reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Szczerze mówiąc to mam bardzo mieszane uczucia. Z jednej strony chciałabym bardzo, z drugiej bardzo się boje, ale.. Tym razem chyba bede rozczarowana jesli dostanę @- a to kwestia 2-3 dni, wiec... Trzymaj!
Dziekuje ! :))

Haha a myslisz, ze ja sie nie boje? :D mam baaaaardzo czesto momenty paniki :D ze odpowiadam calkowicie za malego czlowieczka!

Haha a myslisz, ze ja sie nie boje? :D mam baaaaardzo czesto momenty paniki :D ze odpowiadam calkowicie za malego czlowieczka!
No wlasnie.. Chciałybyśmy byc dobrymi mamami <3 chyba nigdy nie bedzie tego "najbardziej właściwego momentu".. Kiedys sobie postanowiłam, że do 30 sie "wyrobie" z dziećmi - zatem zostało mi 5 lat. I jest tez gdzies we mnie obawa, że to nie musi wyjsc dokładnie wtedy, kiedy sobie wymyślimy..
Trzeba byc dobrej mysli. Wasze wpisy napawają mnie pozytywnym nastawieniem. Miło, ze istnieją takie miejsca w sieci.
Jesli nie dostanę @ to testuje poniedziałek- wtorek. Pewnie bede to odkładać ^^

No wlasnie.. Chciałybyśmy byc dobrymi mamami <3 chyba nigdy nie bedzie tego "najbardziej właściwego momentu".. Kiedys sobie postanowiłam, że do 30 sie "wyrobie" z dziećmi - zatem zostało mi 5 lat. I jest tez gdzies we mnie obawa, że to nie musi wyjsc dokładnie wtedy, kiedy sobie wymyślimy..
Trzeba byc dobrej mysli. Wasze wpisy napawają mnie pozytywnym nastawieniem. Miło, ze istnieją takie miejsca w sieci.
Jesli nie dostanę @ to testuje poniedziałek- wtorek. Pewnie bede to odkładać ^^

Ja sie jeszcze uwazam za szczyla :D chociaz dowod osobisty mowi co innego ;)
Z checia bym poczekala jeszcze kilka lat z ciaza ale nie chce byc poznym rodzicem. Moja mama urodzila mnie majac 43 lata, mojego K mama urodzila majac 44 lata. I oboje zgadzamy sie, ze to za pozno wedlug nas.
A moment zawsze bedzie nieodpowiedni a bo to a bo tamto a bo sramto :)
No ale u mnie to juz po ptokach ;) nie ma odwrotu :D pozostalo mi zmierzyc sie z atakami paniki pod tytulem "jesuuuu co ja najepszego zrobilam!?! Przeciez ja ledwo soba sie umiem zajac a co dopiero dzieckiem!!!" :D

Ja sie jeszcze uwazam za szczyla :D chociaz dowod osobisty mowi co innego ;)
Z checia bym poczekala jeszcze kilka lat z ciaza ale nie chce byc poznym rodzicem. Moja mama urodzila mnie majac 43 lata, mojego K mama urodzila majac 44 lata. I oboje zgadzamy sie, ze to za pozno wedlug nas.
A moment zawsze bedzie nieodpowiedni a bo to a bo tamto a bo sramto :)
No ale u mnie to juz po ptokach ;) nie ma odwrotu :D pozostalo mi zmierzyc sie z atakami paniki pod tytulem "jesuuuu co ja najepszego zrobilam!?! Przeciez ja ledwo soba sie umiem zajac a co dopiero dzieckiem!!!" :D
No to cieszę sie, ze nie jestem sama z takimi odczuciami :) wiem, ze Wam sie udało bo śledzę wątek styczniowek :) gratuluje i trzymam kciuki do stycznia i jeszcze dłużej ^^

A na pocieszenie dodam Ci, ze kobieta z automatu przechodzi na tryb dbania o dziecko :) to jest tak naturalne, ze szok :)

Moj K ostatnio wlasnie sie mnie pytal jak ja to wszystko ogarniam :D wizyty, badania, pilnowanie co mozna a czego nie itp. Myslal, ze ja to jakis specjalny wysilek w to wkladam. A ta troska przyszla mi tak naturalnie jakbym robila to cale zycie :) ciekawe zjawisko :)

Tak.. Teoretycznie wiem, ze tak jest i pewnie w koncu osobiście tego doświadcze. Podejrzewam, ze to takie naturalne jak doszukiwanie sie objawów, kiedy sie wie, ze istnieje prawdopodobieństwo zajścia w ciąże :D ja tez w drugiej fazie cyklu rezygnuje z alko, energetyków i stronie od miejsc, gdzie sie pali papierosy.
Z drugiej strony to dosc zabawne.. Jeszcze nic, a juz ciezko wybić te mysli z głowy *,*
Jednak.. Jak czytam o tych wszystkich wielocyklowych staraniach, to nie wierze, ze mi miałoby sie udać tak szybko :)

reklama
Tak.. Teoretycznie wiem, ze tak jest i pewnie w koncu osobiście tego doświadcze. Podejrzewam, ze to takie naturalne jak doszukiwanie sie objawów, kiedy sie wie, ze istnieje prawdopodobieństwo zajścia w ciąże :D ja tez w drugiej fazie cyklu rezygnuje z alko, energetyków i stronie od miejsc, gdzie sie pali papierosy.
Z drugiej strony to dosc zabawne.. Jeszcze nic, a juz ciezko wybić te mysli z głowy *,*
Jednak.. Jak czytam o tych wszystkich wielocyklowych staraniach, to nie wierze, ze mi miałoby sie udać tak szybko :)

Nam sie udalo w 1 cylku :)

Do góry