reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuję dziewczyy :*

test jest z 30dnia cyklu
Ten cały cykl był bardzo dziwny. Przytulanek mało, całkowicie ominięte płodne, w 18dn krwawienie kilkudniowe z skrzepami (pisałam o tym tutaj), do tego w środę byłam na usg i wykrył polipa i baardzo grube endometrium. Ciąży nie widział, ba nawet słowem się nie odezwał że może być i kazał przyjść po @. Tyle że nie przyszła i tak jakoś w pt kupiłam testa i zrobilam wieczorem będąc pewna że i tak nie wyjdzie. I ledwo się "zmoczył" i od razu wyskoczyły diwe krechy. Powtórzyłam w sobotę dalej nie dowierzając i jeszcze mocniejsze... Tylko czy to naprawdę ciąża... Cały czas czuję się jak na okres i sutki mrowią....

Dziewczyny 3mam zakciuki za wasz II kreseczki :)

Miciurko ta temp obiecująca ;)

Spark zrób jeszcze jutro rano tego testa. Mi w 2 ciąży na pepino w 32dn wyszedł dopiero cień cienia.

To chyba nie do mnie, ja nie testowalam :)

reklama
Swoją droga jakie to dziwne, ze nikt nie czuje innych - wyraźnych objawów.
Tylko Paraplu miała to szczescie :))
Mnie nawet cycki nie bolą - w ogole ^^
Haha do tej pory jestem w szoku, ze ja czulam tak wczesnie bo to byl przeciez dopiero 9dpo. Nie spotkalam jeszcze zadnej dziewczyny co tak wczesnie miala objawy :)
Bylam pewna, ze sobie wkrecam to klucie i nawet o tym pisalam tutaj na forum :)

test z soboty
Do tej pory nie mogę uwierzyć...
1463983959-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaa gratuluje!!!!!!!!!! Nudnej ciazy :*

Miciur-ka witamy :)) trzymamy kciuki oczywiscie. Byc moze razem będziemy testować w środę ;> powinnam dzis dostać @ jak sie nie doczekam to jutro jeszcze dam jej czas i.. Zobaczymy :)

Hej dziewczyny. Dzisiaj jest dzień mojej @ ale jeszcze nie przyszła. Robiłam test (ale nie z porannego moczu) i niestety wynik negatywny także myślę że nic z tego.
Nie ma malpy to jeszcze nic straconego. Pozwalam na CHWILOWY smuteczek dopiero jak malpa przyjdzie :)

Eveee poki nie ma @ wszystko jest mozliwe wiec nie trac nadzieji. Mojej kolezance dopiero 9 dni po spodziewanej @ wyszedl pozytywny test :-)

Witaj i zycze tych upragnionych dwoch kreseczek. Trzymam mocno kciuki &&&&&

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mojej pozytyw wyszedl dopiero pod koniec 7tc!

Dziewczyny jakies rady w sprawie spiaczki ciazowej? Juz nie daje rady ze zmeczeniem :( jeszcze jak mam wolne to moge spac ile wlezie ale jak pracuje to jest na prawde ciezko.

reklama
Kiedy miałaś ostatnio @? Przypomnij? Ja 25.04...

Ja 26.04 :)
Mam cykle 26-28 dni. Dzis jest 28dc. Ostatni był 28 dniowy i od conajmniej roku nie zdarzyło sie, zeby 28 dniowy cykl wystąpił po 28dniowym.
Zaczęłam sie denerwować.. *.*

Co do śpiączki to raczej nie pomogę, nigdy nie byłam w ciazy. Wydaje mi sie, ze organizm stara sie odpoczywać tyle, ile potrzebuje.. Jesli mozesz, to spij :))) i niech dzidzius zdrowo rośnie :)

Edytowałam, bo sie machnelam przy określaniu dnia cyklu :)

Ostatnia edycja:
Do góry