Wstałam rano zrobić siku a tam siku z krwia teraz też leci..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wstałam rano zrobić siku a tam siku z krwia teraz też leci..
przecież niczego nie zobaczy.@shaggy leć do lekarza i to jak najszybciej
i to bhcg co drugi dzień, boTylko nie bardzo wiem co to mi da?
Najgorsze jest rozczarowanie jak testy są pozytywne przed @ a okres się pojawi...dlatego ja grzecznie czekam do terminu lub po. Z resztą moje doświadczenie mówi, że dwoma kreskami ani bhcg nie ma się co zbytnio cieszyć :/
Wiecie kochane, bo za moich czasów ... jakieś 12 lat temu robiło się test w dniu małpy albo nawet dopiero po. Był to jedyny test, po czym szło się do gin i ok! Teraz robi się testy tydzień przed, codziennie,porównuje natężenie kresek i denerwuje, a po co? No właśnie skoro sama taka jestem. Niecierpliwa z testem przed spodziewanym okresem. Ehhh jest coś w tym że za bardzo, za bardzo chcemy. Mi osobiście jeśli się teraz nie uda to rzucam wszystkie pomiary i wyliczenia i ,,ustawiany,, seks. I wtedy może zatrybi :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
i to bhcg co drugi dzień, bo
1. może być normalne i jesteś w zdrowej ciąży
2. jesteś w ciąży, którą trzeba wspomóc
3. masz ciążę pozamaciczną i trzeba szybko monitorować
4. ronisz i jeśli będzie zatrzymane to będzie wiadomo, że to koniec a nie że ciąża młodsza i czekamy