reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tylko nie bardzo wiem co to mi da?
i to bhcg co drugi dzień, bo
1. może być normalne i jesteś w zdrowej ciąży
2. jesteś w ciąży, którą trzeba wspomóc
3. masz ciążę pozamaciczną i trzeba szybko monitorować
4. ronisz i jeśli będzie zatrzymane to będzie wiadomo, że to koniec a nie że ciąża młodsza i czekamy

Wiecie kochane, bo za moich czasów ;) ... jakieś 12 lat temu robiło się test w dniu małpy albo nawet dopiero po. Był to jedyny test, po czym szło się do gin i ok! Teraz robi się testy tydzień przed, codziennie,porównuje natężenie kresek i denerwuje, a po co? No właśnie :( skoro sama taka jestem. Niecierpliwa z testem przed spodziewanym okresem. Ehhh jest coś w tym że za bardzo, za bardzo chcemy. Mi osobiście jeśli się teraz nie uda to rzucam wszystkie pomiary i wyliczenia i ,,ustawiany,, seks. I wtedy może zatrybi :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To prawda. Ja dodam jeszcze argument, ze jesteśmy bardziej świadome. Wiem, ze mogę mieć problem z progesteronem i dlatego testowałam wczesniej, aby w razie czego włączyć duphaston.

Właśnie czekam na wyniki.

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

i to bhcg co drugi dzień, bo
1. może być normalne i jesteś w zdrowej ciąży
2. jesteś w ciąży, którą trzeba wspomóc
3. masz ciążę pozamaciczną i trzeba szybko monitorować
4. ronisz i jeśli będzie zatrzymane to będzie wiadomo, że to koniec a nie że ciąża młodsza i czekamy

Dokładnie

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Do góry