reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, uwierzcie, że dziecko to duża odpowiedzialność, dużo stresu i zmartwień, ale jeszcze więcej szczęścia i radości! Wiele rzeczy przychodzi samo, instyktownie i nie takim diabeł straszny jakim go malują. [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jeśli chodzi o dobry czas na ciążę, to nigdy go nie ma. Ja co prawda z Lilą nie planowałam ciąży, bo to była tzw chciana wpadka miesiąc po ślubie. Jednak jeśli chodzi o drugie dziecko, to mąż długo nie chciał. Później jak on chciał, to mieliśmy malo czasu na próby. Tylko 3 cykle. Potem wyjechał i mi się odmieniło ze względu na pracę. Teraz znowu chcę. Tak więc trudne to są czasem decyzje. :-)

W takim razie trzymam! &&&&

Dziękuje :)
Paraplu, no to szczesciarze z Was ( i jednoczesnie jakze wielcy dawcy nadziei!) :D
Az mnie zaciekawiło jak to zrobiliście ^^ hehe
Evee, wieem. Ja to sie martwie, zeby nie zwariować z milosci bo na sama myśl jestem wzruszona na maxa!
NeSSi, brak chętnych.. Cóż trzeba próbować dalej, a my trzymamy kciuki, zeby to juz była ostatnia @ w tym roku :)

reklama
Do góry