reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
bo wyznacza po trzech wyższych temp. a ja mam dwie wyższe i jedną niższą ale jutro pewnie już wyznaczy.
a jak u Ciebie temp? idzie w góre?
Czy idzie? Chyba nie, jest wyżej niż w pierwszej fazie ale nic szczególnego :-) dziś mam 18 dc i jakoś kiepskawo się czuje. Napewno to żadne oznaki ciąży, poprostu wczoraj konczylam pracę o 21 a dziś na8 rano :( trochę zmęczona i bez energii. Może się rozkrece.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny:)

Ale wysyp kreseczek :) super :) Gratulacje :)

@marc jak beta?

U mnie chyba wszystko przesunięte o 2 tygodnie :( owulacja miała być 14.02 a była na pewno później. I właśnie pytanie do Was. Poniżej wklejam mój wykres. Nie bardzo wiem jak to zinterpretować :( Czy dobrze rozumiem że owulacja była w 33 dc? Czyli 24.02 ? A dziś znów w dół? Już nic z tego nie kumam :(

@Lanvin u Ciebie widzę że też długi cykl :( Jak było na fitnesie?

17021984_1419888318072937_6323695261060349382_n.jpg

Hej Dziewczyny:)

Ale wysyp kreseczek :) super :) Gratulacje :)

@marc jak beta?

U mnie chyba wszystko przesunięte o 2 tygodnie :( owulacja miała być 14.02 a była na pewno później. I właśnie pytanie do Was. Poniżej wklejam mój wykres. Nie bardzo wiem jak to zinterpretować :( Czy dobrze rozumiem że owulacja była w 33 dc? Czyli 24.02 ? A dziś znów w dół? Już nic z tego nie kumam :(

@Lanvin u Ciebie widzę że też długi cykl :( Jak było na fitnesie?

17021984_1419888318072937_6323695261060349382_n.jpg
wychodzi na to ze owu była w 33 dc a dziś to może spadek implementacyjny?
marc a jaki dokładnie wynik

reklama
@shaggy kiedy był termin @???Niestety u mnie też były kreski, którymi cieszyłam się tydzień i przyszedł okres. Nie było nawet nic już widać na usg. Mój lekarz powiedział, że mam traktować tak jakby okres się spóźnił. Teraz mam w sobie dzidzie z bijacym serduszkiem. Też drze o jej los Ale nie można dac się zwariować.

Do góry