wątpię, żebym była w ciąży. Wprawdzie zmuliło mnie dzisiaj po tym jak zjadłam loda KitKata, swędzą (*)*), ale to na pewno sobie wmawiam albo zbieg okoliczności. Nawet tempkę przed chwilą zmierzyłam i jest 37,21, ale przecież do rana może być już 36,40... Ehhh zwariuję. [emoji12]
Jeśli jutro i pojutrze nie będzie @, w środę pojadę na betę. Muszę mieć pewność, bo nie chciałabym pić alko na wakacjach,a później okaże się, że jednak jestem w ciąży...

Witam na szybko... załamana jestem strasznie dziś... a tu takie infoooooo:
test z soboty
Do tej pory nie mogę uwierzyć...
1463983959-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję kochana! !!!! Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!!!! Lapiesz się jeszcze na styczeń?? Czy już Lutowka?
Ja też oprócz paznokci zajmuje się dziećmi, trzeba mieć cierpliwość, ale ta praca daje tyle radości...:)
Ja nie mam wyjścia niż siedzieć w domu... jeśli pójdę do pracy najstarszy syn nie dostanie stypendium od państwa na studia... a nie stać nas na jego wymarzoną medycyne- koszt za 6 lat około 60000 euro.. więc kalkulacja była prosta... chce się uczyć to zrobimy wszystko żeby mógł to robić.
Cześć dziewczyny można dołączyć :) ?!

To mój pierwszy cykl taki konkretny staraniowy :) . Testuje w dzień matki , chociaż korci zatestowac wtorek środa haha.

Evee- Hej ! Testuj testuj - nie ominiesz tego ;) . To po co czekać.[emoji14]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Witam ;) ja też z Irlandii ;) z ląd jesteś?
I ja dolaczam do staraczek na 2017 :-) testowanki za 7-8 dni.Gratki dla tych, co juz zobaczyly dwie upragnione kreseczki i kciuki za te, ktore dopiero beda testowac :-)

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam i trzymam kciuki ;)

Ja uciekam... padam na twarz ze zmęczenia... Dobrejnocki ;*

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Eveee i tak podziwiam, ja tam zawsze muszę mieć pewność. Nawet gdyby się miało okazać, że nie jestem w ciąży.

reklama
Kolekcjonerka - mi też się kilka mies temu Boba zachciało i pod koniec juz wyklinałam to modelowanie- zapuscilam włosy żeby nie modelować haha, bo i tak mam do modelowania grzywkę a tak to miałam całe - masakra!

Evee- ja też mam te sama date @ co ty hahah.

Fabimama- Dublin południowy a ty skąd :) ?

Jeju juz myślałam że małpa przyszła jak byłam na mieście ale jednak fałszywy alarm ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry