Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tnz która??hehe @kotek87 no to najprzyjemniejsza część tego naszego przedsięwzięcia
Dobre wiadomościDziewczyny ja po wizycie po zabiegu...endo ma 11mm.i zbliża się owulacja z lewego jajnika ogólnie dał mi skierowanie do szpitala na początku kwietnia...będzie mi robił badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego (nie wiem jak to się pisze ) jeśli chodzi o ciążę to chciałby mieć najpierw badania chociaż decyzja należy do mnie tak na prawdę on będzie mnie w tym prowadził i jest do mojej dyspozycji także w razie pozytywnego testu to od razu mam do niego dzwonić i włącza leczenie jestem pełna nadziei i chce mi się skakać z radości
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
No dobrze, dziś 35 dc, temperatura 36,55... Jak to się ma do owu? Nic już nie ogarniamZawsze liczy się pierwszy pozytywny, czyli ten z 33 dc
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Co się dzieje, kochana?Termin następnej @ to 28.03
Nie udzielam się tu dużo, bo właśnie przechodzę straszny kryzys. Próbuję się jakoś ogarnąć psychicznie, ale jest mi strasznie ciężko wyłączyć myślenie.
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym
Ładne kreskiTo wrzucam jeszcze dzisiejszy. sorki za smęcenie.
Kotek to kiedy w końcu miałaś owu? Jak wyznaczylo?Piękne krechy!!! Mega wyraźne
u mnie 20 dc wczoraj już nie działaliśmy chociaż mąż chciał, ale zasnął za to dorwał mnie dziś o 06:10 [emoji14]
podobno budził mnie w nocy a ja powiedziałam nie!! [emoji14] nie pamiętam tego
Ciekawe dlaczego nie określił kreskami owu? Powinno być w 17 dc :-)