reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@ Nessi jak badania kochana ? Cały czas trzymam[emoji110]

1usavcqgt1dml95x.png

Dziewczyny ja po wizycie po zabiegu...endo ma 11mm.i zbliża się owulacja z lewego jajnika :) ogólnie dał mi skierowanie do szpitala na początku kwietnia...będzie mi robił badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego (nie wiem jak to się pisze ) :D jeśli chodzi o ciążę to chciałby mieć najpierw badania chociaż decyzja należy do mnie tak na prawdę :) on będzie mnie w tym prowadził i jest do mojej dyspozycji :) także w razie pozytywnego testu to od razu mam do niego dzwonić i włącza leczenie :) jestem pełna nadziei i chce mi się skakać z radości :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobre wiadomości ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Pójdę na betę żeby zobaczyć czy spada. po okresie pójdę do lekarza. Dziękuję za wsparcie dziewczyny ale u nas ryzyko takich sytuacji jest wysokie przez genetyke. widocznie było chore- tak sobie tłumacze. Bo wolę żeby teraz niż znowu w 21 tc.

Zawsze liczy się pierwszy pozytywny, czyli ten z 33 dc :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
No dobrze, dziś 35 dc, temperatura 36,55... Jak to się ma do owu? Nic już nie ogarniam :(

Termin następnej @ to 28.03
Nie udzielam się tu dużo, bo właśnie przechodzę straszny kryzys. Próbuję się jakoś ogarnąć psychicznie, ale jest mi strasznie ciężko wyłączyć myślenie.
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym :)
Co się dzieje, kochana?

To wrzucam jeszcze dzisiejszy. sorki za smęcenie.
Ładne kreski :)

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Do góry