eveee
Moderatorka
Wiekowa? :-) ile masz lat? :-)Ja już za wiekowa i zupełnie odmienna zdaniem - wierna do bólu
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiekowa? :-) ile masz lat? :-)Ja już za wiekowa i zupełnie odmienna zdaniem - wierna do bólu
Eee, wiekowa? Tosz Ty młoda dupa jeszcze. [emoji3]34 :]
Ile Ty masz? 25? [emoji3] Daaaaaj spokój! [emoji3][emoji3][emoji3]Bardzo czesto przeraża nas nasz wiek - bo tak szybko wszystko sie stało i brzmi to juz tak powaznie, podczas gdy czujemy sie młodsze. Nie ma sie co rozczulac, bo za pare lat srwierdzimy, ze te kilka lat wstecz bylysmy.. Młode
Ja tak mam, roZczulam sie nad szybkim upływem czasu - i staram sie z tym walczyć )
Bol brzuszka moze byc rowniez zwiastunem ciazy, podobno sa łudząco ppdodbne.Czesc dziewczyny. Witam rowniez nowe staraczki:-). Ale macie dzis natchnienie do pisania. Ledwo nadrobilam was od wczoraj.
Mnie dzis zaczalo pobolewac podbrzusze jak co miesiac. Chyba znowu nie bedzie dzidzi:-(. Jestem od rana jestem tak zabiegana, ze nie mam czasu napic sie herbaty. Jak nie szkola to logopeda jak nie logopeda to pediatra jak nie pediatra to wizytacja z MOPRu. Bo moj eks maz znow napisal do mopru na mnie o jakies niestworzone rzeczy. Ehh mam ciezki dzien dzisiaj wiec wybaczcie ze nie wlacze sie do dyskusji ale ide sie polozyc. Padam na twarz. Zycze milego wieczoru :-)
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom