reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To prawda. Ja dodam jeszcze argument, ze jesteśmy bardziej świadome. Wiem, ze mogę mieć problem z progesteronem i dlatego testowałam wczesniej, aby w razie czego włączyć duphaston.

Właśnie czekam na wyniki.

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Dokładnie ma to też plusy. Ja np teraz w każdym cyklu po owu nie tykam alkoholu,zero. A nóż się uda. Ale się nie udaje. A wtedy się jakoś żyło, bez zamartwiania i nie było to myślą przewodnią każdego dnia :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To wrzucam jeszcze dzisiejszy. sorki za smęcenie.

Załączniki

• 20170228_081828.jpg
    20170228_081828.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 118
@StorAnia powiem Ci konowal nie lekarz. opowiem ci pewna historie. Moja kuzynka w wieku 37,5 lat trafia do lekarza w ciąży. A babka jej na to czy oszalała, że w tym wieku to na wnuki się czeka. W 38 urodziny na świat przychodzi jej córeczka przez cc. Podczas cc owa lekarka sugeruje ze niechcący może jej uszkodzić jajowody. Nos k... Teraz w wieku 41 lat kuzynka trafia do innego lekarza na badanie. A on ogląda jej bliznę po cc I tekst pięknie się zrosla. Może pani w kolejną ciążę zachodzic. Kuzynka ze nie ona nie chce, że już za stara. Lekarz jaka pani stara, w dzisiejszych czasach bardzo wiele kobiet decyduje się na ciążę po 40 i to na pierwszą. Nie demonizujmy wieku. ... widzisz różnice w podejściu do kobiety? Życzę Ci abyś trafiła na takiego drugiego lekarza [emoji4]

1usavcqgt1dml95x.png

@shaggy, przepraszam za wyrażenie: skopać Ci tyłek???? Dzwoń na cito do lekarza, w takich sytuacjach tylko jakiś dupek by Cię olał! Zadbaj o to!! Proszę Cię!

Dziś też dopadły mnie wątpliwości, zrobiłam najpierw test jakiś badziewny i wyszedł słabszy niż wczorajsze. Więc zrobiłam jeszcze strumieniowy i ok, wyszedł ciut ciemniejszy.
Ale i tak wydaje mi się, że kreski już się powinny wyrównać, ciągle dużo bledsze wychodzą (dziś 26dc, okres miał być 24).
Z dobrych wieści - jednak zdążyłam zbić prolaktynę (wiem że teraz już pewnie rośnie), w tydzień z 32 na prawie 19! :-) :)
Kurcze czarno to jakoś widzę (sorry), mój M jakiś teraz bardziej optymista, w pierwszej ciąży było na odwrót.:hmm:

Dziewczyny, ja Was błagam... ja zaraz sama zwariuję! Mój test dzisiaj rano też wyszedł bardziej blady, niż wczoraj... ale wyszedł i tego się trzymam!!! Musi być dobrze, nie oddam za nic tych dwóch kreseczek!

reklama
@StorAnia powiem Ci konowal nie lekarz. opowiem ci pewna historie. Moja kuzynka w wieku 37,5 lat trafia do lekarza w ciąży. A babka jej na to czy oszalała, że w tym wieku to na wnuki się czeka. W 38 urodziny na świat przychodzi jej córeczka przez cc. Podczas cc owa lekarka sugeruje ze niechcący może jej uszkodzić jajowody. Nos k... Teraz w wieku 41 lat kuzynka trafia do innego lekarza na badanie. A on ogląda jej bliznę po cc I tekst pięknie się zrosla. Może pani w kolejną ciążę zachodzic. Kuzynka ze nie ona nie chce, że już za stara. Lekarz jaka pani stara, w dzisiejszych czasach bardzo wiele kobiet decyduje się na ciążę po 40 i to na pierwszą. Nie demonizujmy wieku. ... widzisz różnice w podejściu do kobiety? Życzę Ci abyś trafiła na takiego drugiego lekarza [emoji4]

1usavcqgt1dml95x.png

Amen [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry