reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To prawda. Ja dodam jeszcze argument, ze jesteśmy bardziej świadome. Wiem, ze mogę mieć problem z progesteronem i dlatego testowałam wczesniej, aby w razie czego włączyć duphaston.

Właśnie czekam na wyniki.

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Dokładnie ma to też plusy. Ja np teraz w każdym cyklu po owu nie tykam alkoholu,zero. A nóż się uda. Ale się nie udaje. A wtedy się jakoś żyło, bez zamartwiania i nie było to myślą przewodnią każdego dnia :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To wrzucam jeszcze dzisiejszy. sorki za smęcenie.

Załączniki

• 20170228_081828.jpg
    20170228_081828.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 121
@StorAnia powiem Ci konowal nie lekarz. opowiem ci pewna historie. Moja kuzynka w wieku 37,5 lat trafia do lekarza w ciąży. A babka jej na to czy oszalała, że w tym wieku to na wnuki się czeka. W 38 urodziny na świat przychodzi jej córeczka przez cc. Podczas cc owa lekarka sugeruje ze niechcący może jej uszkodzić jajowody. Nos k... Teraz w wieku 41 lat kuzynka trafia do innego lekarza na badanie. A on ogląda jej bliznę po cc I tekst pięknie się zrosla. Może pani w kolejną ciążę zachodzic. Kuzynka ze nie ona nie chce, że już za stara. Lekarz jaka pani stara, w dzisiejszych czasach bardzo wiele kobiet decyduje się na ciążę po 40 i to na pierwszą. Nie demonizujmy wieku. ... widzisz różnice w podejściu do kobiety? Życzę Ci abyś trafiła na takiego drugiego lekarza [emoji4]

1usavcqgt1dml95x.png

@shaggy, przepraszam za wyrażenie: skopać Ci tyłek???? Dzwoń na cito do lekarza, w takich sytuacjach tylko jakiś dupek by Cię olał! Zadbaj o to!! Proszę Cię!

Dziś też dopadły mnie wątpliwości, zrobiłam najpierw test jakiś badziewny i wyszedł słabszy niż wczorajsze. Więc zrobiłam jeszcze strumieniowy i ok, wyszedł ciut ciemniejszy.
Ale i tak wydaje mi się, że kreski już się powinny wyrównać, ciągle dużo bledsze wychodzą (dziś 26dc, okres miał być 24).
Z dobrych wieści - jednak zdążyłam zbić prolaktynę (wiem że teraz już pewnie rośnie), w tydzień z 32 na prawie 19! :-) :)
Kurcze czarno to jakoś widzę (sorry), mój M jakiś teraz bardziej optymista, w pierwszej ciąży było na odwrót.:hmm:

Dziewczyny, ja Was błagam... ja zaraz sama zwariuję! Mój test dzisiaj rano też wyszedł bardziej blady, niż wczoraj... ale wyszedł i tego się trzymam!!! Musi być dobrze, nie oddam za nic tych dwóch kreseczek!

reklama
@StorAnia powiem Ci konowal nie lekarz. opowiem ci pewna historie. Moja kuzynka w wieku 37,5 lat trafia do lekarza w ciąży. A babka jej na to czy oszalała, że w tym wieku to na wnuki się czeka. W 38 urodziny na świat przychodzi jej córeczka przez cc. Podczas cc owa lekarka sugeruje ze niechcący może jej uszkodzić jajowody. Nos k... Teraz w wieku 41 lat kuzynka trafia do innego lekarza na badanie. A on ogląda jej bliznę po cc I tekst pięknie się zrosla. Może pani w kolejną ciążę zachodzic. Kuzynka ze nie ona nie chce, że już za stara. Lekarz jaka pani stara, w dzisiejszych czasach bardzo wiele kobiet decyduje się na ciążę po 40 i to na pierwszą. Nie demonizujmy wieku. ... widzisz różnice w podejściu do kobiety? Życzę Ci abyś trafiła na takiego drugiego lekarza [emoji4]

1usavcqgt1dml95x.png

Amen [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry