reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, uwierzcie, że dziecko to duża odpowiedzialność, dużo stresu i zmartwień, ale jeszcze więcej szczęścia i radości! Wiele rzeczy przychodzi samo, instyktownie i nie takim diabeł straszny jakim go malują. [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jeśli chodzi o dobry czas na ciążę, to nigdy go nie ma. Ja co prawda z Lilą nie planowałam ciąży, bo to była tzw chciana wpadka miesiąc po ślubie. Jednak jeśli chodzi o drugie dziecko, to mąż długo nie chciał. Później jak on chciał, to mieliśmy malo czasu na próby. Tylko 3 cykle. Potem wyjechał i mi się odmieniło ze względu na pracę. Teraz znowu chcę. Tak więc trudne to są czasem decyzje. :-)

W takim razie trzymam! &&&&

Dziękuje :)
Paraplu, no to szczesciarze z Was ( i jednoczesnie jakze wielcy dawcy nadziei!) :D
Az mnie zaciekawiło jak to zrobiliście ^^ hehe
Evee, wieem. Ja to sie martwie, zeby nie zwariować z milosci bo na sama myśl jestem wzruszona na maxa!
NeSSi, brak chętnych.. Cóż trzeba próbować dalej, a my trzymamy kciuki, zeby to juz była ostatnia @ w tym roku :)

reklama
Do góry