Antonia2016
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana a to jakiś inny lekarz czy ten do którego chodzisz? Nie dziwię się, ze masz mieszane uczucia. Trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie :*Byłam na wizycie, dzidzia ma 6,62 cm ...nie dostałam zdjęcia Druga w stanie rozkładu niewiele mniejsza ale już obraz rozmazany jest. Napisał mi wskazanie do CC, ale będę się upierać przy naturalnym bo chcę mieć jeszcze jedną dzidzię Wizyta za miesiąc ...płci nie chciał podać. Mam mieszane uczucia co do tej wizyty :/
Albo w owu w 32 dc, tam masz spadek i dopiero rośnie.Hej Dziewczyny
Ale wysyp kreseczek super Gratulacje
@marc jak beta?
U mnie chyba wszystko przesunięte o 2 tygodnie owulacja miała być 14.02 a była na pewno później. I właśnie pytanie do Was. Poniżej wklejam mój wykres. Nie bardzo wiem jak to zinterpretować Czy dobrze rozumiem że owulacja była w 33 dc? Czyli 24.02 ? A dziś znów w dół? Już nic z tego nie kumam
@Lanvin u Ciebie widzę że też długi cykl Jak było na fitnesie?
Tak szybko spadek? Jak jest w teorii bo się nie orientuje...? Z tym spadkiemwychodzi na to ze owu była w 33 dc a dziś to może spadek implementacyjny?
marc a jaki dokładnie wynik
Przepraszam że to napiszę ale widać teraz że bez sensu robić tak wcześnie testy bardzo mi przykro a Ciebie boli zapewne bardziej niż @ w terminie<0,1 czyli same widzicie :-( płakać mi sie chce
Ważne że zdrowa dzidzia, tego trzeba się trzymać. A jak coś niepokoi to skonsultować opinie z innym dla spokoju ducha :-)Byłam na wizycie, dzidzia ma 6,62 cm ...nie dostałam zdjęcia Druga w stanie rozkładu niewiele mniejsza ale już obraz rozmazany jest. Napisał mi wskazanie do CC, ale będę się upierać przy naturalnym bo chcę mieć jeszcze jedną dzidzię Wizyta za miesiąc ...płci nie chciał podać. Mam mieszane uczucia co do tej wizyty :/
Przepraszam że to napiszę ale widać teraz że bez sensu robić tak wcześnie testy bardzo mi przykro a Ciebie boli zapewne bardziej niż @ w terminie
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
antonia może wtedy zrobie w sobote b11.03 te testPrzepraszam że to napiszę ale widać teraz że bez sensu robić tak wcześnie testy bardzo mi przykro a Ciebie boli zapewne bardziej niż @ w terminie
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom