reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@marc ,@shaggy kurcze o co chodzi ??? :hmm::confused::no: no po prostu nie wierzę w to ..
Wczoraj od rana super wiadomości a dziś znów jakby ktoś odczarował to forum z dobrych wiadomości :hmm:

@marc może jeszcze nic straconego ...poki nie pojawila sie @ bądź dobrej myśli...
@shaggy tak bardzo mi przykro .... brak mi słów w takich sytuacjach ...:no2:
Jak tak czytam te wszystkie wiadomości i widzę co sie dzieje ze jest radość a za chwilkę rozpacz i smutek to sama boję się zobaczyć kiedyś te 2 kreski :unsure::baffled::sad: takie to wszystko niesprawiedliwe ,ja sie pytam.nie raz gdzie jest BÓG ?? Skoro kobiety ktore pragną dziecka i bylyby wspamialymi mamami przechodzą takie tragedię a inne zakopuja noworodki na działce zaraz po porodzie :crazy::no:

Ostatnia edycja:
reklama
Marc jesteś przed terminem @ wiec wynik moze być niski, ale ile dokładnie było?

<0,1 czyli same widzicie :-( płakać mi sie chce
Nic nie rozumiem...przecież testy wychodziły... :(

@Agatusia1, może ten spadek to implantacja? Przynajmniej wzrost miałaś, u mnie bieda z tym...A na fitnesie fajnie :) dzisiaj mam zakwasy na brzuchu, więc dzisiaj nie ćwiczę, ale w czwartek idę i może poprawię w piątek w domu. Ewentualnie dzisiaj jakieś ćwiczenia na pośladki :)

relgx1hpw702se3x.png

<0,1 czyli same widzicie :-( płakać mi sie chce
Przykro mi Kochana... Ale nie ukrywam, ze jestem też zła na Ciebie... Nie można tak panikowac do granic możliwości. Chodzi mi o to, ze za chwilę się zablokujesz psychicznie i dopiero będzie problem. Wszystkie tu bardzo czekamy na dziecko a jak już je mamy to też zmartwień nie ubywa. Chciałabym zasnąć i obudzić się za 2 tygodnie na usg widziac ze jest wszystko dobrze. Tak się nie da. Tule mocno :*

Byłam na wizycie, dzidzia ma 6,62 cm ...nie dostałam zdjęcia :( Druga w stanie rozkładu niewiele mniejsza ale już obraz rozmazany jest. Napisał mi wskazanie do CC, ale będę się upierać przy naturalnym bo chcę mieć jeszcze jedną dzidzię :( Wizyta za miesiąc ...płci nie chciał podać. Mam mieszane uczucia co do tej wizyty :/

reklama
Byłam na wizycie, dzidzia ma 6,62 cm ...nie dostałam zdjęcia :( Druga w stanie rozkładu niewiele mniejsza ale już obraz rozmazany jest. Napisał mi wskazanie do CC, ale będę się upierać przy naturalnym bo chcę mieć jeszcze jedną dzidzię :( Wizyta za miesiąc ...płci nie chciał podać. Mam mieszane uczucia co do tej wizyty :/
Dlaczego masz mieszane uczucia?? Czemu nie chciał podać płci?

relgx1hpw702se3x.png

Do góry