reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
bo wyznacza po trzech wyższych temp. a ja mam dwie wyższe i jedną niższą ale jutro pewnie już wyznaczy.
a jak u Ciebie temp? idzie w góre?
Czy idzie? Chyba nie, jest wyżej niż w pierwszej fazie ale nic szczególnego :-) dziś mam 18 dc i jakoś kiepskawo się czuje. Napewno to żadne oznaki ciąży, poprostu wczoraj konczylam pracę o 21 a dziś na8 rano :( trochę zmęczona i bez energii. Może się rozkrece.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny:)

Ale wysyp kreseczek :) super :) Gratulacje :)

@marc jak beta?

U mnie chyba wszystko przesunięte o 2 tygodnie :( owulacja miała być 14.02 a była na pewno później. I właśnie pytanie do Was. Poniżej wklejam mój wykres. Nie bardzo wiem jak to zinterpretować :( Czy dobrze rozumiem że owulacja była w 33 dc? Czyli 24.02 ? A dziś znów w dół? Już nic z tego nie kumam :(

@Lanvin u Ciebie widzę że też długi cykl :( Jak było na fitnesie?

17021984_1419888318072937_6323695261060349382_n.jpg

Hej Dziewczyny:)

Ale wysyp kreseczek :) super :) Gratulacje :)

@marc jak beta?

U mnie chyba wszystko przesunięte o 2 tygodnie :( owulacja miała być 14.02 a była na pewno później. I właśnie pytanie do Was. Poniżej wklejam mój wykres. Nie bardzo wiem jak to zinterpretować :( Czy dobrze rozumiem że owulacja była w 33 dc? Czyli 24.02 ? A dziś znów w dół? Już nic z tego nie kumam :(

@Lanvin u Ciebie widzę że też długi cykl :( Jak było na fitnesie?

17021984_1419888318072937_6323695261060349382_n.jpg
wychodzi na to ze owu była w 33 dc a dziś to może spadek implementacyjny?
marc a jaki dokładnie wynik

reklama
@shaggy kiedy był termin @???Niestety u mnie też były kreski, którymi cieszyłam się tydzień i przyszedł okres. Nie było nawet nic już widać na usg. Mój lekarz powiedział, że mam traktować tak jakby okres się spóźnił. Teraz mam w sobie dzidzie z bijacym serduszkiem. Też drze o jej los Ale nie można dac się zwariować.

Do góry